שוקולדים מפולין....

yonironi

New member
שוקולדים מפולין....

בחנות עם ספרים בפולנית באלנבי יש גם שוקולדים ישר מפולין, mniam mniam

yonironi

New member
כתובת של החנות

החנות "ספר פולני" נמצאת ברח' אלנבי 94 בתל אביב (פסז' מתחת לבנק לאומי) לחנות יש אתר אינטרנט http://www.polish-translate.co.il שוקולדים של wedel גם krowki :)

תודה על התשובה.

האם במקרה ידוע לך אם עולה או כמה עולה הטיפול שהם נותנים בחנות בנושא החזרת האזרחות הפולנית?

yonironi

New member
תשובה ...

נדמה לי שזה עולה פחות מאשר אצל עורכי דין. אליסיה - בעלת החנות עובדת מול השגרירות כבר הרבה שנים ומכירה מעולה את החוק ואת הנהלים. באתר מופיע מספר טלפון הנייד שלה. היא גם תסביר לך את התהליך (אולי יש לך בכלל אזרחות וכו') בהצלחה !

אליסיה מתרגמת מוכרת ע"י השגרירות

ולכן אין צורך באישור נוטריוני על נכונות תרגום לתרגומים שלה. רק אישור של השגרירות על תקפות וקבלת התרגום, שזה למעשה אישור כי הממשלה הפולנית מכירה בתרגום כתקין. חוסך קצת כסף בתהליך. חוץ מזה היא אשה מאד נחמדה וגם מטפלת בחתולים כולל כאלו שלא שלה, אזה לעשות הדברים דרכה מומלץ יותר מאשר דרך עורכי דין.

חתול זקן

האם האפמטיה שלך כלפי אליסיה נובעת מהטיפול המסור שלה בחתולים
.

Old Cat

New member
גם וגם

גם בגלל החתולים וגם בגלל שאת המסמכים שלי לפני ככה וככה שנים היא תירגמה לי לפולנית. ככה הכרתי אותה ואת היחס שלה לחתולים. יש שני סוגי אנשים: אלו שאוהבים חתולים ואלו שלא יודעים מה הם מפסידים

הלינקה

New member
מה יש פה להסביר?

תעשי נסיון, תכניסי חתול הביתה, ותראי מה הפסדת כשלא היה.

הלינקה

New member
דרך אגף, זה הפורום היחידי

(אולי, לא בדקתי את כווולם) ללא צירוף תמונות, וללא מפגשים.

בכל הפורומים לא מצרפים תמונות

אבל בהרבה פורומים נערכים מפגשים. מה שמוזר פה, להבדיל מהרבה פורומים שאני ביקרתי, למרות שאני הייתי פה די קבועה מהתחלה, שבפורום הזה הניהול הוא...איך לומר זאת בעדינות, צולעעעעעע, אם בכלל ישנו ניהול. ולגבי החתול... את יודעת כמה דברים עוד טרם ניסיתי, ואולי גם הפסדתי??? ואת...נסית כבר את הכל?

אני אשמח לשוקולדה פולנית../images/Emo135.gif

טעמתי פעם והיה ממש איכותי וטעים באופן מפתיע,דרך אגב אם מדברים על מיפגשים אולי אפשר ליצר אחד. שלכם חנה גונן

האם במפגש כזה הגברים ינשקו את היד

של הגברת??? אגב...מנהג שאני מאד אהבתי. נו...אז מתי עושים מפגש?

תיכף אני../images/Emo9.gif

אפשר להפגש באיזו מיסעדה טובה עם אוכל מיזרח אירופאי בתא ולשלב את זה עם ביקור בחנות הספרים של אלנבי ואולי איזו הרצאה קטנה של אליסה אם אתם אומרים שהיא כל כך מוצלחת. שלכם חנה גונן

למעלה