שוק המעצבים

עופר 123

New member
שוק המעצבים

תשמעו, אני צריך עזרה. נכנסתי לאתר של שוק המעצבים שאמור להתקיים בשבוע הבא והסתכלתי על המעצבים. משיטוט קצר בין השמות לא מצאתי מעצבים שזכור לי שהם מעצבים למידות גדולות, אבל מנגד - אני גם גבר וגם כזה שמתלבש, אהמ, ברישול
. יש שם מידות גדולות, או שלא טעיתי והמידות מאוד ברורות לכיוון הרזה? (כניסה
רשימת המעצבים
בגדי נשים)
עופר

יאני1

New member
המממ ../images/Emo12.gif

ניסיתי למצוא ולהבין. העיניין הוא שיש שם רק פירוט של כל המעצבים, וזה ממש הרבה שמות. אין שם פירוט של התמחויות וקולקציה ומידות...אז אלא אם כן מכירים פרטנית את המעצבים, אין דרך לדעת. או לא מצאתי לפחות. אבל אם יהיו מידות גדולות אני אשמח להציץ שם, צריך להיות מגניב.. אהבה, מעיין

הצצתי בשמות

ונתקלתי אולי בשניים שלוש שמות לדוגמא לימור אביחיל מייצרת עד מידה 48-50 ויש לה דברים מדהים לאמפרס יש שמלות עד מידה 46-48 ליעל אורגד יש עד 50 אני בטוחה שיש עוד רק צריך להכיר יותר מידות גדולות זה יחסי יש שם מעצבות שיענו לך בטח שיש מידות עד איזה תשאל יש לנו עד 42

דריה27

New member
יש פה קאצ'

שימלה של יעל אורגד מידה 50 יותר קטנה משימלה בחנות למידות גדולות באותה מידה ,מדדתי שמלות שלה וגיליתי שמידה 50 היא בעצם יותר 48 ואפילו 46 וכך גם לגבי מכנסיים. והיא לא היחידה, אני לא ממש יודעת איך נקבעות המידות אבל מניסיון אישי שלי יש הבדלים של מידה ,לפעמים אפילו שתיים.

דריה27

New member
אני קוראת לזה "שוק המעצבנים"

מניסיון אישי רובם הגדול לא מעצב במידות גדולות. אני חובבת גדולה של אפנה ובגדים והולכת כל שנה עם חברות ולצערי לא מצליחה למצוא בגדים במידות גדולות, ואם יש אז ממש ממש מעט וגם זה עד מידה 46 בערך. דבר נוסף שאני קצת מתרעמת עליו הוא המחירים, אבל זה כבר לפורום אחר.
דריה

שיריקוץ

New member
אני נוסעת כל חצי שנה לשוק המעצבים

הוא בנוי משני מסלולים-חיצוני ופנימי. בחיצוני- כל בגדי המעצבים ובפנימי-האקססוריז:תיקים, תכשיטים וכדומה. לצערי, בפעם הקודמת שהייתי שם, נשבעתי שזו הפעם האחרונה. מצאתי את עצמי ממש מתביישת להסתובב במסלול החיצוני. היו שם רק בגדים לרזות. ולא סתם רזות-אלא רזות מאוד. גם חברתי, שנחשבת פחות ממלאה, לא מצאה שם בגד למידתה. אני ממש ברחתי פנימה למסלול הפנימי וקניתי תיק ותכשיטים ושטויות שהצטערתי עליהן. הרגשתי שרק בשם המחאה הייתי צריכה להתחפף משם. בקיצור, לא הולכת השנה... נ.ב: הקטע שהכי בייש אותי הוא שמיד בכניסה, יש דוכן של סוכנות יולי ובו הם צדים דוגמניות שבאות לשוק. הדוכן ממוקם בצורה כזו, שאיך שנכנסים בשער הכניסה, חייבים לעבור דרכו וזה נראה כאילו באתי לשם ביוזמתי. כמובן שראיתי פרצופים מלגלגים של כל מיני "ציידי דוגמניות" וממש ברחתי קדימה. זהו...הוצאתי קיטור...

למעלה