שוקולד כרמית

בישולה1

New member
שוקולד כרמית

היום הייתי בסופרסל דיל מאחורי דן דיזיין ברמת גן וחיפשתי את השוקולד של כרמית אך -אין. סיבוב אחד סיבוב שני ואין. ניגשתי לקופה הראשית ושאלתי האם יש שוקולד של כרמית?הופנתי למנהל שאמר שבדיוק נמצא כאן הסוכן של כרמית. ניגשנו אליו והוא בדיוק סידר את מארזי השוקולד.בשיחה שהיתה איתו ניתן היה להבין שעלית לא נותנת להם להיכנס לסופרים הגדולים והיות ואני לקחתי 8 מארזים של שלישיות הוא רץ להוכיח למנהל שההחלטה שלו לתת צאנס לכרמית היתה כדאית. דבר ראשון השוקולד ללא גלוטן.דבר שני השוקולד טעים ומופיע מריר חלב ולבן דבר שלישי יותר זול מעלית. אני פונה אליכם להציף את כרמית בדרישה להמשיך ביצור מוצרים והפצתם כמו כן תבקשו בסופרליד מקום מגוריכם שיביאו את השוקולד כי במילא הם משווקים את המרשמלו וופלים במשך כל השנה. שכחתי לציין שיש להם גם שוקולד ציפס.

פומיקיז

New member
צודקת בהחלט - אנחנו באותה דיעה איתך

א. גם לא מגיע לעלית ב. בהחלט אין שום סיבה שלא להעדיף את כרמית: גם טיב וגם מחיר..

בישולה1

New member
למה את לא פונה לכרמית ומחזיקה גם

מוצרים שלהם אצלך בחנות וגם מיכאל? זה יכול לחסוך לנו התרצצויות וכן לחזק את ידיה של כרמית להמשיך ביצור ולישבור את עלית שמזלזלת בנו(איך יתכן שעל השוקולד עצמו לא מוזכר גלוטן ועל הצלופן שאורז מארז כן מופיע? כלומר מי שקונה בבודדת אוכל אותה)

פומיקיז

New member
גם אנחנו מנג'סים..

זה בתהליך ומקווה שבסוף זה יצליח.
שירי

עלית לא קובעת מה יהיה המגוון בסופר

מי שקובע זו הרשת עצמה. סופרסל דיל ידוע כתת רשת שבה מספר המוצרים על המדף נמוך יותר.

בישולה1

New member
מיגוון המוצרים והחברות עשיר ביותר

יותר מאשר בניפי מגה וסופר סנטר שאני מכירה.

נטלי22

New member
המפעלים הגדולים בהחלט משפיעים על

הרכב המוצרים ועל סידורם על המדף. אם דרך תשלום עמלות מוגברות ואם דרך איום בחוסר אספקה. היו על זה מלא כתבות בעבר. למשל תנובה, שלוחצת על בעלי סופרים וחנויות להחזיק בעיקר גבינות וחבל מתוצרתה, ו"להחביא" תוצרות אחרות במדפים פחות נוחים לגישה. ואנחנו מצאנו בלי בעייה שוקולד של כרמית בשופרסל דיל בא.ת. סגולה בפ"ת

למעלה