שוקי כנס בבקשה

light blue

New member
שוקי כנס בבקשה

שוקי אני לא יודע אם אתה מוכן שיסתמו לך את הפה, אבל אני לא מוכן שתסתום לי את הפה וככה תתמודד עם החששות שלך. זה שמחקת את ההודעה האחרונה שלי אומר עליך הרבה מאוד אתה איש קטן ופחדן ואין לי מה לעשות איתך עיסקאות והצעות. אתה רוצה, שים אתה הודעה בפורום גמגום של ynet ותראה מה יקרה לה. אתה מפחד ולא יודע לכבד דיון. אם יש לך טיפת כבוד תחזיר את ההודעה שלי ותשאל את האנשים אם יש בה משהו שמצדיק מחיקה. לא היתה בהודעה האחרונה שום דבר אלא הצעה לדיון. בחיים לא התנסחתי ככה באופן אישי, ונראה לי שחברי הפורום וגם אתה יודעים את זה, אבל הדיקטטורה שלך מקוממת ועוברת כל גבול. חבל שבמקרה זה מניע אותך הפחד ולא טובת המגמגמים. ערב טוב

shuky63

New member
אני לא מבין מה לא ברור לך במה

שהסברתי לך 3 פעמים. לי זה נראה לא אתי לנצל פורום שמקצה אתר תפוז כדי להפנות גולשים לאתרים מתחרים. אבל שאלה לי אליך: מדוע לא חשבת לכתוב את אותה הודעה שכתבת כאן גם בפורום השני? זה לא נראה לך הגיוני או שיש סיבה אחרת? לי זה נשמע הכי הוגן ופייר בעולם. אם היית חושב לפני ועושה את זה זה היה נראה לגמרי אחרת וחוסך הרבה כעס ומריבות מיותרות. לי כמנהל הפורום הזה ודאי אסור לכתוב שם הודעה כזאת אבל לך מותר עוד לא מאוחר לתקן.

light blue

New member
תקשיב

עם כל הכבוד לשאלות שלך אני לא מבין מה פתאום אתה מוחק הודעה שלי שמעלה נושא לדיון? היה בא לינק (שזה גם נושא לדיון)? היתה בה פגיעה או העלבה של מישהו? ניסיתי למכור משהו? אני לא יודע אם מחקו לך פעם הודעות אבל תאמין לי שזה מעצבן, בעיקר כשהסיבה כביכול לא מחזיקה מים. חוץ מזה אני יכול בלי בעיה למצוא לך עשרות הודעות בפורומי תפוז שמפנות לאתרים מתחרים. אתה יודע, כשמתפרסם מידע חשוב ממש לא חשוב איפה הוא נמצא. חשוב להביא אותו לידיעת הקהילה שאליה אתה משתייך ואותה אתה רוצה ליידע. ובמקרה זה אני משוכנע שתסכים איתי שכאשר נפתח פורום חדש למגמגמים זה מידע חשוב לנו המגמגמים. זה הכל. לא יותר לא פחות.

shuky63

New member
אתה מוכן לא להתעלם מהשאלה שלי

מדוע לא מצאת לנכון לרשום הודעות מקבילות בשני הפורומים? אני מנסה להסביר לך שזה היה יכול וגם יוכל לשנות את התמונה. מה יש אתה לא בעד שיוויון? כל עוד בחרת לנהוג בחוסר שיוויון כזה,אין לך שום זכות לבוא אלי בטענות.

light blue

New member
קודם כל

אני לא חייב לך דין וחשבון. אתה לעומת זאת מחקת לי הודעה שבסך הכל מעוררת דיון, ולא שום דבר אחר, ולכן ראוי שתתן נימוק טוב ולא תירוץ שמסתתר מאחורי פורטל תפוז. ואם הסיבה שאתה סותם פיות ומונע ממגמגמים אחרים מידע רלוונטי זה בגלל שאני לא שמתי בפורום גמגום של ynet הודעה על הפורום של תפוז אז זה אומר דרשני. אבל כמו שכבר אמרתי, התירוצים שלך באמת לא מחזיקים מים. ואם בכל זאת אתה מתעקש, הסיבה שאני לא שם שם הודעה היא שאני לא מרגיש שייך לפורום שם. כאן אני מכיר את האנשים וכאן אני מרגיש שזה הבית שלי וחשוב לי ליידע את מי שכאן.

shuky63

New member
אבל אמרת שאתה עושה את זה למען

ציבור המגמגמים.אז מה המגמגמים בפורום בynet שוים פחות?להם לא מגיע לדעת על הפורום הזה? אתה מדבר על טיעונים שלא מחזיקים מים?תקשיב לעצמך ותנסה לספר לנו למה באמת רשמת רק פה הודעה. אתה דחקת אותי לפינה בזה שנקטת בפעולה חד צדדית ולא הוגנת כלפי הפורטל המארח אותנו וכלפי הפורום הזה.לי אסור להכנס לשם ולידע.מה התרוץ שלך שלא עשית זאת?

stkachov

New member
לידיעתך

בפורום אחר אני כתבתי מאמר... וזה המאמר המרכזי והראשון שאותו בדרך כלל נוהגים לקרוא מי שמגיע לפורום. במאמר זה ישנה הפניה ל 2 פורומים בפורטלים שונים, ביניהם ב YNET. ולמנהלי הפורום לא עלה אפילו בדעתם למחוק את זה, אלא להפך, הם אישרו והודו לי על המאמר. לכולם ברור שהמחיקה שלך היא לא דאגתך לאינטרסים של תפוז, אלא רק מנקמנות אישית. ועוד דבר, לפורום גמגום בתפוז אני הגעתי מפורום מוגבלויות ב YNET...אחרי שמישהו שכותב שם המליץ לי על הפורום הזה. נקודה למחשבה.

shuky63

New member
זה לא קשור.מדובר שם בפורומים אחרים

בתפוז.על זה לא צריך לתת הסברים להנהלת הפורומים.

shuky63

New member
התמונה המלאה לידיעת כולם

לפני מספר שבועות פנו אלי מynet(מישהו בשם איתי)דרך אמב"י וסיפרו לי שהם מתכוונים לפתוח פורום גמגום.אני עניתי להם שזה דבר מצוין,שאני לא רואה בו מתחרה אלא פניה לקהל נוסף וכתבתי להם את האני מאמין שלי לגבי איך צריך להתנהל פורום כזה כדי שיתן מידע מלא לציבור המגמגמים(מי שלא מאמין לי שישלח לי את המייל שלו ואני יעביר לו את ההתכתבות).ניחשתי באותו זמן מי הולכת לנהל את הפורום וזה לא הפריע לי. מזה כל אדם הגיוני צריך להבין שמחיקת ההודעה של light blue לא נועדה להסתיר את הפורום של ynet מגולשי תפוז כי כבר נתתי את ברכתי לפתיחת הפורום.מה שעמד לנגד עיני זה לעשות את הקישורים בין הפורומים כך שייצרו שיתוף פעולה שיוויוני ולא אקט חד צדדי שבחר לעשות lightblue בלי להתיעץ איתי.מה לעשות שאני צריך בניגוד אליו לתת דין וחשבון להנהלת הפורומים של תפוז.המחיקה היתה אך ורק אקט זמני לצורך פסק זמן למחשבה איך לעשות את זה נכון. אני חשבתי על העיניין והצעתי לו שיתן לינקים במקביל בשני הפורומים זה לזה ואז יש פה שיוויון אינטרסים ואני מרגיש בסדר עם זה מול הנהלת הפורומים. בשלב הזה משום מה הוא התחיל להתלהם ולקרוא לי איש קטן ופחדן וסרב לתת לינק הדדי בשני הפורומים.מעניין למה? לגבי הנקמנות האישית שהואשמתי בה: לא אכחיש שהיו פיצוצים ביני לבין בל(סורינה)כשכתבה כאן בפורום.אז היא היתה צרת אופקים ותוקפנית והפיצוצים לא היו רק איתי אלא עם כותבים רבים בפורום(אני זה שהגן עליה בחלק מהמריבות שלה עם משתתפים אחרים). לאחר מכן פתחה קומונה משלה בנושא גמגום בתפוז.עקבתי אחרי הקומונה וראיתי שינוי דרסטי לטובה בהתיחסות שלה. היא הפכה לפתוחה ופלורליסטית כלפי הדעות של כותבי הקומונה.שלחתי לה מסר אוהד בנושא הזה בעבר ואם תשאלו אותה בטח לא תכחיש. הצעתי לה בעבר שהקומונה שלה תהיה להורים לילדים מגמגמים ותפעל בשיתוף פעולה עם הפורום,אבל היא רצתה פורום משלה בנושא גמגום באופן כללי ועכשיו פתחה אותו. אני עדיין טוען שהלינקים בין הפורומים צריכים להיות הדדיים.זו דעתי

למעלה