שוקי בוקר טוב!

שוקי בוקר טוב!

שים לב למספר ההודעות שהגברת שש (נילי,טלי0) מורחת כאן. ההודעות אינן בענין איכות השלטון, ופרט להקנטת גולשים אחרים, ושמחה לאיד על מות שמאלנים אין בהן דבר. הגברת המכונה גם גאיה111 הורסת את הפורום. אנא טפל במטרד. יום טוב! יעלי

יעלי../images/Emo10.gif

מכיון שחברת בתגובותייך לקרימינל לאחרונה,המזהם כאן פי מאה,אשאל אותך אותה שאלה: מה להודעה הזו ולאיכות השלטון כשמפירי האיכות שוכנים בו ללא פגע ? עוד לא קלטת שהוא יאחז אפילו בך כדי לשרוד ולר לגווע כאן ? וזו לא מחמאה. לכי כבר להצביע-בדיוק מה שהבטחת לי,אך בהיפוכא

אינני חוברת לאיש כאן

לעומת זאת יש הנדבקות לאחורי הודעותי...
נראה שלאחרונה הפכתי למושא של התגרנית מחנות הסדקית הכושלת... נראה לי שעסקי הרוכלות אינם משהו! הידעת שאני הוא התפוז הג'ינג'י?

בטח בטח

היא יש לה חוש חש בנידון,במיוחד כשמגיע לחפות על הקרציה הראשית בפורום מסריקו... הקטע של תפוז כתום היה באמת יציאה מהחלל... משהו מטריף ממש. עוד מעט נשמע גם שהאלמן בעל האמצעים זה בטח את...

גל ים..

New member
נו מצא מין את מינו יפה לך קקטוס..

אהבל היית ואהבל נשארת גם כשמראים לך את האמת מול הפרצוף ומתחת לאף,אבל הכל מותר ואפשר לעשות כשמדובר בבחירת לבבך המזבלה הזאת. רק בעוד תקופה שלא תבוא לילל לי ותגיד לי וואלה צדקת ואני הייתי אהבל.. אני מגנה על הצדק האמת והיושר,ומסרים הוא אחד מהאנשים הישרים והאמיתיים שנתקלתי בחיי ואמשיך לדבוק ביושר שלו. אתה מעדיף נחשים ושקרנים שיבושם לך,אומרים דומה מושך דומה מקווה שתתעורר מהר מחלום הבלהות ותבין מי הצודק ומי השקרן. דרך אגב היא שמה עליך זין אחד גדול מפה ועד טימבקטו.....אני לפחות ישרה איתך כשהיית נבלה אמרתי לך וכשהיית בן אדם גם כן אמרתי לך. לפחות אצלי זה לא משוא פנים לעומת הדרק הזאת.. בוקר טוב ישראל וגם לך.

אומר לך רק פעם אחת

האינטואיציות שלך לגבי הניקים של החבר שלך-הזויות.או שאת תמימה או שאת הבלה. מה לעשות,אילו החיים.המסרים שלך גם עליך עובד-או שאת עובדת כאן בשמו כדי לטהר את נשמתו החוטאת. ואני מת על הזין יעלי,מה לעשות... באמת שפת שוק.

גל ים..

New member
צפוי צפוי צפוי..

ולא צריכה להיות מיסטיקנית גדולה כדי לדעת שזו תהיה תשובתך. לא מגנה על מסרים אלא על הצדק והאמת. אבל אני את שלי אמרתי ואתה מוזמן להמשיך לקבל את הזין בשם שלומי רביד ואת המוצי פוצי בשם יעלי מרום ואת הקללות בשם תפוז..דרך אגב יש לה עוד שני שמות.. היא מפוצלת יותר ממה שנדמה לך ... הלכתי להצביע.

טלי06

New member
גל ים

את בזמנו היית נכונה להישבע כי שלומי רביד זהו גבר צעיר . הנה לפתע שינית את דעתך. כלומר כנראה טעית אז. (וזה לא נורא, מותר לטעות) הסברתי לך אז שאת טועה, אבל היית נורא בטוחה בעצמך קקטוס צודק לגמריי, תפוז כתום הוא מסרים וכך גם מנגו ירוק, ועוד ועוד ועוד...... לגבי השנייה כל מילה שלך צודקת. להת'.

גל ים..

New member
את הזין אתה מקבל בשם שלומי רביד

ואת האהבליות והאידיוטיות בשם תפוז כתום ויעלי רום.. ועכשיו אני את שלי אמרתי לך רק נותר להאמין או לא להאמין ובעיקר להפנים... תזכור אני מעולם לא שיקרתי לך,ומעולם לא נתפסתי בשקר. סלאמ'ת....

את היית מתה לקבל אותו משלומי ../images/Emo6.gif

שמעתי איך ניסית לעגוב עליו בשפתך העילגת. מה אוכל אותך, פריחה? ולגבי שקרים? בדקי את החוטם בראי
חזרי לבאסטה תגרנית שם מקומך.

אולי תספרי לכולם מהם הניקים שלי?

גם פריחה וגם שקרנית! מיסטיקנית
עלאק אשת ביבים יותר מתאים!

גל ים..

New member
הבטחתי שבכל פעם שתעלי עם ניק

הוא יחשף לכן מפוצלת ומטורפת הרגעי שתי מיים קרים,ובעיקר שפכי על עצמך להתרענן מהטירוף של הבוקר.. צפרא טבא קוקו.

טלי06

New member
את עם שפת הביוב שלך מוטב תסתמי

שפה של ג'ורה יש לך אז את מדברת??

טלי06

New member
תרדי אל ברכייך כשאת פונה אליה.

והשילי נעלייך. חצופה. היא טובה ממך, בכל פן שהוא.

למעלה