שופכת את הלב...

liata17

New member
שופכת את הלב...

שלום בנות מקסימות...
אומרים שיופי הוא בעיני המתבונן, שהכל בראש, קבלה עצמית ומה לא...
אני בת 36, נשואה + שני בנים מתוקים.
שוקלת 78 על 1.60.
במשפט אחד: שונאת את השומנים שלי!!! את הבטן הבולטת, הידיים השמנות והירכיים.
לא נוח לי בגוף של עצמי, חושבת שאני נראית ממש רע, חסרת ביטחון וכך משדרת מבחוץ.
יש לי פנים נאות ומבנה גוף יפה אבל בכל זאת.
רוצה מאוד לקבל את עצמי כפי שאני, לאהוב את גופי ולהרגיש בנוח עם עצמי.
כל שבת אני הולכת לקורס סלסה עם בעלי, מתלבשת סקסי ורוקדת לא רע, אבל עם חוסר בטחון,
חושבת שהגברים שאיתם אני רוקדת עושים טובה שהם רוקדים איתי.
מה לעשות שחשוב לי להיות מושכת לא רק בעיני בעלי, בצעירותי הייתי מאוד עם בטחון וגברים היו עומדים בתור.
אוף בא לי לעשות סוויץ׳ בראש ולקבל באהבה כל גרם.

החוסר בטחון מפריע לי ביום יום, בלמצוא עבודה, להתחבר לחברות, להתלבש יפה ובכלל לצאת מפתח הבית.
איך אני עושה זאת?!?!?!?

גיל 36 זה

טיפה מאוחר לא הבין שאין קשר בין משיכה מינית לבין יופי. חוץ מזה אני חושבת שמי שמרגישה לא טוב עם עצמה פיזית צריכה תמיד לדאוג לגדל אישיות. בין אם זה שכל, בין אם זה אישיות מקסימה, או חוש הומור. ככה לפחות אפשר להעביר את המיקוד בחיים מהשיטחי לפנימי ולהיות גאה בפנימיות, כי לא משנה מה, כולם מזדקנים בסוף.

liata17

New member
36 זה מאוחר?!

אך פעם לא מאוחר לשום דבר....
אני לא מסתכלת רק על החיצוניות, ממש לא... כשרע לך עם החיצוניות שלך מין הסתם הפנימיות נפגעת מאוד.
חוש הומור מדהים יש לי ותמיד היה גם כששקלתי 20 קילו פחות.
אישיות טובה תמיד היתה לי ועדיין יש תודה לאל.
שכל יש לי ולא מעט.
כישורי חברה טובים תמיד היו ועדיין יש, החוסר בטחון שלי קצת מרחיק אותי מאנשים אבל עדיין אני נאהבת.
ישנן בחורות שרוקדות איתי במועדון הסלסה דהן הרבה יותר שמנות ממני והבטחון שלהן בשמיים והן רוקדות בקלילות רבה ומזמינים אותן לרקוד כל הזמן, אני מודעת לכך שהסיבה שמזמינים אותי פחות זה לא בגלל המראה שלי אלא בגלל מה שאני משדרת ואני חייבת!!! לעבוד על עצמי.

עוגי, את אומרת שבחורה שלא מרגישה טוב עם עצמה, צריכה לפתח כישורים, אישיות, חוש הומור וכו׳ כדי להפנות את תמונת הלב לפני יות ולא לחיצוניות.... אני ממש לא מסכימה איתך, צריך לעבוד על זה, לשנות את המראה, ללכת לטיפול כלשהו, לא להיות מזוייפת...

חMודי

New member
את לא נראת רע, בחורה יקרה,

אני מעדיף שמנה עם אופי טוב, מאשר רזה - שחיפה ופרחה
ומבחינתי שמנה יכולה לשקול גם 90 גם 110 קילו וגם 85 קילו.
את לא צריכה לזייף את המראה שלך, את צריכה פשוט ללבוש בגדים שבטח יכולים להחמיא לך,
לדעת שאת אישה טובה, שאת מעריכה גם אנשים רזים, עם אף גדול או נמוכים
ולא לשפוט אותם רק בגלל המשקל, שאגב הוא לא "קלף" רע, תמיד ובכל מצב.
אני חובב נשים מלאות לכן אין לי בעיה עם זה.
וגם רזות- אבל פחות.
אם תרצי עוד עזרה, משו, בשמחה.

לכל

אדם ניתן זמן מוקצב על פני האדמה הזו. שיעשה עם הזמן הזה מה שנכון בעיניו ויפזר אותו על מה שבא לו.

Blue Rose

New member
אולי נתחיל מהגדרות...

בוקר טוב וברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

עד כמה שאני רואה- אם אני מנסה להגדיר דברים...
את קודם כל- שונאת את גופך- שזו בעיה קשה
ואח"כ יש לך דימוי גוף נמוך שמוביל לבעיות בביטחון עצמי.

האם הגדרתי נכון?

הריפוי לדעתי נמצא בלהפסיק להסתכל על עצמך ולהתחיל לראות אחרים, כמו הבנות השמנות בסלסה...
לראות אנשים סביבך נהנים מהחיים, בכל גיל, בכל מראה, בכל מין, גודל, צבע, רמת התקרחות/שיעור וכל מה שמסביב וביניהם.

קחי אותי. בבוקר כשאני לוקחת את הקטנצי'ק לפעוטון אנחנו מסתכלים לשמיים ואומרים כמה הם יפים, עוצרים ומסתכלים על פרחים. גם כשיש עננים אפורים- אנחנו מדברים על אם ירד גשם ואיזה כייף זה גשם...לא משנה מה- התחלנו את היום באיזה יום יפה.
מה זה משנה עכשיו אם אגיע רטובה לעבודה? אם מישהו יעצבן אותי בדרך? אם בעבודה יהיה משהו מתסכל? זה משנה פחות...כי היום עדיין יום יפה.

לא משנה מה תעשי- את לא תהיי דוגמנית. לא בגיל שלך, לא בגובה שלך- האם זו שאיפה שלך? האם את רוצה להיות הבחורה על המגזין? האם את מבינה שאותה בחורה מדהימה על המגזין גם לא מרוצה מעצמה ומגופה? ואם איכשהו היא יוצאת דופן ומרוצה עכשיו- דברי איתה עוד כמה שנים...
אז תחשבי כמה אנרגיות האדם הממוצע מבזבז על מה לא בסדר בו במקום על כל מה שכן...על כל מה שטוב ויפה בו ובסביבה שלו.
זה סוויצ' בכלל לא קל בראש, תמיד מלמדים אותנו מינקות לשאוף להיות יותר טובים ממה שאנחנו- והתוצאה היא שאנחנו לא מספיק טובים לא משנה מה. אז נסי לשים משקפיים קצת שונות לכמה ימים, דוקא להנות מזה שהידיים רכות, במקום לחשוב על כך שגברים אחרים ירצו לרקוד איתך (זה דרך אגב לא ממש בריא לדעתי האישית שאת מחפשת חיזוקים מגברים אחרים)- לגשת אליהם ולרקוד איתם. במקום לנסות לתפוס צומי ממישהו - להפסיק לנסות ולהתרכז בהנאות החיים...אם הוא לא ישים לב- ההפסד כולו שלו.

כשאני מחפשת עבודה (כבר מעל לשנה) ונתקלת בעוד "לא" אני יודעת טוב מאוד שההפסד כולו של מי שוויתר עלי. כן! כולו! אבל מי בכלל רוצה לעבוד במקום שלא מעריכים בו את מה שיש לי לתת...בסוף אני אמצא את המקום שלי, ועד אז- אני לא סובלת..וחפשת את האקסטרא שלי בפעולות במחוץ לעבודה.

רוזי! במשקפיים (וחולצה) ורודות על הבוקר...או שכבר צהריים..?

bubq

New member
זה מכעיס אותי

לקרוא את מה שכתבת.
לא בגלל שכך את מרגישה - אני מבינה את הכאב שלך ומוקפת בנשים (בכל המידות) שנלחמות בעצמן כי הן שונאות את עצמן.
אני כועסת על זה שאת בחורה בעלת משפחה, בנזוג, ילדים, חברים, חוש הומור ובמקום להתרכז בכל הטוב הזה ולרקוד בכיף, את עסוקה בלהילחם בעצמך ולשנוא את גופך בגלל החברה הדפוקה שלנו -
זה מעציב אותי וזה טראגי בעיניי שכל כך הרבה נשים בלי שום קשר למידה שלהן ולשפע שיש להן בחיים עסוקות בלסלוד מגופן והופכות לקורבנות של תעשייה מחורבנת שמכתיבה לנו אידיאל מופלץ ולא אנושי .
למה מה קרה ???? מה לא בסדר בך חביבתי
?
למה מגיע לחברה ולעיוות המחשבתי הזה לקחת מאיתנו את האמונה שלנו בעצמנו ואת הקבלה, ההשלמה והאהבה לגוף שלנו כמו שהוא, עם השינויים שחלים בו והכל ??
תכעסי קצת על הטמטום החברתי הזה, תתרכזי באהבה שיש אלייך מסביבך - אין כזה דבר ''מושלם'', תחליטי שאת לא נופלת במלכודת הטיפשית הזאת
ותסתכלי על מה שיש לך ולא על מה שאין -
כשמסתכלים על מה שאין הופכים לעיוורים לכל מה שיש, ומפספסים בענק, חיים שלמים יכולים להתבזבז על חשיבה שלילית בינינו לבין עצמנו וזה ממש חבל. זה הגוף שלך - זה מה יש , תקבלי אותו ותעברי הלאה , זה רק גוף :) ... בסוף הרי כולנו מזדקנים ומתקמטים.
איך היית חשה אם בת משפחה או חברה טובה הייתה שונאת את הגוף שלה? מה היית אומרת לה? -
מה שהיית אומרת לה - תאמרי לעצמך , תתייחסי אל עצמך כמו אל חברה טובה ולא כמו אל אויבת.
ממליצה לך לקבל השראה ממה שעוזר לך -
כל דבר שמחזק במקום מחליש -
בלוגריות שמנות שנותנות השראה ומחזקות,
לרקוד ללא מראות,
ללכת לטיפול פסיכולוגי ולברר מאיפה נובע חוסר הבטחון הקשה,
להיפגש עם אנשים חיוביים,
להרגיש ברת מזל ובריאה ויפה,
להתנדב,
להרגיש נאהבת על ידי הגבר שאיתך,
תתעקשי על כל דבר שמחזק ותמרדי בכל מה שמוריד אותך,
לא מגיע לך לסבול ככה בגלל נורמות עלובות שביניהן לבין המציאות אין שום קשר.

nirity1

New member
אם הייתי רואה אותך ברחוב

לא הייתי חושבת היא שמנה
חבל לי שאת רואה את עצמך כאחת שנראת לא טוב

אני חושבת שאת מקבלת פה עצות די מעפנות...

משתינים עלי, אני אעמיד פנים שזה גשם
זאת גישה נורא תבוסתנית

משהו לא מוצא חן בעיניך,למה לא פשוט לשנות אותו?
כן זה מבאס וקשה ולא מצליח,אבל תלוי כמה זה מפריע וכמה רוצים,ואיפה שעמוד השדרה וכח הרצון לא עובדים
עובד הכסף,אם את לא מצליחה לבד,תקחי בוחטה של כסף ותשימי אותה על מה שאת רוצה לשנות...לזה תמיד יש תוצאות
לא מצליחה לרזות לבד,קחי מאמן כושר,דיאטנית
מפריע לך איך שאת נראית?תשני...תנתחי תצבעי,מה שיעבוד לך...אם בעיניך תיראי טוב בסופו של דבר זה יביא גם לשינוי פנימי
אם את מאלה שמונעים עי פחד...מה טוב...להכניס את עצמך להסטריה קלה שבעלך שם עין על הכוסית
עם התחת המושלם שרוקדת לידכם(וסביר להניח שהוא שם...),עושה פלאים

למה לאלץ את עצמך לאהוב בכח משהו שמגעיל אותך?
אם את לא אוהבת נניח לאכול חומוס וזה מגעיל אותך רק הריח,מה הטעם להכריח את עצמך לאכול בכח
ועוד להעמיד פנים שזה טעים?

גיל 36 זה עדיין צעיר,שמו אותך כבר עם רגל אחת בבית אבות פה...
והן מזיינות את השכל...78 קג על 160 זה מבאס...78 קג על כל גובה זה מבאס..בחיית

liata17

New member
תודה אבל לא תודה....

לקחת בוחטה של כסף ולשים אותו על מה שאני רוצה לשנות?
סליחה אבל זו עצה ממש גרועה!!! את יודעת מה המצב הכלכלי שלי??
לאט לאט אני מחליפה את קולקציית הבגדים שלי וטוב לי עם זה.
מה שאני צריכה לשנות זה את הפנימיות, את קו המחשבה ולא פיזית.
אני אמרתי שמפריע לי שבעלי מסתכל על כוסיות?? כולם מסתכלים כולל אותי, הוא רוקד עם בחורות מושלמות עם תחת עגול ויפה ואני רוקדת עם גברים מהממים וחטובים ואפילו מפלרטטים איתי ולשנינו אין בעיה עם זה.
למה את חושבת שאני לא מנסה לשנות את החיצוניות? אני צובעת, מורטת ועושה מה שצריך.
למה את אומרת שהבנות פה ״מזיינות״ את השכל? ומה את עשית עכשיו?.....

אמרת שאת שונאת את השומן....אז תפטרי ממנו....

את בעצם מחפשת שיציעו לך איך לאהוב בכח משהו שאת שונאת?
זה הרי נורא...זה כמו הכתות האלה שמנסות בכח להמיר הומוסקסואלים ללאהוב נשים
והם מבלים את חייהם בשקר...זאת אותה חיה

מההודעה שלך נבע המון יאוש...ופתאום את מלכת הכוסיות וכולם אצלך בחצר?

המצב הכלכלי שלנו לא קשור לכמה כסף אנחנו מוציאים...לחתונה ולירח הדבש סביר להניח
כן לקחת הלוואה...

ולגבי,השאר,זה מעבר ליכולתי,זה עניין של הבנת הנקרא

אני במצבים כאלו מציעה פשוט להתעלם...

כנראה מדובר על מישהי שקל לה להפריח ססמאות, אבל אם הדברים שלה לא מתאימים לך, אני ממחיצה להתעלם כי אחרת היא פשוט תמשיך להגיב באותו קו מחשבה.

למעלה