שוק ה-150 סמ"ק

trekatom

New member
שוק ה-150 סמ"ק

כיצד מושפע השוק הנ"ל מהרפורמה בדרגות הרישוי וכיצד מושפעים מחירי הכלים ? מחירוני הקטנועים לא מתעדכנים פעם בחודש, ואפילו לא פעם בחודשיים, כך שקשה להבין מה הכיוון כמו כן - שאלת מחירונים - האם המחירון הנפוץ והמקובל ביותר הוא עדיין מחירון "מוטו" ?

yohaim2

New member
נראה לי,שעדיף לך לקנות כלי 200-250

לי יש 150,וככל הנראה אני הולך להפסיד עליו כסף כשאמכור. ככה נראה לי,כי למי שאין רישיון מעל 125 לא יכול לרכב על 150,ולמי שיש רישיון עד 33 כ"ס כבר מעדיף לרכב על 200-250. כך שככל הנראה קטגורית ה-150 נופלת בתפר. כל זה מתוך מה שקראתי כאן בפורום. תשאל אנשים כמו האפרסק מה דעתם. אם אתה רוצה ללכת על כלי כמו הג'וירייד,לך על גירסת ה-200. גם יותר חזקה וגם יותר סחירה.

trekatom

New member
אפשר רק לשאול

על איזה כלי אתה רוכב ? השאלות הן מפני שאני בדרכי לקנות קטנוע 150.. הג'ויריידים טיפה יקרים לי - ואני חמפש אחר דינק 150 חביב

הניו דינק מומלץ בחום....

לא אמרת מה התקציב שלך. בכל מקרה בקשר ל - 150 סמק, זה יהיה בעייתי בשוק יד שנייה אבל בכל זאת יש כמה קטנועים שימושים בקטגוריה זו. למשל הרואיזם.

yohaim2

New member
אני רוכב על ג'וירייד 150

האמת?במבט לאחור,הייתי קונה את גירסת ה-200. כשקניתי,לא ידעתי שיהיה לי עוד קצת רזרבות לגירסת ה-200,ולכן קניתי את ה-150. לגבי הדינק:חשבתי גם לקנות אחד,אבל ששאלתי כמה בעלי כלים ברמזור,הם אמרו לי שיש לדינק בעיה של התחממות. לא יודע עד כמה זה נכון,פשוט רב מי ששאלתי אמר לי כך.(מדובר במשהו כמו 5 רוכבים). תבדוק את העניין לעומק,לפני שאתה קונה. אישית לא הייתי פוסל לקנות הירואיזם.אמין בטירוף,וזול לאחזקה.(אבל מה לעשות,הוא ל-א קטנוע מנהלים). דווח לנו מה הוחלט בסוף. בברכה, יוחאי.

dify

New member
השאלה היא מה המטרה

לי היה הירואיזם 150 במשך 7 שנים. סוס עבודה שלא יאמן, אפס תקלות רציניות, חזק (אני כמעט תמיד בהרכבה ושנינו במשקל לא קטן) הוא לא לנסיעות ירושלים-ת"א על בסיס יומיומי אבל הוא כן, מאד, לנסיעות בעיר ומחוץ לה בטווח בינוני. אני אישית חושבת שקטנוע מנהלים רק מכביד המנוע. ומעבר לזה- קטנוע מנהלים הוא מגושם בעיר (יש לי עכשיו גרנד דינק250...) אמנם מתרגלים, אבל אם רוב הנסיעות שלך הן לא ת"א-ירושלים אז 150, ועכשיוגם במחירים נוחים יותר בגלל הרפורמה, לדעתי מומלץ.

למעלה