שוקולד

kseniali

New member
שוקולד

לא מצליחה להיגמל משוקולד... אני ממש מכורה, כמו לסמים, איך עושים את זה? חוץ מלהגיד: אני לא אוכלת יותק שוקולד וזהו. על הניסיונות נראו ככה: הפסקתי לאכול שוקולד,ואז שמתי לב שאם אני קונה עוגה עם שוקולד, אז כל מה שמעניין אותי בה זה...שוקולד עד שאני מקבלת את הכמות שמספקת אותי, ואז אני מבינה שעדיף כבר שוקולד נקי, כי בסוף זה פחות קלוריות. (יש לציין לעישנתי והפסקתי, יש לי כח רצון, אבל בזה אני נכשלת!)

stkachov

New member
למה

את דווקא רוצה להגמל משוקולד? את מעוניינת להרזות? אם כן אז הבעיה היא לא בשוקלד, אלא בשאר התפריט(עוגות גם אם הם בלי טיפת שוקולד).

kseniali

New member
זה ברור לי

אבל קורה שאני יומיים-שלושה מחזיקבה מעמד בלי שוקולד, ואז כל המחשבות שלי רק עליו...(לכן הזכרתי עישון) וכן, אני רוצה להרזות (אני כבר 8 ח' אחרי לידה ועיתי ביותר מ-20 ק"ג), הייתי אצל דיאטנית, התשובה שלה: "להפחית בכמות", אני לא מסוגלת, כי אני לוקחת עוד חתיכה ועוד ועוד... השאלה מה יכול להחליף את זה (אני מניקה). אצלי זה בסוף כמו "קריז" אצל נרקומנים, אויל אני מגזימה... אני אוכלת הרבה שוקולד שנים, פשוט פעם הייתי מוותרת על דברים אחרים כדי לא להשמין, ואי אפשר לרדת ולאכול שוקולד בלי לפגוע בהנקה... עלה לי הרעיון שזה אולי יותר עיניין של פסיכולוג, אבל יחשבו שאני מפגרת ומגזימה אם אלך עם זה לפסיכולוג. פשוט לא יודעת מה לעשות!

stkachov

New member
את יכולה לנסות

יש מוצר של מחלבנה שמשווק במגה ובטיב טעם... זה גבינה לבנה אבל בטעמים. יש בטעם שוקולד ויש בטעם אגוזים. הטעם מאוד דומה לשוקולד(כמובן שמרגישים שזה לא הדבר האמיתי) אך מכילי עשירית מכמות השומן ששוקולד מכיל. אני אישית ממליץ.

אלי ו.

New member
המלצה

לא להכניס הביתה שוקולד או עוגות שוקולד. אם את ממש חייבת שוקולד, לכי לשוקלוטיר הטוב והיקר ביותר וקני 3-4 חתיכות שוקולד טוב ואכלי אותם בכיף עם כוס קפה טוב.

Souler

New member
תנסי קקאו...

תראי , אולי זה יספק לך את הצורך תשלבי אותו במשקאות ובמאפים תנסי גם מעדני שוקולד דיאטטים

kseniali

New member
תודה רבה.

את הגבינה באמת אכלתי פעם - טעימה!!! (עוד דבר שקניתי כי זה טעם שוקולד). היה כתוב שזה במיוחד לפסח, אז כבר לא חיפשתי! בעלי גם לא רוצה להכניס שוקולד, אבל כנראה לא רוצה לשגע אותי... ושוב....תודה

למעלה