שוקי,אתה כועס עלי ?

שוקי,אתה כועס עלי ?

כי אני שואל את השאלות הנכונות ? תענה בבקשה,בהתאם לידיעתך את העובדות: האם אליעד שרגא רואה/ראה עצמו מועמד לשרות בממשלת אולמרט ? האם ב"מעריב" שיקרו-ואם כן אז מדוע אינכם תובעים אותם ? מדוע נחפזתם למנוע את מינוי הנגבי לשר אבל במקרה של פרס ואולמרט שגם הם בתהליך של חקירות-לא עשיתם דבר ? מדוע מפקד הארגזים של פרץ אינו נמצא בטיפולכם ? תודה.

nizanm

New member
יחסבי גומלין בין שלטון וכלבלבים :

בעלי הון מסתובבים ככלבלבים מאחורי זנבם של אנשי שלטון. הםרוצים לקבל את המכרזים ויתר ההטבות הגלומות בעסקות ציבוריות. הדברים שאנחנו מתוודעים להם כאן לראשונה בעניינו של שרגא - מדהימים ביותר לאין ערוך. שרגא עומד בראש תנועה לכאורה ציבורית לכאורה וולונטרית. ואם לא "לכאורה" , הרי שהניצול של מעמדו משחיתה את המערכות של השלטון בישראת פי עשרות מונים. היה אסור להזמין את אנשי השלטון שדבק בהם רבב לכנס של התנועה. שרגא הזמין כדי לקבל פיצוי - לא ציבורי, אלא פיצוי אישי. ולזה אנחנו לא מס-כי-מים ומוחים.

ואת פרץ היה מותר ?

אגב,למה לא הזמנתם את צחי ? הוא היה שר משפטים ושר לבטחון פנים. פויה שוקי-זוהי אפליה.

nizanm

New member
מרקי. כדאי

שתדבר ברור ובהיר. הנושא חשוב ונוגע בסלע קיומנו..

מזה ימים הוא מסרב לענות

תענה בבקשה,בהתאם לידיעתך את העובדות: האם אליעד שרגא רואה/ראה עצמו מועמד לשרות בממשלת אולמרט ? האם ב"מעריב" שיקרו-ואם כן אז מדוע אינכם תובעים אותם ? מדוע נחפזתם למנוע את מינוי הנגבי לשר אבל במקרה של פרס ואולמרט שגם הם בתהליך של חקירות-לא עשיתם דבר ? מדוע מפקד הארגזים של פרץ אינו נמצא בטיפולכם ? תודה.ודע לך,שתיקה דינה כהודאה.

nizanm

New member
שוקי כמובן לא ידובר נגד הבוס שלו.

שוקי ידובר כל דבר שיקדם את ענייני ה: תנועה בכפוף ללחצים המופעלים על התנועה בין אם לחצים פוליטיים מגמתיים או לחצים אישיים בכיווני תגמולים כפי שדברים עולים לפנינו כאן. על התנועה להחרים מנהיגים לאומיים וסקטוריאליים שדבק בהם רבב, ולפרסם בכלי התקשורת ההמוניים את דבר ההחרמה. אז העניין הציבורי יקבל את מה שראוי לו. אבל ההתנהלות הנוכחים של התנועה רק מחזקת את התחושה הקשה שנוצרה כאילו שרגא (ומי יודע? בטח גם שוקי וגל ים
) מנהל את התנועה בכפוף לאינטרסים הפפרטיים שלו(ושל שוקי וגל ים).

גל ים..

New member
גל פה !!

ואם הגי'נג'י ישאל אותי הוא יקבל לאו ענק לא ללכת עם כלומרט גם אם יתהפך העולם,אבל הוא לא שואל אותי כי הוא חכם בעצמו.. חוץ מזה מה שלומך ניצני נשמה??

nizanm

New member
שלומי טוב תודה.

את דלוקה על שוקי ותצדיקי כל דבר שיעשה. והכל בגלל דליקות שהתממשה. סתםםםם. בחייך. תגידי להם שיכריזו חרם על כל מנהיג לאומי או סקטוריאלי שדבק בו רבב. אני לא מתמקד בכלומרט או במישהו ספציפי אחר, אם כי ההשחתה של אולמרט מזעזעת. על תנועות לטוהר המידות לנער חוצנן ממנהיגים שדבק בהם רבב. לא צרריך לחכות להרשעה. הם אינם מורשעים.

גל ים..

New member
אין על השקשוקון שלנו .........../images/Emo3.gif

צדיק הבן אדם חבל'ז,נו מה לעשות שאוהבת צדיקים. חוץ מזה קצת קשה לא להסתחבק עם מנהיגים גם כשהם מושחתים,אבל צריך לעשות הכל בחוכמה,גם לעקוץ וגם ללטף כנאמר המקל והגזר. אני רוצה להאמין שאליעד לא מחליף את נאמנויותיו כזיקית ובעיקר הוא עדיין יהיה הכלב שמירה בפוליטיקה,ואם לא אנחנו נחזיר אותו לדרך שלו.. והאמן לי שאני הראשונה שאומר את דעתי עליו במידה ואראה שלוטש הנער את עיניו לשררה ולאנשים מושחתים..

גל ים..

New member
מועמד??????

הג'ינג'י לא הראה שום סימנים שהוא רוצה שררה בממשלת כלומרט,איך הגעת לזה?? אם הג'ינג'י חכם הוא יודע שתקופת כהונתו של כלומרט היא מאוד קצרה,במקסימום אני נותנת לו שנה וזה גם הרבה.. אם הוא ילך עם כלומרט הוא אבוד לדורי דורות.. תסלחו לי אתם מדברים שטויות בקצב של מכונת יריה.. תעזבו את שוקי בשקט,אין לכם מה לעשות חוץ מלשגע אותו??

למעלה