שופניג קארטס 2003

שופניג קארטס 2003

האם גם לכם נמאס מהעגלות סופר הקטנות של ישראל? האם גם אתם חלמתם על עגלה ענקית שאפשר להיכנס בה משהו כמו 2 ילדים? האם גם לכם כאב נורא הגב מהברזלים של העגלה? האם גם אותכם שאלו:"לאן אתם לוקחים את זה?" אם כל התשובות יצאו לכם כן אז יש לכם סיבה לקרוא: מצאתי עגלה של תינוקות, משהו מגניב..זה עשוי מברזלים יחסית רכים(מה שאומר שאי אפשר למחזר אותה..חח.) , ואפשר להיכנס אליה בין 2 עד ל2 וחצי אנשים! מה שאומר יותר כואב, יותר כיייף!!! אז אם יש לכם זמן פנוי , תנסו לעשות שופינג קארט על כאלה דברים, זה ממש מגניב..אני הולכת לנסות את זה בקרוב :) וד"א מי שגר באיזור ת"א ורוצה להשתתף בתחרות כמו הmilk challenge רק שבמקום חלב שותים 2 ליטר שוקו, מוזמן לשלוח הודעה!

ShLuMp

New member
2 ליטר? זה ממש לא הרבה...

ואני לא אומר את זה סתם כדי להתלהב אבל רציני שלא נראלי שיהיה לי יותר מידי בעיה לשתות שני ליטר שוקו... כל בוקר אני שותה בין חצי לשלושתרבע ליטר תעשו משהו כמו 5 ליטר זה יהיה עצבני

.........

את רוצה שיותר יכאב אבל את כותבת " האם נמאס לכם שהגב שלכם כואב מהברזלים ...... " וד"א .. מה זה 2 ליטר שוקו .... נראה לי אני כבר לא מקיא מזה ... בפעם האחרונה שהקאתי זה היה מ שלוש וחצי ....

יאללה עוד קצת כאב, לא מתים מזה

חוץ מזה אני נכנסתי עם עוד משהו לתוך עגלה, פשוט לוקחים אחת גדולה

איזה פעם אחת במושב ....

שיעמם לי לנדב ולגל .. אז כל אחד לקח מהבית שלו קצת חלב ....

למעלה