שוקולד פולני

שוקולד פולני

בתוך חבילת ממתקים שקיבלתי מהגן שבו אני עובדת לרגל מסיבת הסיום גיליתי שוקולד פולני מהעיר פזזנו(משהו כזה)אצבעות שוקולד בטעם תות לא רע ביכלל עם שני ליצני שלג חמודים על העטיפה. שלכם חנה גונן

אני רוצה להזכיר טופי פולני - קרובקה

הורי חזרו מפולין מביקור בפעם הראשונה (עד כמה שזכור לי הקומוניזם עדיין שלט שם), והביאו סוכריות טופי מאורכות עטופות בהננר עלוב ועליו ציור של פרה. לסוכריות טעם מדהים וברור כי הסוכריות נטרפו במהירות הבזק. מאז בכל ביקור בפולין הם הביאו את הסוכריות הללו. לא מזמן בשוק הכרמל באחד המרכולים ראיתי את הסוכריות, נאמר לי כי זה יבוא לא מסודר ובכל אופןנראה לי כי הוסיפו את מחיר הטיסה לסוכריות.

אני שומרת את העטיפה

ובהזדמנות אסרוק אותה כי היא ממש חמודה. שלכם חנה גונן

אני שומרת את העטיפה

ובהזדמנות אסרוק אותה כי היא ממש חמודה. שלכם חנה גונן

החנות של WEDEL בוורשה

היא תמיד מוקד עליה לרגל. החנות עצמה נראית כמו בונבונירה קטנה, עם ארונות מגירות מעץ כמו פעם לפני שהפלסטיק השתלט על הכל. עוגת הוופל המצופה שלהם Torcik Wedlowski נמכרת היום גם באריזה אישית ולא רק גדולה. למעדן חלב הציפורים Ptasie Mleczko נוספו טעמים נוספים מעבר לווניל הקלאסי. והסוכריות הממולאות זה בכלל..... החטא השמיני. בית משקה השוקולד הצמוד פועל כמו תמיד, כמו בתחילת המאה הקודמת כאשר נער ממשפחה טובה ומחונכת היה לוקח את נערתו הראשונה (בגיל 13-14) לשתות שוקולד חם ב WEDEL, והאמהות שלהם היו משגיחות משולחן סמוך. התוצרת הזו היא תמיד סיבה טובה לעודף משקל בטיסה חזרה, ומחזיקה את הטעם של שם למשך חודשיים אחרי שחוזרים. ורק בגלל שהזכרתם לי אז חיסלתי כעת את שתי החתיכות האחרונות שעוד נותרו. אז כדי שימותו הקנאים מצורפת לפחות תמונה של האריזה.

kubush

New member
יש עוד

אפשר להשיג את השוקולדים הפולנים ברשת טיב טעם למרות שאין כמו רצ'קי שגם קיימים כאן בחנויות של וסים בעיקר וכמובן השוקולד עם השזיף בפנים.... בתיאבון

עוד שוקולד פולני

הפעם שוקולד חלב של חברת ויול מקרקוב טעים מאוד אם כי חריף מדי לחיכי האנין,מלבש שני השוקולדים הפולנים היה לי בחבילה גם שוקולד שויצרי שהפולנים היו טובים ממנו. שלכם חנה גונן

למעלה