שוקולד, והרבה

yaelgro

New member
שוקולד, והרבה

שלום לכולם. לפני כשבועיים גיליתי את הפורומים של תפוז, ולאט לאט אני מכניסה את עצמי לעניינים בפורומים שמעניינים אותי. קוראים לי יעל, אני בת 22, ואני אוהבת שוקולד, אבל לא מכורה. למי מכם שראו את התוכנית של ג'יימי אוליבר היום בבוקר, "השף המתלבש", היא התאימה במיוחד לכל מכורי השוקולד שאני מניחה שנמצאים פה בפורום. אם לא ראיתם, את המתכונים ניתן למצוא באתר של שידורי קשת. יעל.

meital G

New member
היי יעל

איך את יודעת שאת לא מכורה? דברי אתנו על כמויות :) וברוכה הבאה
(נויה, זה בסדר?) (אגב, יעל- נויה, שבכינוי nbgirl, היא מלכת השוקולד, עם כל המשתמע מזה..:) מתכונים מההתוכנית, "שף המתלבש".

or 343

New member
וואו, איזו תוכנית זו הייתה........

נשפך לי 2 ליטר ריר מהפה....
ראיתם את הטראפלס שוקולד שהוא עשה?! איזה כייף לכל הבנות שבאו שם לאכול את כל השוקולד הזה!!

yaelgro

New member
אני יודעת כי...

אין אצלינו בבית שוקולד כמגמה קבועה. כשמישהו טס לחו"ל, הוא מביא, ואז אוכלים. אבל הדבר שמונע ממני להתמכר, הוא בעיה רפואית קלה, שהיא מיקום הלסתות שלי.מאחר והשוקולד הוא מוצק, זה גורם להן לעשות קנאקים וזה כואב, אז אני אוכלת שוקולד רק כשמישהו מביא. אלא אם כן זה בעוגה, ואז אני אוכלת בכל מקרה. ולגבי כמויות, לא יותר מחפיסה אחת בחודש. כשהייתי בתיכון, אז לפני בחינות שוקולד היה התרפיה שלי.

ענת פ.

New member
יש לי שאלה

שאלה כל כך מטומטמת שאני כמעט מתביישת לשאול כמה שורות יש בטבלת שוקולד פשוטה של שוקולד פרה? (כשהקוביה הגדולה בתוספת ארבע הקוביות הקטנות לידה זה שתי שורות) הייתי בודקת אבל אין אצלנו שוקולד פתוח בבית...אנחנו לא קונים שוקולד חוץ משוקולד מריר לבישולים של אמא ככה שאין שוקולד פתוח בבית. אני מצטערת ששאלתי שאלה כל כך מפגרת אבל זה הציק לי

למעלה