שופינג

neurostory

New member
שופינג

אמרת שאת רוצה לקנות לך נעליים חדשות ושאני אבוא אתך לסיבוב בחנויות. את יודעת שאין משהו שאהוב עליי יותר מחנויות נעלי נשים. הריח של העור, מגוון הדגמים, נשים מטופחות שיושבות ומודדות את מיטב הקולקציה האחרונה, כל זה מצליח להסעיר אותי ואת מכירה את זה טוב. התחלנו בסתם חנות רגילה לא היה שם כלום אז המשכנו והגענו לחנות הרבה יותר יוקרתית, כמעט ריקה. עוד מבחוץ ראיתי נעליים עדינות על עקב דקיק שגרמו לפי להתייבש. נכנסתי אחרייך, לפני שהתיישבת הסתובבת בחנות ובדקת את הסחורה.המוכרת, אישה מבוגרת ומטופחת, מאופרת בכבדות, לבושה בחליפת עסקים ונעלי עקב שחורות, מסתכלת עלייך ועלי. את לוקחת נעל לבנה עם עקב סטילטו גבוה ומעבירה אותה על פני, מצווה: פה גדול ! ואני פותח את הפה ואת מעבירה את העקב על השפתיים שלי. המוכרת מסתכלת עלינו ומסמיקה, המומה קצת. את מתיישבת ואני אוטומטית כורע על הרצפה לרגלייך. את פוקדת על המוכרת להביא לך את הזוג ההוא, וגם את הזה, וגם את ההוא. חמשה זוגות מונחים לפנייך. המוכרת מסתכלת במבט משועשע איך אני חולץ את סנדלייך בעדינות ומודד לך כל נעל לפי התור. בגלל שאין הרבה אנשים בחנות את מרשה לעצמך להתעלל בי קצת יותר מהרגיל וכל נעל שאת מודדת את מרימה לעבר פני ומצווה עלי לנשק אותה, מה שאני עושה כמובן בשקיקה. בזווית העין אני קולט את המוכרת סמוקת פנים ומתנשפת. היא אוזרת אומץ ומתקרבת אלינו ואומרת לך: יש לנו חדר מדידות פרטי מאחורה, אולי תרצו להכנס לשם ? בודאי ! את אומרת בשמחה ומורה לי להישאר על הברכיים ולזחול אחרייך. המוכרת הולכת לדלת הראשית ונועלת אותה. כשהיא מצטרפת אלינו בחדר האחורי את ישובה על הכסא, שולחת רגל קדימה ואני מוצץ את העקב של נעלך. המוכרת נגשת אלייך ושואלת אותך אם היא גם יכולה לנסות. את אומרת: כן, למה לא. היא מתיישבת לידך ואת אומרת לי להראות לה מה אני יודע. אני כורע ברך לפניה ומתחיל ללקק את נעליה. לאחר כמה דקות היא מתחילה להתנשף ולפסק מעט את רגליה. את קמה ממקומך עומדת מעליי, תופסת לי את הראש מהשיער ודוחפת אותו בין רגליה של המוכרת. ריח חזק של ייחום מקדם את פניי ואני מצמיד אותן אל ערוותה הספוגה ומתחיל להתחכך וללקק מבעד לתחתון. את מוציאה מהתיק את הדילדו שתמיד איתך ומתחילה להעביר אותו על פניה של המוכרת, מקרבת אותו לפיה ולבסוף נותנת לה למצוץ אותו היטב. כאשר הוא רטוב ואת מרגישה שהיא קרובה לשיא את קמה ואומרת לי לקום גם. מנופפת בדילדו לעומתי ואומרת: אם תמשיך להיות כזה ילד טוב תקבל אותו הערב בתוכך, ואנחנו הולכים לחנות הבאה. עוד דברים.... בבלוג שלי....

bugbuster

New member
מדהים.

אישית שליטה לא עושה לי כלום, אולי אפילו גורמת לי גיחוך מסויים. (כשתלטן מטבעי?) אבל הנקודה כאן היא ההחצנה. היכולת להחצין את הריגוש הזה לעיני כל, גם אם איני הכל הוא מי שהסתופף בחלל החנות באותו רגע. זה פנטסטי.

neurostory

New member
תודה רבה !

לא בטוח שהבנתי את התשובה שלך עד הסוף, אבל תסביר לי מתישהוא. העיקר שהכתיבה מצאה חן

למעלה