שוקו וניל

rebecca83

New member
שוקו וניל

אני מחטטת בהודעות שלכם כבר כמה ימים ולא ממש יודעת מה עושים עם כל האינפורמציה.
זה התחיל בפגישה לא מקרית עםגבר בארץ זרה, החששות שלי צפו מעל לפני השטח. כשהוא אמר בנועם: "אפשר להשתמש במילת בטחון" האסמון בראשי נפל בקול נפץ גדול והשאיר אחריו שובל של סקרנות.
ההרפתקנות נעשית יותר נוחה כשהעיר והשפה זרים לך.
זה מוזר, אתם יודעים. איך בסיטואציה, שהיא כאילו אלימה (וייסלחו לי הצדקנים) אפשר להרגיש יותר נוח, יותר בטוח, מכל לילה אינטימי זרוע נרות במיטה הפרטית שלי.
הוא עצר לרגע ואמר לי שאני יפה, כאילו אין דבר טבעי יותר מבחור שנותן לך מחמאה כשאת על הברכיים עם ידיים קשורות מאחוריי הראש. אולי בכלל זאת הפעם היחידה שמשפט שכזה נשמע לי כן ואמיתי ולא סתם מס שפתיים.
אני לא מילון, אין לי עניין בהגדרות והמילה קהילה עושה לי פריחה בצורת קיבוץ בצפון.
נראה לי שאולי אני רק מחפשת גבר שאוכל בביטחה, להרגיש חלשה לידו.
זאת הססנות? אולי סתם אקספרמנטליות של הדור הדפוק שלי.
אבל גברים זה פחד אלוהים בימינו, גם כשהם לא אוחזים בחבל ואזיקים.
אז מה עושים? איך ניגשים לזה לעזעזל?
לא יודעת אם מישהו הולך לקרוא את הברברת שלי ואני גם לא בטוחה אם יש כאן שאלה קונקרטית. רק רציתי לפרוק את אשר על ליבי ולשחרר מעט את התסכול הנוראי הזה מסקס בנאלי וילדים זבי חוטם שאין להם דבר וחצי דבר מהדבר האמיתי.

ברוכה הבאה

משהו במה שכתבת פשוט נוגע.
הרבה חומר למחשבה.
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו, מה המצב?

אני עצמי חדש דנדש פה... וחסר הרבה מושג לגבי ההתנהלויות של מפגשים כאלה וכו'.
&nbsp
אבל שני דברים :)
&nbsp
1. אכן קראתי והבנתי...

&nbsp
2. אני לא מזמן חזרתי לחפש לי בת-זוג לחיים (ללא קשר לפורום הספציפי הזה, בו אני מבקר היום לראשונה)... ולצערי הרב מאוד, אני נתקל כבר יותר מידי פעמים באמירות של נשים על הפחד והרתיעה מהגברים בימינו... והינה היוןם גם את. אז סתם כך, וללא קשר לנושא שפתחת - כולי צער ותמיהה על המצב הזה שאני לאט לאט קולט שבאמת כבר הפך לתופעה נפוצה.
ובהמשך לכך, ובאופן כללי, נראה לי שאמון זה אמון, לא משנה אם קושרים אותך או שלא... אם כבר להיות בתוך "מסגרת" הם חוקים וקודים וכללי-זהירות, מאפשרים לך אולי להרגיש עוד יותר בטוחה בסיטואציה.
&nbsp
המון בהצלחה לך, לדעתי למצוא מישהו שבעניין שגם יהיה - בן-אדם, זה בדיוק כמו למצוא בן זוג "רגיל" שיהיה בן-אדם... דבר שמסתמן להיות לא קל לצערינו, לפחות ממה שאני שומע.
&nbsp
לילה טוב

A לוןA

New member
למרות הפריחה

מתחילים בלקרוא.
ולמה?
כי זה שהיתה לך חוויה אחת שפרצה את הסכר, לא אומרת שאת יכולה להסיר מעצמך אחריות על עצמך, לפחות עד שתפגשי את זה שתבטחי בו מספיק כדי לשחרר שליטה ולתת לו את עצמך באמת.
אז ניגשים לכאן http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=507&messageid=167245168 וקוראים. ומגבשים את עצמך קצת בקשר למה את אוהבת, מה עושה לך את זה ומה את מחפשת, עושה לך רשימת גבולות ורצונות- ויוצאים לדרך.
&nbsp
וכמו שאומרים אצלנו- שיהיה בהצלפה!
&nbsp
*ותרשי לי רגע להיות הצדקן- בבדסמ אין אלימות. אלימות היא פעולה של הפעלת כח במטרה לפגוע/להחליש. בבדסמ אין מטרה כזו. פשוט גם לי יש דברים שעושים לי פריחה

rebecca83

New member
לא צחקת כשאמרת לקרוא!:)

דבר ראשון, תודה. גם לך וגם לכל האנשים שכתבו לי בפורום ובפרטי.
ובנוגע לפריחה שלך, אני קודם כל מתנצלת על השימוש הלא נאות במילים ואם פתחתי כאן תיבת פנדורה, אז אנא קבלו את התנצלותי הכנה. שיערתי שזאת מילה שיכולה להרים כאן גבות.בכלל יש לי נטייה לעורר אנטגוניזם ולשחוט פרות קדושות, גם במקומות שאינם ראויים לכך.יכול מאוד להיות שזה וויכוח סמנטי ועל כן, בעיני, הוא לא רלוונטי, אך, מעבר להגדרה המילונית של המילה אלימות, שהיא בוודאי, לא מבטאת את מה שחוויתי, מייחלת לחוות שוב או התכוונתי בנוגע ליחסי שליטה, אני כן חושבת שיש כאן מקום לדיון בנושא, או לפחות לשאלת שאלות.
אני אשאל בזהירות רבה ובהסתייגות מה, האם בבדסמ, כמו גם בכדורגל, האבקות נשים בבוץ, משחקי ווידאו, קרטה, או כל הסרטים של מיכאל הנקה, דיויד פינצ'ר וגספר נואה, אין ולו שמץ של ביטוי, של משהו שכל כך טבוע במין האנושי? חס וחלילה לא ככפייה, אלא כמקום שבו אנו יכולים לפרוק את הצד "האלים" (אלוהים ייסלח לי) שבנו, בצורה מבוקרת, בהסכמה מלאה, בבטחה ובעונג מלא? אני מודעת לעובדה שכטירונית, אין לי פריבילגיה לעורר סנסציות, אך בבקשה אל נא תשפטו אותי בחומרה ואין בדבריי ולו קמצוץ של ביקורת, לא כלפי עצמי ולא כלפיכם.
מעבר לכך, אני שוקדת בקריאה (ותודה לאלון), מנסה לגבש זהות וגבולות.
חברתי הטובה ביותר והיחידה שלה סיפרתי על שכתבתי כאן, פקדה עליי (ולא במובן הטוב של המילה:) להפסיק לאלתר את ההתנסות המטופשת והנהנתנית שלי ולהשמר פן יישמידו אותי הסוטים עד שלא יישאר ממני זכר.
אז תודה שאתם אתם ושאתם מקבלים אותי כפי שאני.

DogsPCI

New member
לילה טוב :) כמה מצחיק לי לקרוא אותך...

כי אני כותב בדיוק בצורה דומה... מצד אחד רוצה לשאול שאלות "קשות", גם ובעיקר כדי לעשות לעצמי סדר בראש ולהבין, ומצד שני נזהר שלא "לפתוח תיבת-פנדורה" (והשתמשתי בבטוי המדוייק הזה בהודעה שכתבתי לפני כשעה...
).

אז מה אני אגיד לך... כטירון אל טירונית...

להיות מנומס זה תמיד טוב :). בעיקר כשאתה "החדש בקבוצה"... :). ועם זאת - אל תהססי לשאול את מה שבאמת חשוב לך לשאול... את פה במטרה ללמוד ולהבין את עצמך ואת העולם החדש שאת שוקלת לטייל בו :).

כל עוד לא באת במטרה לפגוע... אז זה לגיטימי... ומי שאין לו את הפתיחות והסבלנות לקבל "חברים חדשים", טוב יעשה אם יצטרף לקבוצה סגורה ולא לפורום פתוח וציבורי :).

ובעניין הדאגה מפני אלימות... אז מצד אחד, וכמו תמיד - וכמו שציינת בעצמך - אלימות יכולה להתרחש בכל מקום. ולצערינו, לא ניתן להבטיח שנהיה בטוחים לנצח מכל הסכנות בעולם. ושוב, לדעתי זה מאוד תלוי בפרטנר שלך... או יותר נכון - זה 100% תלוי בפרטנר שלך...
ומצד שני, אכן יש פה "הזזת גבולות" מהגבולות "הנורמאלים" שהותמעו בנו - אל עבר גבולות חדשים... וכמו בכל מצב בו יש צורך בהזזת גבולות, אם לא יודעים בדיוק לאן הם אמורים לזוז, ואיך להזיז אותם נכון - יש מקום לטעויות.

אני לא אתפלא לשמוע שהיו גם טעיויות פה ושם בעולם הבדס"מ, ואני לא מדבר על טעיויות ענקיות (שאולי גם היו בעבר הרחוק?), אבל טעויות תמיד יהיו עד שלומדים בדיוק איך להתנהל נכון. וזה רק טיבעי, וכך זה יהיה בכל תחום אחר...
לכן באמת חשוב לדעתי ללכת צעד אחד קדימה בכל פעם, ורק לאחר שבטוחים במקום החדש שהגענו אליו, אפשר לקחת צעד נוסף קדימה..

דבר נוסף, תיקשורת - מה שכל הזמן מציינים ומדגישים, התיקשורת בדיוק מאפשרת את היכולת לקחת צעד-אחורה - בזמן!! ולכן רצוי לדעתי מאוד ללמוד את התקשורת "הבסיסית/הסטנדרטית" (אם יש כזו, ואני מאמין שיש) מכאלה שכבר מכירים אותה.

ואנא, קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל
. הידע "המקצועי" שלי בתחום הוא בדיוק זהה לשלך... ואפילו אפשר לומר שפחות משלך... שכן את כבר התנסת בחוויה "אמיתית" שכזו... אצלי זה הכל ברמה תיאורטית...

לילה טוב

את בהחלט צודקת

שזה צד אנושי שקיים בכולם והחברה היום מתייחסת אליו כ"רע".
אבל השאלה האמיתית (תמיד) היא "איך?"
איך מוציאים את זה?
האם זה יוצא מבלי לראות את האחר, תוך ניצולו ופגיעה בו? =אלימות
או
האם זה יוצא עם פרטנר שנהנה מכך, מתוך הסכמה מלאה, גבולות ברורים, ואכפתיות (אם לא אהבה)? =בדסמ
&nbsp
וזו גם הסיבה שצריך לבחון בשבע עיניים את האדם שנכנסים עימו למערכת יחסים כזו. אמון זה דבר שנבנה לאורך זמן!
&nbsp
דבר אחרון-
תמסרי לחברה שלך שהחיים בכלל מאוד מסוכנים, צריך להשמר מלהנות מהם ועדיף לה להסתגר בבית ולא לצאת ממנו.
&nbsp
בהצלחה!

A לוןA

New member
הכל נאמר בחיוך

וברור לגמרי הבלבול מבחוץ בין המושגים- בהנחה וזה לא בא כדי ללעוג/להכפיש (ואצלך בבירור לא היתה כוונה כזו ) - הכל מוסבר ברוח טובה.
בנוגע לקשר בין בדסמ לאלימות- דאןקאפ השווה את זה בזמנו להבדל בין קרב ג'ודו לשוד מזויין. שניהם כביכול מערבים כח ונסיון השתלטות של האחד על האחר. אבל בעוד בג'ודו נעשה הכל בהסכמה, מתוך מוכנות ובזמן מוגבל ותחום- בשוד מזויין זה לא המצב (וגם אף אחד לא יחשוב שאריק זאבי הוא איש אלים ומסוכן לציבור, נניח )

את אולי לא מילון, אבל הראשונה שהצליחה להגדיר בדיוק

מה המילה "קהילה" גורמת לי להרגיש!
&nbsp
בכלל, משהו בכל הברברת שלך הקסים אותי. ברוכה הבאה, מותק. ושיהיה לך בהצלחה בהרפתקאותייך וחיפושייך.
(את נקראת בחורה עם מודעות די גבוהה,
אז רק תסמכי על תחושות הבטן שלך, תשאלי מה שנראה לך לא בטוח, תזרמי עם מה שמרגיש נכון.)
&nbsp

HappilyMarried

New member
היי רבקה

מזדהה לגמריי עם מה שאת מרגישה לגביי הגדרות ולגביי קהילה,
ובכלל עם התחושות שאת מתארת.
&nbsp
קצת קשה לי לענות על השאלות "מה עושים? וכיצד ניגשים?" ל BDSM הגענו, בעלי ואני, מתוך הזוגיות שלנו. למעשה רק בתקופה האחרונה הבנו, שהדברים שאנחנו גם ככה עושים, כמו אביזרים (אפילו שאיננו משמשים בהם לעיתים קרובות מידי) ויותר כמו היחס שלנו אחד כלפיי השני במיטה- שולט ונשלטת, נמצאים על הספקטרום של ה BDSM.
במקומך הייתי מתייחסת לזה כמו אל כל חיפוש קשר אחר. העובדה שמישהו שולט אינה מחייבת שתהיה בינכם התאמה מינית טובה, ובאותה מידה את יכולה להכיר גבר שלא ממש יודע מה פרוש BDSM אבל כבר בפעם הראשונה הוא יאחוז בפרקיי ידייך מאחורי גבך וירתק אותך למיטה.
לדעתי הכל תלוי בכימיה שיש בין אנשים.
&nbsp
וכמובן, ברוכה הבאה

&nbsp
&nbsp

UltraL

New member
ברוכה הבאה ומספר דברים

אלימות היא הפעלת כח ללא הסכמה וללא שליטה , כלומר הגבר לא שולט בעצמו לרוב.
זה ההיפך מבדסמ. כאשר אני מפעיל יש או שוט בהצלפה אני בשליטה מלאה.
בכלל אלכוהול ובדסמ לא הולכים טוב ביחד. אנשחנו עושים לפעמים דברים מורכבים מספיק שדורשים ריכוז גדול.

קהילה זה קבוצה של אנשים עם משהו משוטף. לא חייבת תג שכתוב עליו "בדסמ". רוב הכותבים כאן הם אנשים לא סטראוטיפים
ואין מצב שתוכלי לזהות אותם כחובבי בדסמ.
אם למשל את מתחילה לדבר עם אנשים שמבינים בדסמ הרי שיהיה לך יותר קל להבין את הרגשות שלך ולנתח את הפחדים.
בשביל זה את כאן.

Whip

New member
ברוכה הבאה

ומבעד לכל ה"ברברת" הספק מבוהלת-ספק מבולבלת שלך
, נשארת עם השאלה "אז מה עושים? איך ניגשים לזה לעזעזל?"
אז קריאת החומר ששלח אלון היא דרך מצוינת להשיג ידע חשוב,
ובשביל ההתנסות פשוט כותבים פה, משתפים, מגיבים, מכירים אט אט את האנשים שנמצאים פה, בדיוק כמו הכרויות בעולם הונילי (הרגיל), עד שתרגישי בטוחה להפגש עם מישהו שנראה לך מעניין ומושך ומיוחד. ואז - פרט לכמה דברים מומלצים שקשורים לתחום הזה (כמו לא לתת לו לקשור אותך בפגישה הראשונה, להפגש בפעם\ים הראשונה\ות במקום ציבורי)- זה בדיוק כמו למצוא בן זוג ונילי, כשברקע קיים הידע שקראת על איך עושים, ומה זה מה, ומה בטוח...
בבסיס - את מחפשת בן אדם, כזה שאחרי שהוא מוריד את הקרניים של הבדסמ, את רואה בו גבר מושך, מעניין וסקסי.
שיהיה לך הרבה בהצלחה!

G מאסטר

New member
מאוד מבין את המישפט ואחרון שלך ומצר עליו...

הרוב היום ילדים זבי חוטם שעושים סקס בנאלי ומשעמם

ניתקלתי כבר בלא מעט נשים שתיארו את היחסים שלהם בחיים ככה כדיוק.

לצערכן הנשים גדל היום דור כזה. חננים מלאים בעצמם. ( דור דפוק , כהגדרתך...)

אייבורי

New member
לאט ובסבלנות

&nbsp
הייתי משנה שני דברים בתפיסה שלך
&nbsp
א. הכאילו אלוהות הבדס"מית שרק שם המחמאות שוות ורק ככה זה הכי אינטימי, זה לגמרי ירוק, לגמרי לא נכון
ובעיקר יעבור לך.
&nbsp
ב. כדאי שתחפשי גבר שתרגישי לידו מוגנת ורוצה להיות הכי חזקה והכי מוכשרת.
&nbsp
מעבר לזה, בהצלחה

למעלה