שופכת....

אהבה1010

New member
שופכת....

אז איך הגעתי בכלל לרצון להיות פונדקאית...
באחד הימים קראתי את הכתבה של אלירז זר אביב פונדקאית בהתהוות שהתאהבתי בסיפור שלה, מייד הרגשתי הזדהות אמיתית, שליחות להעניק את היקר מכל.
יש כ"כ הרבה תחומים לתרום בהם, אך אין דבר שדומה ויפה מזה. ואכן הייתי האשה המאושרת עלי אדמות כשקיבלתי אישור לשמש אם נושאת.
אינני יכולה להכיל שנתיים על הכתוב...היום אנחנו לאחר 6 החזרות כושלות שמלוות בהמון רגש. מצד אחד הרצון התקווה והצפייה להצלחה ומצד שני ההתאבלות על כל שלילי.
ולמה בכלל אני כותבת, חודשיים לאחר סיום התקשרות ועדיין לא מצליחה להתאושש לגמרי. מבחוץ אני עם חיוך נצחי מלווה באמפתיה ואהבה לכל העולם אבל ב"אני" שלי מרגישה את הלב נצבט כל פעם מחדש.
אני מקבלת עידוד מהקרובים לי ,קיבלתי תמיכה פסיכולוגית אבל לא מצליחה להגיע להשלמה סופית. אף אחד לא יכול באמת להבין את המקום שאני נמצאת בו והחלום הזה שהתנפץ לו.
ואולי הכאב שלי מגיע ממקום אחר,של פרידה, פרידה ללא מימוש המטרה, פרידה שהסתיימה לאחר החלטה לא צפויה וצורמת. ואני שואלת האם אפשר להתנתק לחלוטין מאנשים שהפכו לאנשים כ"כ חשובים ואהובים?
ניסיתי להתקרב, לשלוח מילה חמה, אבל אין תגובה..... והכתם הזה מכה בנשמה!!!
 
אהבה

אני ככ מבינה אותך.ממה שקראתי ממה שכתבת פה בעבר את ככ רגישה ומקסימה והזוג שלך לא היה ראוי לך מההתחלה !!!! אחרי כל מה שעברת איתם מבחינה רפואית ופסיכולוגית לפחות שיראו אמפתיה.אני בתהליך הראשון שלי בחרתי לא להיקשר רגשית לזוג וגם בתהליך הנוכחי אני לא אעשה זאת.אני אשתף אותם בהיריון אבל לא מעבר לזה. אני זוכרת שדיברת שאת לקראת פונדקאות עם זוג אחר אולי זה תיקון?
 

platti

New member


אני לא כל כך יודעת אם אוכל לכתוב משהו שינחם אותך, שולחת לך

וגם מודה לך מאוד על השיתוף!! אני חושבת שדייקת מאוד כשכתבת על הכאב בפרידה ללא מימוש המטרה.
 

בד

New member
ובִמְקוֹם שֶׁאֵין אֲנָשִׁים, הִשְׁתַּדֵּל לִהְיוֹת אִישׁ

נראה לי שאת בדיוק האִישׁה במקום שאין אנשים
כמובן שאני לא שופט את בני הזוג - האבל הוא אבל ושברו של חלום להיות הורים הוא קשה מנשוא.
לא יודע איך הייתי מתמודד עם זה (וצריך לזכור שמגיעים לאפשרות זו אחרי מסע יסורים ותקוות מנופצות)
בכל מקרה להיות "אנשים" להגיד תודה אנחנו כולנו מצטערים ביחד על הקושי והצער הזה, זה לא קשור לכלום.
לרבל יש שלבים - יכול להיות שהם יעברו את שלב הכעס ויגיעו לשלב הקבלה הם יהיו נכונים יותר לשיח.

יהיה אשר יהיה אני מאחל לך שתעברי מהר לתהליך פורה ןמוצלח בכל המובנים
 

מירבי*

New member
האכזבה

כל פרידה מלווה בקושי ובטח במקרה הזה.
באת לתהליך עם הרבה כוונות טובות ורצון להצליח ולא כך היה.
אני בטוחה שגם להורים המיועדים לא קל עכשיו ולכן לא כדאי לך לחפש אצלהם מילים חמות.
את הכוונות הטובות שלך אף אחד לא יקח ממך, התנחמי בזה שניסית ועשית כל מה שאת יכולה כדי להצליח.
בהצלחה
 

אהבה1010

New member
דברים טובים לא שוכחים!

ועל כך אומר תודה לזוג שלי
על היכולת, הזכות והאפשרות לשמש עבורם לעזר
על כל חיבוק, אהבה ונתינה
על הרגשה עילאית שאני הכי מכולם
אני מרגישה טוב, הגענו להשלמה והבנה, כל אחד במקום שלו...
ירדה לי אבן מהלב וטוב לי!
 
למעלה