שוקולד "טובלרון"

ooochy

New member
שוקולד "טובלרון"

רציתי להודות לכל מי שתרם לי מניסיונו בשבוע שעבר כשנכנסתי והתוודעתי לפורום הנהדר הזה. בינתיים אנחנו יודעים בוודאות שהבן שלנו רגיש לגלוטן ועכשיו תורנו להיבדק האם מישהו יודע האם שוקולד טובלרון מכיל גלוטן????? זה ה ממתק בהא הידיעה, מה גם שאנחנו גרים בארה"ב ואין כאן שוקולד כרמית - אולי למישהו יש ניסיון עם שוקולד בארה"ב?????? תודה

blabla83

New member
זה קצת מורכב

עד לא מזמן היה מותר טובלרון בוודאות.. לאחרונה נכתב פה בפורום נדמה לי שישנו באריזה את הכיתוב וכעת זה עלול להכיל גלוטן או מכיל גלוטן אני לא זוכרת ובכל מקרה היה דיון בעיניין ככה שכדאי לך פשוט לרשום טובלרון בחיפוש ולמצוא את הדיון בנושא.. בכל מקרה בספר של העמותה רשום שמותר טובלרון. לגבי ממתקים בינ"ל שאני יודעת שמותר בישראל- M&M אני יודעת שאת השקית הצהובה והחומה אבל אולי יש עוד סוגים באונטי ( עם הקוקוס ) סניקרס ( עם הבוטנים ) טופיפי אצבעות שוקולד קינדר וגם ממרח שוקולד נוטלה .... כשזה מגיע לממתקים אני דיי בקיאה בע"פ מה מותר

בדיוק הבוקר שלחתי לחברת kraft שאלה בענין.

ההתקשרתי ליבואן החדש בארץ ואמרו לי מ שכוב ע האריז הנה הוראת היצרן. מוזר...באנגלית לא כתוב ובטובלרון שחמי קנה בגרמניה גם לא כתוב. אעדכן ברגע שאקבל תשבה.

net the jet

New member
מצרפת שוב רשימת ממתקים שיצאה בארה"ב ממש

לא מזמן לכבוד halloween 370e802df5a4b099ad419d940cf8fe22/Gluten-Free-Candy-List.pdf target=_blank rel=nofollow>2009/10/06/halloween-candy-list-gluten-free-allergen-free-370e802df5a4b099ad419d940cf8fe22/Gluten-Free-Candy-List.pdf target=_blank rel=nofollow>2009/ target=_blank rel=nofollow>1 370e802df5a4b099ad419d940cf8fe22/Gluten-Free-Candy-List.pdf target=_blank rel=nofollow>2 3

למעלה