שוקולד ציפס

NDA21

New member
שוקולד ציפס

מחפשת מתכון למוצאי הצום, כשהייתי בחו``ל הייתי עושה עוגיות שוקולד ציפס עם פצפוצי אורז, למישהו יש אולי מתכון כזה? תודה מראש וצום קל למי שצמה,

pirge

New member
כדורי קורנפלקס פצפוצים משוקולד

כדורי קורנפלקס פצפוצים משוקולד מאת:פירגה 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם מרגרינה להמיס במיקרו או בסיר קטן תוך בחישה עד שיימס להוריד לקערה ולהוסיף כ-3 כוסות פצפוצים או קורנפלקס להוסיף כוס שוקולד צ'יפס/אגוזים 3 כפות יין/קוניאק/ליקר 3 כפות ממרח תמרים - או ממרח חלבה --- לא חובה ללוש היטב וליצוק תלוליות בעזרת 2 כפיות לתוך ספלוני נייר. תהנו

pirge

New member
כדורים מקורנפלקס ושוקולדצ'יפס

כדורי שוקולד 33 כדורים מקור:פירגה 150 גרם מרגרינה בלי חלב - רכה 20 בסקויטים "פתי בר" - או קורנפלקס כוס קוקוס------- ואם לא אוהבים קוקוס-אז להוסיף עוד 10 בסקויטים "פתי-בר" -במקום הקוקוס להכניס כוס שוקולד צ'יפס 4 כפות מים מהברז או יין או לשלב 2 כפות מלאות קקאו 2\1 כוס סוכר שמים בסיר קטן את המים, הקקאו והסוכר ובוחשים כל הזמן עד שיהיה נוזלי וחלק מורידים ללהבה הכי קטנה וממיסים בבחישה את המרגרינה. כשהמרגרינה נמסה מוסיפים לסיר את הבסקוויטים והקוקוס. אפשר לשלב אגוזים וצימוקים וכו'...... ללוש מיד בצק ולעשות 33 כדורים. לגלגל בסוכריות או קוקוס או פתיתי שוקולד. להניח בספלוני ניר. לשמור במקרר. תהנו.

פירגה כמה קורנפלקס לשים ומה זאת אומרת

אם לא רוצים קוקוס אז להוסיף כוס שוקולד ציפ'ס במקום הקוקוס אם אני רוצה עם קוקוס כמה לשים על כמה קורנפלקס א ואם אני רוצה עם פיצפוצי שוקולד אז כמה קוקוס לשים או לא לשים? ואיזה קורנפלקס הכי טוב?

pirge

New member
אמא של בתאל,את יכולה לשלב הכל

גם קוקוס וגם שוקולדצ'יפס בכמות של בערך כוס ואחרי הלישה תראי מה את יכולה להוסיף לפי רצונך. או שוקולדצ'יפס או קוקוס לא חשוב איזה קורנפלקס-אבל כדאי בלי טעמים. בבקשה.

פריגה מצחיק בדיוק חיפשתי כדורי קורנפלקס להכין

עכם הבנות ומצאתי את הכדורים על הסילאן והטחינה. גם שם לא כתוב כמה קורנפלקס?

pirge

New member
צליל,חמודה. תכניסי לאט לט תוך כדי לישה

כשתרגישי שאפשר להכין כדורים אז זה מוכן. כנ"ל בבסקוויטים. תהני

למעלה