שוקר?

ליאור...

New member
שוקר?

אם אתה יכול,בבקשה,למחוק מרשימת החברים בפורום,למחוק את אלה שכתבו הודעה או שתיים,ומאז עזבו את הפורום, כי חבל, יש פה חברים רצינים שהצטרפו לפורום ומגיע להם להיות רשומים כחברים... תודה,ליאור

merlin of chaos

New member
אין סיבה.

אני הגעתי אחריהם ותפסתי מקום טוב באמצע. כאשר יתחילו החבר`ה להגיב יותר - גם הם יכנסו לרשימה. ויפה שעה אחת קודם...

ליאור...

New member
בילי ומרלין

יש הצדקה הם סתם כתבו כדי להיות חברים משהו בנוסח ``היי`` או שסתם הודעה אחת ללא תוכן

merlin of chaos

New member
אין סיבה כלל.

אם זה מה שהם רצו להשיג - גם זה לגיטימי. אין זה ממקומך להחליט מהם מניעים לשמם מותר להירשם כחבר/ה. זאת היות ואנו חיים (תודה לאל) במדינה המנסה לפחות להיות ליברלית. ושוב - די לצנזורה! ובכל אופן - ברגע שהחברים החדשים יוכיחו שהם אכן מתכוונים להיות חברים לכל דבר ולכתוב - הם יעלו לרשימה (למעשה ברגע שיהיו להם 2 תגובות).

ליאור...

New member
לא!

זה לא הוגן,וזה לא לכתוב שתי תגובות,תנסה את זה בפורום אחר ותראה... למשל מני..מה הוא כתב? ...``ערבים הם לא בני אדם,להרוג ערבים``... זה אחד מהאנשים,שמקללים,כותבים דברים ל-א נכונים,ויש להם גם את הכבוד להיות חברים בפורום... עוד אחד פופו ...``אני רוצה סיגריות...`` אבל כמובן, שיש כמה, שכתבו מספר מועט של הודעות, והתייחסו לנושא ולא כתבו סתם זיבולים כדי להכנס לרשימה

merlin of chaos

New member
מה לעשות... יש כאן חופש ביטוי

מה ההבדל, מבחינה אובייקטיבית לחלוטין, בין אדם שכותב דברים נכונים לאדם שכותב שטויות? אין הבדל - ובטח שמבחינת המשטר/השלטון/הגוף שקובע החלטות אסור שיהיה. גם אם מה שאנשים כותבים אינו רלוונטי - אין זה פוגע בך או באף אדם אחר. במידה והאדם כן היה פוגע - אז *אולי* היה מקום לויכוח. מבחינתי - גם מצב כזה הינו לגיטימי לחלוטין - ואין לצזר דברים כאלה. למעשה מדינתנו מתירה צנזור אך ורק בשני מקרים (למיטב ידיעתי, ואשמח אם מישהו יתקן אותי): הסתה או שיש בעניין חשיבות לבטחון ישראל. בכל אופן - בכדי להיכנס לרשימת החברים יש לשלוח הודעה אחת יותר מהאדם שבסוף הרשימה. כרגע אדם זה שלח הודעה אחת בלבד. אי לכך ובהתאם לזאת יש לשלוח שתי הודעות בכדי להיכנס לרשימה. ובכל אופן - ראיתי שידידנו החדש, מר סלע, כבר הספיק להיכנס לרשימה בעזרת הודעה אחת בלבד. כמו כן, כפי שציינתי, גם אני נכנסתי לרשימה - והרי הגעתי לכאן לפני יומיים כמדומני.

אבו-דני

New member
יישר כוח!! אני שמח שישנו אדם

אדם החרד לחירות הביטוי ואיננו מצדיק מחיקות בשום תנאי...

ליאור...

New member
אבל לא עד כדי כך!

הוא צריך לצנזר-וזה מחוקיות הפורום כדאי ליראות וליישם את החוקים...

merlin of chaos

New member
חוקי הפורום

אינם הגיוניים. אין זה מתפקיד ההנהלה להחליט מה מותר לכתוב בפורום ומה אסור. יתכן שזוהי אף עבירה על החוק - למרות שאינני יודע בודאות. אשמח אם מישהו יבהיר את הנושא. בכל אופן - תקנות הפורום אינן משקפות את עמדתי - ואיני מתייחס אליהן כי אם לאידיאולוגיה שלי ושל מדינת ישראל, בה אנו חיים.

אבו-דני

New member
חובת כל אדם שוחר חופש להגן על...

להגן על זכותך להביע את עמדתך ללא מורא גם אם דעתך מעצבנת מאוד. אני צריך לחרף נפשי על זכותך זו..(שבמקרה באמת נוגדת את עמדתי)

merlin of chaos

New member
אין צורך.

ניתן לגשת אליהן, כפי שעשיתי, דרך כל דף בפורום. אך אני אחסוך לך את הביקור - לפי החוקים ההנהלה תמחק כל הודעה בוטה או גסה או שמטרתה לפגוע. מה שאמרתי הוא שאיני מסכים שזהו הדבר הנכון לעשותו.

t@gel

New member
בקשר לשמות המשתתפים...

לא ניתן למחוק את שמות חברי הפורום... יש מקום ל-35 שמות משתתפים בפורום. הרשימה מתעדכנת בהתאם לכמות ההודעות של כל משתתף. אם תשימו לב, הרשימה מסודרת לפי מספר ההודעות הרב ביותר של כל משתתף. ברגע שאחד החברים שיגר 15 הודעות לדוגמה, זה ששיגר 14 הודעות יוצא מהרשימה באופו אוטומטי, עד שיוסיף הודעות לפורום. המטרה כאן היא להדגיש את 35 החברים הפעילים של הפורום. ככל שתתמידו לכתוב, כן תמנו בין חברי הפורום. נוהל זה תקף לגבי כל הפורומים ב``תפוז``. :) שבוע טוב לכולנו, תגל

B.Shokor

New member
חוקי הפורום..

חוקי הפורום יתפרסמו בקרוב ב``הודעת מנהל``. שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
לליאור ולכולם..

מרלין ותגל כבר ענו לך, אך בתור מ.פורום אשמח לענות שוב.. אין לי את הזכות למחוק ההודעה של מישהו שנכנס והפסיק לכנס לפורום, אם לא פגע באף אחד, (יכול להיות שהבן-אדם הזה הוא מישהו מהפורום, שנכנס בפעם הראשונה שלו בשם אחר). חוץ מזה, כל אחד שרוצה שהשם שלו יופיע ברשימת החברים הוא יכול לכתוב לפחות 2 הודעות ואז השם שלו קופץ לרשימה ישר. מקווה שעזרתי שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה