שוק הכרמל..

שוק הכרמל..

השאלה שלי..
אני גרה קרוב למרכז...אבל אף פעם לא יצא לי לבקר בשוק הכרמל..
האם המקום מומלץ?..האם הוא פתוח בשבת?..והאם יש מסעדות טובות באזור..
אשמח לקבל המלצות..תודה

al19

New member
מומלץ מאוד...

אחלא שוק לפי דעתי.
לא פתוח בשבת אבל אף פעם לא ניסיתי, השוק מחולק בעיקר ל2 חלקים, יש את כל הקטע של הירקות בחצי מהשוק, ואז בחצי השני דוחנים של כל מני שטויות מבגדים, דיסקים, הכל מהכל ...
ליד השוק(ליד.. צמוד אליו ...הרחוב המקביל) יש את נחלת בניימין, שזה ביום שישי בצהריים שוק מקסים בפני עצמו, מאוד אומנותי מאוד יפה ממש כמו באירופה... שם מוכרים יותר דברים אומנותיים שאנשים עשו ופחוט דברים פרקטים כמו בשוק. אבל זה פשוט מדהים האווירה שם .
המלצה הכי טובה זה ללכת בשישי בבוקר איזור 10.. לנחלת בניימין ושוק הכרמל, לטייל שם, ייקח בסביבות השעתיים לשני המקומות, אפשר ללכת לאכול בנחלת בניימין במלאי המסעדות שם, מקום מומלץ תיכיף יגידו לך את כל המקומות ברחובות הקטנים של שוק הכרמל...
אם יש משהו ספציפי שאת מחפשת ? או סתם כללי ?

האם יש מסעדת בשרים טובה?

מעוניינת לדעת האם יש מסעדת בשרים טובה באזור ולא יקרה?
חבר שלי מת על שניצל ופירה..

al19

New member

שניצל ופירה יש בכל מקום :) גם בשווארמה בכניסה..
תיכיף יבואו המומחים לענות לך ...

עלה13

New member
שוק הכרמל...

השוק מעניין, אך צריך להזהר מכייסים, הרבה נופלים, זו הבעיה הכי קשה של השוק, נגנב לי ארנק בלי שארגיש עם שש מאות ש"ח וכל המסמכים, מצאה אותו בצד השני של העיר (הצפון הישן) מישהי שנגנב לה והתקשרה והשיבה לי כמובן שבלי הכסף אבל עם כל התעודות והמסמכים וזה הכי חשוב.
עכשיו לשוק עצמו, הוא מוזנח וקסום, היחודי בו שהוא חוצה שתיים מהשכונות הטרנדיות והיחודיות בעיר, כרם התמנים וכרם ישראל, בשנים האחרונות התפתח סביבו טרנד קולינרי של מסעדות שור שוות ביותר, מהרחובות היוצאות מהשוק לשכונות בתי קפה מסעדות, גלריות ובוטיקים וההבדל בן השכונות הוא בין מערב למזרח, מומלץ לטייל לאורכו ולהכנס לרחובות הפנימיים, באמצע השוק יש מסעדת דלפק מודרנית ממש על קו השוק, ניתן לשתות קפה טוב שמוגש על צלוחית ולצידה כוס סודה וגם לאכול, יש תפריט ויש גם בירה, באזור כרם התמנים יש מסעדות פועלים ומסעדות מזרחיות, בחלק נמזרחי של השכונה יש בתי קפה ומסעדות שף, בכרם ישראל יש מס' בתי קפה ראויים ומסעדות והיא סמוכה למדרחוב נחלת בנימין.
השוק מהמם ויש בו חניות ודוכנים יחודיים ובהחלט שווה ביקו, בעיקר למה שלסביבה שלו יש להציאה, אם את רוצה הרחבה על השוק והאפשריות בו ולצידו, יש פוסט בבלוג שלי שעוסק בו ובעתיד שלו, עם תמונות והמלצות.

למעלה