שוקולד

judma

New member
שוקולד

מי מכיר באזור תל-אביב חנות לשוקולדים איכותיים / עשויים במקום או בחנות המפעל, שוקולדים טובים מאד לאנשים מכורים ומבינים בשוקולד

עמית@

New member
באבן גבירול- ליד הלונדון מיניסטור

לא זוכרת שם- צר לי- אבל היא החנות היחידה באזור (ליד אוונגרד)

אני לא יודע אם זה עומד בסטנדרטים

אבל בככר המדינה יש חנות שמתמחה בשוקולד(נמדמה לי שבעיקר גודאייבה),לחולי סכרת מאד מומלץ לטעום שם את השוקלד ללא הסוכר.

באבן גבירול ליד החנות לבגדי ריקוד

ששכחתי איך קוראים לה
יש חנות לשוקולדים. לפני הלונדון מיניסטור. קניתי לאחות של..לפסח ולא קיבלתי תודה (וגם לא מתנה לחתונה
.) מציאה, הא
?!

רומי 007

New member
קוראים לה.... DESKALIDAS

שוקולד בלגי מעולה ויש גם לחולי סכרת למי שרוצה. בעל החנות מאוד מאוד נחמד ונותן אפילו לטעום וזכר אותי בשם שלי כשבאתי כבר בפעם השניה בהפרש של חודש וזו דוגמא לא רעה לשרות לקוחות. יש גם משלוחים וככה הפתעתי את ההורים שלי ביום העצמאות האחרון. אין כמו קליפות התפוז המצופות שוקולד מריר של דסקלידס. מיקום מדוייק של החנות: ממשיכים על אבן גבירול על המדרכה של בית אליהו (כלומר - לא זו של גן העיר) עוברים מכיוון דרום לצפון את לונדון מיניסטור, עוברים את החניון, עוברים את הרח' הראשון הפונה ימינה עוברים פיצוציה ועוד שתי חנויות והנה אתם שם. מצטרפת להמלצה של נטע על טוישר בקניון רמת אביב וביחוד ממליצה שם על טראפל ממולא בקרם שמפניה. ללא ספק הפרלין המוביל. גודייבה בכיכר המדינה - מזמן לא טעמתי אבל בטוח נשאר קלאסי ומעולה.

liti

New member
היא עדיין קיימת?

חשבתי שסגרו אותה. חיפשתי אותה בשבוע שעבר כשהייתי באזור ולא מצאתי (יכול להיות שפספסתי?)

sdanpo

New member
מפעלי שוקולד ביתיים../images/Emo185.gif

חברי פורום יקרים! האם יש למי מכם מושג היכן ניתן לקבל סיור מודרך (++++טעימות) במפעל ייצור לשוקולד ביתי??? בתודה מראש דן פורת

liti

New member
סיורי שוקולד

* מפעל אורנת * שוקונוי- מפעל לשוקולד בנתניה, באיזור איקאה (מומלץ לברר האם יש סיורים). * בבנימינה יש מקום שנקרא "הפטיפורים של אביטל". גם שם מומלץ לברר האם יש סיורים. נשמח לקרוא את חוויותיך מהסיור!

sdanpo

New member
../images/Emo51.gif רבה!!!

אמנם הסיור הוא לא ממש עבורי
(אני אישית לא אוכל שום דבר מתוק חוץ מעוגות גבינה ולא אוכל שום שוקולד חוץ מטים טאם או שוקולד פרה עם בסקוויט ... כן , כן , אני חסר תקנה ולא מבין שום דבר באושיות שוקולד איכותי). (לעומת זאת בשישי האחרון טרפתי "Mרווה" של עדי שוורץ - הוא גאון , הוא תותח , הוא פטיש). ושוב תודה דן פורת

למעלה