שוק הפריקים אגדה\מיתוס? איפה זה? מה מוכרים שם? תודה מראש, פיצי.
R red moon in the sky New member 26/12/03 #2 זה בעצם רחבה מול החניון של גן העצמא שהיו מוכרים בה כל מיני דברים. היום יש רק שני דוכנים אחד של נרגילה ואחד של כל מיני שטויות. גם קוראים לזה כיכר החתולות
זה בעצם רחבה מול החניון של גן העצמא שהיו מוכרים בה כל מיני דברים. היום יש רק שני דוכנים אחד של נרגילה ואחד של כל מיני שטויות. גם קוראים לזה כיכר החתולות
R red moon in the sky New member 27/12/03 #4 אין לי מושג אבל פיצ יש לך הפתעה:] 17.1.03 הופעה של JEW'S באומן 17:]
פ פיצפיצון New member 27/12/03 #5 יווווווווווווווו!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif אני באה!! אין מצב שלא!!! יוהוווו!!!!!!! אגב: ההופעה בחיפה הייתה מזה בת זונה, חבל שלא באת... (פיצי זורעת מלח על הפצעים).
יווווווווווווווו!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif אני באה!! אין מצב שלא!!! יוהוווו!!!!!!! אגב: ההופעה בחיפה הייתה מזה בת זונה, חבל שלא באת... (פיצי זורעת מלח על הפצעים).
ז זרובבלון New member 27/12/03 #7 חיחי שוק הפריקים?... הוא מת אבל אבל אבל.. התאהבתי בבבט.. אין קשר אבל מה זה משנה.. והיי אני נועה.. לא בדיוק ירושלמית.. אבל קרובה.. מבשרת
חיחי שוק הפריקים?... הוא מת אבל אבל אבל.. התאהבתי בבבט.. אין קשר אבל מה זה משנה.. והיי אני נועה.. לא בדיוק ירושלמית.. אבל קרובה.. מבשרת
ז זרובבלון New member 27/12/03 #9 בואאאאא נלךךךךך השבועע? אבל זה יותר מדי שוקולדי אני צריכה ת'עיר השבוע יאמיאמיאמ
פ פיצפיצון New member 27/12/03 #10 חח מה זה? ../images/Emo12.gif אגב: איפה אפשר לברר עוד פרטים על ההופעה של היהודימים?חחח
מ מורי לנצח New member 28/12/03 #12 נועהההההההההההההה ../images/Emo187.gif שאלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כיף!!! עוד פנים מוכרות..
נועהההההההההההההה ../images/Emo187.gif שאלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה כיף!!! עוד פנים מוכרות..
ה הסייד הנודד New member 28/12/03 #11 אהלן נועה המבשרתיסטית השניה בפורום-אחרי... אז תני קצת פרטים על עצמך אולי אני מכיר אותך....
י יוסדוס New member 28/12/03 #13 הי נועה@! כן גם אני פה...... אז ברוכה הבא...... ויש הופעה של הדורבנים בצוללת ב10.1
R red moon in the sky New member 28/12/03 #17 גואה:] יש שם ניטים ואם את רוצה ניטים ממש טובים אז רק בת"א (זאת לא המצלה ת"א זה חרא!)
מ מורי לנצח New member 29/12/03 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif אכן ..
ז זרובבלון New member 28/12/03 #20 האאמ מכיר אותי?:] לא נראה לי.. אני בכיתה ט'.. (פיצית:/) ודיי חדשה במבשרת.. (4 שנים נחשב?:]) מי אתה ומה אתה?:] חעחע יוסי יש הופעה של הדורבנים?... עוגי go? יאמי מורי
האאמ מכיר אותי?:] לא נראה לי.. אני בכיתה ט'.. (פיצית:/) ודיי חדשה במבשרת.. (4 שנים נחשב?:]) מי אתה ומה אתה?:] חעחע יוסי יש הופעה של הדורבנים?... עוגי go? יאמי מורי
ה הסייד הנודד New member 28/12/03 #21 אני... יואב, 10 שנים במבשרת, כיתה י' אבל אני לא לומד פה, אני לומד בליד"ה בירושלים, הסיכוי היחידי שאת מכירה אותי הוא אם את בצופים...
אני... יואב, 10 שנים במבשרת, כיתה י' אבל אני לא לומד פה, אני לומד בליד"ה בירושלים, הסיכוי היחידי שאת מכירה אותי הוא אם את בצופים...