שוקולד בטעם תפוז?

שוקולד בטעם תפוז?

איכס.... איך אפשר להמציא כזה דבר לא טעים? אין שום קשר בין שוקולד לתפוז ממש חוסר טעם בוז לממציא!!!

dana2909

New member
../images/Emo46.gif של נעליך מעל רגליך..

כשאת/ה מדבר/ת על שוקולד מנטה! הכיצד את/ה יכול/ה לדבר ככה, זה חילול קודש!! אבל אם תבקש/י סליחה, אז זה בסדר... אף אחד לא מושלם...

Original Sims

New member
מריר

שוקולד מריר זאת זוועת עולמים מה גם שאחרי אכילת שוקולד מריר (ואני די כבד איזה 2 קופסאות בשבוע) (בצבא מכיוון שהיה לי את המפתח לחדר אוכל זה הגיע גם ל-10, טוב מה אני יעשה עכשיו אין לי כסף) עולה לי בבריאות רק טוב סימס

ffiendd

New member
שוקולד תפוז זה |איכס|!

אוב...לא להתנפל...אבל זה באמת מגעיל...אין לזה בכלל טעם של שוקולד וה
רק הורס...חבל... ומנטה עוד לא טעמתי, אבל זה אחד הדברים שאני מכורה להם חוץ משוקולד, אז אני ינסה בטוח! אבל יכול להיות ששני הדברים יחד הורסים אחד את השני...

../images/Emo67.gif שוקולד תפוז ../images/Emo5.gif

בכלל אני לא יכול לגעת בשום דבר שהוא "בטעם" תפוז כי זה ממש לא טעם של תפוז. טעמתם פעם שוקולד עם דבש? נדמה לי שהוציאו בשנה שעברה מהדורה מוגבלת של שוקולד פרה עם דבש לכבוד ראש השנה וזה היה ממש טוב!

Original Sims

New member
=לדעתי=

זה ממש מחריד !!! זה כמו לאכול ריבה ודבש ביחד שני דברים מאוד מתוקים לא יכולים ללכת ביחד ! כמו דבש וריבה - או שוקולד ודבש - או הכי גרוע לחם עם דבש, תחתית מרוחה בריבה ולמעלה מרוח בשוקולד

טליה ג

New member
מה איתך? זה שילוב נהדר!

אני מתה על שוקולד בטעם תפוז, כמו גם על מעדני חלב בטעם שוקו-תפוז(היה פעם מעדן כזה של יוטבתה לפני איזה 10 שנים). בדיוק חיסלתי חבילה של שוקולד בטעם תפוז של Lindt - פשוט חלום! אני גם אוהבת שוקולד במילוי תפוז.

למעלה