שוקי

shoshyyy

New member
שוקי , אני מבקשת ממך למחוק את

ההודעה המגעילה הזו !!! היא מכערת את הפורום !!

stkachov

New member
ההנחה שלך

שמגמגמים עוסקים בנושאים לא מעניינים ואינם מחפשים אתגרים בחיים היא שגוייה ופוגעת. ובכלל לא הייתי ממליץ להכליל. גם מגמגמים מתעניינים בהרבה מאוד דברים, אין כאן קשר לגימגום.

shuky63

New member
אסביר לך למה זה לא נכון לדעתי

מי שהגימגום הוא לא בעיה עבורם הוא דוקא אלה שמגמגמים באמת בכף ולא איכפת להם כלל שהם מגמגמים ,ויש כאלה.הם בכלל לא מחפשים את הפורום הזה. יש לנו בפורום שתי דומאות לאנשים שהשיגו קרוב ל100 אחוזי שטף ודוקא להם מאד חשוב להשתתף בפורום הזה כי עבורם כל יום הוא מלחמה בגימגום ,מלחמה שהם מנצחים בה.המלחמה הזאת דורשת המון אנרגיה שחלק ממנה כנראה הם מוצאים בפורום.לכן נראה לי שאם היה עוד הרבה אנשים שהשיגו שטף לפחות את חלקם היינו מוצאים כאן.אני חושב שדוקא אנשים שעברו טיפול ולא הצליחו להשיג שטף ,מחפשים פחות את הפורום כי קשה יותר לחלוק כישלון וקל לחלוק הצלחה.

R O N Y1

New member
השאלה שלך מראה שאת לא קשורה

מה ניראה לך שכל מי שבפורום מגמגם כבד רוב המישתתפים ניכנסו במיקרה לפורום ללא קשר לקושי לאלו שיש שטף בפורום זה לא מימך זה בכוחות פנימים שלהם. כל מי שהיכרתי בפורום והם מגמגמים כבדים מעניין הם עברו דרכך אולי תפתחי את העיניים ותיסתכלי לנו בעיניים תעזבי הגימגום זה לא "עסק" את היחידה שמרויחה מהגימגום אוליי פעם עצרת לרגע ושאלת את עצמך איך מגמגם מרגיש אולי שכחת שיש לנו רגשות לא רק כסף את לא יודעת כמה השפלות עברנו ועוד השפלה מגיעה אחרי הטיפול שלך זאת מין הרגשה "שוב צחקו עלנו" תראי דיברתי עם הרבה שעברו אצלך טיפול ,לאף אחד זה לא עזר הם מרגישים שרימו אותם כל העניין של התירגול זה לא זה ,זה לא עובד.!!! אני מוכן להגיע למיפגש איתך עם כל החברה שהיו אצלך ותיראי שאת לא קשורה אולי עכשיו תקליטי אותם בוידיו רוני

דור6

New member
טוב נספר לכם סיפור.........CTI

לפני שנה וחצי כשהייתי צעיר עברתי קורב מפ"טים בבה"ד 7 והיה לי דיבור לא טוב כלומר גימגום בינוני + ,לפעמים בינוני מאוד מאוד קרוב לסף של כבד רק במקרים מסויימים.אחרי שבועיים בחור שהיה איתי בקורס אומר לי שהוא רוצה לדבר איתי פתאום הוא מספר לי שהוא עבר טיפול אצל ברברה שהוא היה מגמגם בינוני כמוני בערך ועכשיו שוטף לא יכולתי להאמין למה ששמעתי בחור בלי גימגום בכלל ואז סיפרתי לו שגם אני הייתי בטיפול ושפעם הייתי מגמגם כבד הוא סיפר לי שהוא תירגל טירוף כדי לשמור על השטף אנ יהסברתי לו שאנ ימתרגל אבל לא הבנתי תשיטה לגמרי(הגיון פשוט מגמגם בינוני=יש לו חלק מתהליכי הדיבור הנכונים מגמגם כבד=רוב התהליכים שגוייום אצלו ולכן קשה לו להבין )ישר סיפרתי על זה להורים שלי וחזרת ישוב להאמין בשיטה כי 3 שנים אחרי השיטה כשעדיין מגמגמים הרבה קשה לך להאמין בה וזה ידוע...מאז יותר ויותר הבנתי אם זה בעזרת הפורום(שוקי שייעץ לי) ואם זה ניסיונות חוזרים להיזכר במה שברברה ובעלה אמרו לי ולנתח מה שכתוב בספר התירגול של הקורס דמעות ויזע רב אבל הנקודה היא שבניגוד אליכם ואני לא מתנשא יש לי אופי ברזל ואלוקים הוא עדי לכך שנפלתי ובכיתי ימים על ימים אבל מה שנופל חייב לקום .לא מוצא חן בעיני שכותבים פה "אחרי חצי שנה של תירגולים לא היה שינוי אז הפסקתי" מה זה?לי לפחות במשך שנה לא היה שינוי אולי קטן אבל לא נישברתי מסיבה פשוטה שאם אתה מגמגם כבד אז אין לך לאן ללכת מבינים אני אמרתי לעצמי שזה להיות או לחדול כלומר זה או להשתנות או לגמגם בטירוף עם עיוותים בפנים .אני לא אשקר עד היום לא יצאו לי הטראומות של פעם ולכן כשאני מגיע למקומות זרים יש לי גימגום בינוני ביותר עד שאני מרגיש ביטחון ואז הוא זורם בקלות והופך לקל-בינוני לפעמים אפילו קל .עכשיו חלק יגידו מי זה הזיין שכל הזה שבוכה על זה שלא הולך לו עם בנות(רוני למשל...בהודעה קודמת) אז התשובה היא שגם אני לפעמים מצוי בתקופות לא טובות ותתפלאו יש תאריך אחד שאני אזכור אותו להרבה זמן 30.1.04 בתאריך הזה כמו משמים נפל עלי איך אני אמור לדבר בהברות נכון פתאום ישבתי בחדר לתרגל ופתאום...מאז שגיליתי את זה אני מתרגל את זה ועברתי לגימגום בין בינוני לקל כשזה הולך ומשתפר.עכשיו למה אנ ימספר לכם את זה???כדי שתבינו שהנה אני לא הצלחתי לגמרי להשלים עם השיטה אבל אני שיפרתי ואם אני שיפרתי הרבה והחבר מהקורס מדבר שוטף אז גם אתם יכולתם ואני מבין שהשיטה מבלבלת בטירוף אני יכול להתערב שזה שלא הצלחתם זה בגלל שגם לא הבנתם כפי שציינתי יש אלף ואחת דרכים להסתכל על הכללים של השיטה:"צילול,תוכנית דיבור זהה למחשבות בלב ולהתקדם בהברות" ואני הבנתי לפחות חלק...אז כן גם אני מעוצבן על זה שברברה לא ידעה להסביר לגמרי תשיטה ושבזבזתי ארבע שנים וחצי מהחיים על ריק אבל בשורה התחתונה גם ככל התירגולים האלה גרמו לכך שגם אם אני בהכי לחץ שבעולם אנ ייגמגם מקסימום בינוני

a9981

New member
חשוב לי להגיד...

שאני עברתי את הקורס ב-CTI , הקורס לא עזר אבל אני יודע למה , חוסר תרגול ,חוסר השקעה ואי התחברות לשיטת הדיבור. בכל רגע שאני רוצה אני יכול לחזור לשיטה שלמדתי ב-CTI ולדבר מושלם , אבל זה פשוט לא נוח לי (לי ורק לי). אבל (!) אני בכלל לא מרגיש מרומה ולא כל מי שעבר את הקורס מרגיש מרומה. יש אנשים שמתחברים לשיטה אחת ואחרים לאחרת , תפסיקו להכליל. יש כאלה שהגיעו לשטף "בכוחות הפנימיים שלהם" אבל יש כאלה (לא מעט) שטיפולים (לא בהכרח CTI) עזרו להם.

למעלה