"שוקולד"

"שוקולד"

אתם מדברים פה על שוקולד ועל כל השטויות שלכם!! אבל יש אנשים בעולם שבקושי יש להם לחם!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתה מתווכחים על איזה שוקלוד איזה שמוקולד!!!

ליאן.

New member
אתה צודק.

נציע לפתוח גם פורום בנושא לחם.

תקנו אותי אם אני טועה

אבל חפיסה של שוקולד פרה עולה פחות מכיכר לחם שחור. נכון?

Nifredil

New member
היא גם יותר קטנה, אז מה?

כמו שמסטיק עולה פחות מארטיק. אבל לא אתפלא אם בשוקולד יש יותר קלוריות מלחם
...

ליאן,תמשיכי לצחוק על הנושא הזה

כשתגיעי חס וחלילה למצב שלא יהיה לך כסף לקנות אוכל לא נראה לי שתצחקי משה אתה צודק

ליאן.

New member
גם אתה צודק,

אבל הרי כל פורום בתפוז עוסק בנושא מסוים.. ואנחנו בשוקולד. נראה לי די תמוהה שיבוא בנאדם שחושב שלא ייתכן שזמן שאנשים רעבים, נדבר על שוקולד, אולי גם לא גם לא לדבר על פירסינג בפורום פירסינג, כי בסכום של הפירסינג אפשר לקנות 30 כיכרות לחם? ואולי גם לא נדבר על קולנוע ביתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי, כי יש אנשים שאין להם כסף ללחם?! ואולי בפורום מכוניות לא לדבר על פארארי כי יש אנשים שבקושי יש להם כסף לחיפושית!? קצת פורפורציות, אנשים! אם לבנאדם באמת איכפת מאנשים שאין להם מה לאכול, שיעשה משהו בנידון במקום לפרסם הודעה לאקונית!! הוא יכול אפילו לפתוח פורום בנושא ולארגן סיוע. הפורום הזה מתכנן בעתיד, לאחר שיתפתח כקהילה מגובשת, לשתף פעולה עם חברות שוקולד שונות ולחלק שוקולד וממתקים לחיילים ולילדים חולים. מה גם שעם המצב הקשה הקיים בארץ, לדסקס בעניינים המעלים קצת חיוך על פניהם של ילדים ומבוגרים כאחד ומוציא אותנו לרגע משיגרת היום - הפורום הזה הינו בגדר ברכה. אז כן. אנחנו כפורום וכקהילה כן נתרום את שלנו לחברה. אבל מה ´משה הקטן´ מתכוון לעשות חוץ מלפרסם הודעות תמוהות וזעומות חסרות פורפוציה בפורום?! אז ברשותך, הרשה לי שלא להתייחס למשאים קטנים ברצינות. להבא הודעות אימפוטנטיות שכאלו פשוט ימחקו!

צודקת,באמת צודקת סליחה

ואם כבר באתי אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת לפנות לאנשים,בואו להתנדב בעמותות שעוזרות לנזקקים כמו עמותת פתחון לב שעושה עבודה נפלאה. אם אתם צריכים טלפונים של עמותות באזור הצפון-שלחו לי מסר

babe10

New member
או שימכור את המחשב שלו

ינתק את החיבור לאינטרנט ובמקום לשלם כל חודש כמה מאות שקלים על חיבור לאינטרנט ולקו הטלפון שיקח את הכסף ויתרום לנזקקים. אם זה באמת כל כך מפריע לו..... ומסר להוא שיש לו בעיה עם מחוסרי הלחם.. אנשים אמיתיים במקום לדבר עושים... צור קשר עם פתחון לב או כל אחת מהעמותות האחרות ופשוט תתנדב לעזור להם. בכסף או בזמן. תאמין לי.. זה לא כואב...

Nifredil

New member
../images/Emo43.gif

או לא לפתוח בכלל פורומים של תפוז כי יש אנשים שאין להם כסף לקנות תפוז.

מה הקשר ?

פה זה פורום שוקולד, לחם, חוץ מלמרוח עליו שוקולד, לא מתקשר פה, ואם מישהו מעוניין לדבר על לחם יש מקומות אחרים כמו למשל פה

snatch111

New member
אדון משה הקטן

אדון משה הקטן (קרוב של אדון שוקו?) הפורום הזה עוסק באחת מתענוגות החיים. אף אחד לא אמר שזה מוצר יסוד, וברור שאף אחד לא מאמין שחייו תלויים בו (פרט לכמה מכורים אמיתיים). להזכירך, אתה כרגע נעזר במחשב, כדי לפרסם את ההודעה הטפשית הזו, ובפעם האחרונה שבדקתי , מחשב עולה טיפה יותר מחפיסת שוקולד פרה...אבל טיפה יותר... אז, קטן, בקיצור, cut the bullshit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה