שוקי כהרגלו

geashono

New member
שוקי כהרגלו

לא טורח לעדכן אותנו מה יצא מכל השרשור הקודם על רעיונות החיסכון במנגנון אמבי ולכן השרשור שהוא פתח כשמו כן הוא הוצאת קיטור בלי שום יכולת השפעה אמיתית אז אם אין לכם מה לעשות בבקשה

shuky63

New member
זה בכלל לא כמו השרשור הקודם

עד היום כל פעם שניסינו לעסוק באמ"בי גלשנו לויכוחים ביננו וכל מה שרצינו להגיד על אמבי התמוסס בתוך זה. לכן החלטתי להקפיד הפעם על שירשור נקי. לכן מחקתי את ההודעה שלך מתוך השירשור. אתה יכול להתיאש ולוותר אבל זה בטוח לא יעזור לך ואתה יכול להלחם על מה שחשוב לך.תבחר

geashono

New member
אני שואל בפעם השלישית

מה יצא מהשירשור הקודם מילא על ההצעות שלי התווכחו אבל נדמה לי שעל ההצעות של ויטאלי היה קונצנזוס מה יצא מזה?

shuky63

New member
מה היה נושאו של השירשור המדובר?

הצעה למקורות מימון חילופיים לאמבי לאן הוא הדרדר? לויכוח אם צריך לבסס את אתר אמבי על שם דומיין או אחסנה חינם. השירשור לא נועד ליעץ לאמבי בנושא חסכון אלא מקור מימון חלופי לגבית דמי כניסה ואל תגיד לי שאם יעברו לאתר חינם יוכלו לותר על דמי כניסה כי כל עוד יש שקל אחד הוצאות בשנה צריך מקור מימון. למדתי את הלקח מהשירשור הלא יעיל ההוא ואני מנסה הפעם לעשות שירשור יותר יעיל שאפשר יהיה לעשות איתו משהו. אתה רוצה לעזור תעזור,אתה רוצה להתקטנן תתקטנן. בסך הכל אני הרמתי את הכפפה ואני מנסה לעשות משהו שאולי יתחיל איזה התקרבות בין אמבי לבין אלה שלא מרגישים בו נוח.

geashono

New member
לדעתי זה לא נקרא להדרדר

זה נקרא לחסוך בכסף שממילא המגמגמים לא משופעים בו אתה לא יכול לומר שויטאלי מסית כנגד אמבי וכמו שהינחתי כל מה שנכתב באותו אשכול הלך לאבדון וזה מה שיקרה מהאשכול הזה

stkachov

New member
ארי צודק

אם יש הוצאות מינמליות, אז גם הגביה על המפגשים ושאר הדברים צריכה להיות מינמלית. אם יש הוצאות של שקל, אז אני מוכן לשלם שקל על המפגש. אבל לא עשרים. מה גם ניתן לקבוע שקלינאי תקשורת או סטודנטים שרוצים להיות נוכחים במפגשים, ישלמו מחיר כפול ממגמגמים. הם כבר יחזירו את ההשקעה הזאת לאחר שיעבדו בתחום. נ.ב. אני לא יודע מצה נמחק ומאיפה, אני פשוט מתייחס לרעיון עצמו של ארי.

shuky63

New member
מה שכתבת פה אתה צריך לכתוב בשירשור

להוצאת קיטור על אמבי.זה בדיוק הסיבה שאני רוצה להפריד את הויכוחים בנינו לתלונות שלנו נגד אמ"בי כדי ליצור מסה של קיטורים שיהיו חיבים לשים אליה לב. מה אתם מפחדים מאמבי?תשפכו כבר .נשמע לי שיש לכם בטן מלאה על האירגון הזה אז יאלה בואו נשמע. אבל בשירשור המתאים!

shoshyyy

New member
השרשור הזה כל כך כל כך מיותר.

שוקי למה העלת את זה שוב ????? אין לי כוח לשמוע תלונות מגוחכות יותר! שקל או 20 שח - למי אכפת ? מי שרוצה יבוא , מי שלא לא ! בואו נשנה נושא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shuky63

New member
השירשור דוקא לא מיותר שושי.אם אכן י

יש הרבה אנשים מאוכזבים שלא מוצאים את מקומם באמבי,חייבים להתיחס לזה. לכן אני רוצה לאסוף במרוכז את כל הטענות. העניין שעד כה חוץ מרוני שכתב על אמבי ברוח מאד אוהדת ובל שנתנה אכן טענות מאד מנומקות שחיבים להתיחס אליהם,אני לא רואה הוצאת קיטור הסטרית כמו שחשבתי שתהיה לאור הרבה טענות שנזרקו במהלך ויכוחים. אני מתכוון לנעוץ את השירשור הזה בראש העמוד חודש לפחות כדי לודא אחת ולתמיד אם אכן יש מגמגמים רבים שסוחבים בטן מלאה על אמבי או שמדובר במספר מועט שיש אומנם להתיחס לטענותיו אבל בפרופורציה.

geashono

New member
אם זה העניין תוסיף אותי

לטענותיה של בל וכמו שציינת כולם מנומקות ועניניות מאוד

shuky63

New member
אתה לא תעשה לך חיים קלים על חשבון

אף אחד.יש לך טענות-כתוב אותן בעצמך.אם לא כאילו לא היו לך שום טענות. אני ממש לא מביןמה זה כל כך בעיה לפרט את הטענות שלך נגד אמבי? הרי כהתווכחת עם אנשים בפורום היית מלא טענות כרימון ומה קרה עכשיו שנאלמת דום?

geashono

New member
פשוט מאוד

רוב בוגרי שיטת הדסה חושבים מילה במילה מה שבל אמרה ואנחנו אומרים את זה כבר הרבה שנים מאז שאמבי הוקם ואת אף אחד זה לא מעניין

geashono

New member
שלחתי את הטענות של בל

וכן את ההצעות של ויטאלי ורוני לחיסכון כספי והגדלת ההכנסות באם אני יתעדכן על שינוי ואני מאוד סקפטי אני ישתדל לעדכן על דפי הפורום

shuky63

New member
אבל מה עם הטענות שלך???????????

למה אתה לא רושם אותם?כל הזמן היית מלא טענות וברגע שמבקשים ממך לסכם אותם ,כלום!נאדה!!!!!!! גורנישט!!!!

shuky63

New member
מה שאתם אומרים כבר כמה שנים לא

שמע ולא יודע אף אחד.רק מה שכתוב תופס אז תכתוב וגם תגיד לכל בוגרי הדסה כשאתה פוגש אותם להכנס ולכתוב.

geashono

New member
שוקי אין לי כח לחזור על עצמי

לי באופן כללי לא נח באמבי וכן לבוגרי קורסים פעילים זה לא שיש לנו טענות כל המסגרת היא לא מיועדת לנו ולא בישבילינו בל השכילה לתמצת את הרגשות שלנו לבקשות אופראטיביות ולכן שלחתי אותם לבני(אם לא יועיל לא יזיק) אין לי כעס על אמבי הוא רק לא משרת אותי אבל אין לי סיבה לכעוס עליו הוא לא חייב לי כלום (מה שעצבן אותי במיפגש הספיציפי בירושלים אמרתי לבני ואכמ"ל)

shuky63

New member
אל תדבר בשם אחרים.אין לך שום זכות

לכך. לך לא נוח.משהו מפריע לך. אז למה אתה לא מפרט את זה בשירשור. אמבי כן חיב לך כי אתה מגמגם ויש לך זכות לכעוס עליו. יכול להיות שיש עוד 1000 אנשים שחושבים כמו בל,אבל אם כל אחד מהם לא יכתוב כאן בשירשור מה הוא חושב במילים שלו זו תהיה רק תגובה אחת של אדם אחד וכך יתיחסו אליה,ואז אתה תבוא ותבכה שלא מתיחסים לדעתך,אבל למה שיתיחסו אם אתה מסרב לכתוב אותה.

shuky63

New member
ארי ,אתה מוכן לספר מה היה במפגש

בירושלים? האם גבו דמי כניסה? איך הסתדר המפגש המשותף של אמבי ובוגרי הדסה?כמה אנשים היו וכו'...

geashono

New member
כמו שאני חוזר ואומר

אמבי לא חייב לי כלום וזה שאני מגמגם אז מה? אמבי הביאו לי את הגמגום? הם בסך הכל עמותה שמנסה לעשות מה שטוב לציבור שלה מח"ת שלשום בירושלים היה מאוד נחמד בישבילי דיברנו משימתי עם כי קצת פחות הקפדנו לאכוף את זה והיה את בני שדיבר עלי ועל טענותי ואני ניסיתי שיבין אותי ושכמותי בני שמע אני מקווה שייצא מזה משהו ואם לא אז גם לא נורא ממילא רק אנחנו יכולים לעזור לעצמינו בנוגע לדמי כניסה בסוף הערב כולם תרמו לאמבי 10 שקלים ואני אף שלא הרגשתי נעים לא תרמתי להם כי כמו שאני מרגיש אמבי לא שם בשבילינו כשאנחנו צריכים אותם אז למה שבמפגש הדסה אני יתרום להם? האנשים שלא מהדסה "לא בלטו" אם אתה מבין את כוונתי-חוץ מבני כמובן שניהל את הישיבה

b e ll

New member
ארי, יש לי שאלה

מי עוד מהנוכחים במפגש הדסה הם חברי אמב"י מלאים שמשלמים דמי חבר באמב"י (חוץ מבני רביד שהוא כמובן חבר אמב"י)? לא הבנתי למה התכוונת, "לא בלטו" משמע לא הגיעו או לא השתתפו בשיחה? נראה לי אחלה מפגש היה לכם, אני אנסה להגיע לאחד המפגשים, למרות שבשבילי זו ממש קריעה.

למעלה