שוקי ידידי, שוב פעם מסרים רוצה להרוס לך את הפורום.
ט טלי06 New member 27/3/06 #4 אם לא גורש עד כה, לא יגורש. תופעה שיש להשלים ולחיות עימה. בואו ניקח אותה בקלילות..
M mangoyarok New member 27/3/06 #7 ואת ? תוכלי לצחוק תתחילי לתת בהם סימנים: שמאלן שמת: "חחח" ימנון שמת: "ח" וכו ...
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 27/3/06 #9 מה שייך,יא אפס מאופס גם לי איחלת,חלאת פורומים מרקיבה. ואני עדיין עדין איתך. מהתחת יצאת פה לכולם,שומע ?
מה שייך,יא אפס מאופס גם לי איחלת,חלאת פורומים מרקיבה. ואני עדיין עדין איתך. מהתחת יצאת פה לכולם,שומע ?
M mangoyarok New member 27/3/06 #12 בושה וחרפה ? אכן, לכאלה שצוהלים אל מול מותם של אנשים, חייבים להניח לכתוב, זאת לא בושה פששששששששששששששששש נקרו ...
בושה וחרפה ? אכן, לכאלה שצוהלים אל מול מותם של אנשים, חייבים להניח לכתוב, זאת לא בושה פששששששששששששששששש נקרו ...
M mangoyarok New member 27/3/06 #11 ../images/Emo6.gif קקטוססססססססססססססססס מה שייך,יא אפס מאופס גם לי איחלת,חלאת פורומים מרקיבה. ואני עדיין עדין איתך. אל התחת נכנסת פה לכולם,שומע ?
../images/Emo6.gif קקטוססססססססססססססססס מה שייך,יא אפס מאופס גם לי איחלת,חלאת פורומים מרקיבה. ואני עדיין עדין איתך. אל התחת נכנסת פה לכולם,שומע ?
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 28/3/06 #13 מתכחש,יא ישות מאופסת ? שקרן פתלוגי מעוות ומעות. מה שאתה עושה בחיים-לא תעשה פה.
M mangoyarok New member 28/3/06 #14 מתכחש,יא ישות מאופסת שקרן פתלוגי מעוות ומעות. מה שאתה עושה בחיים-לא תעשה פה.