שופטים

שופטים../images/Emo70.gif

הם חלק חשוב בסדרה ואף פעם לא זוכרים אותם. אז החלטטי לעשות סקר/שאלון איך שבא לכם לקרוא לזה, אני רושמת את כול השמות של כול השופטים ואתם תכתבו אליהם מה שבא לכם
טיירה בנקס- נייג'ל ברקר(ההורס)- ג'י אלכסנדר(הוא לא ממש שופט אבל...)- גיי מנואל- ג'ניס דיקנסון- לא כולם שמתי רק את החשובים...

A N I g M A

New member
אמ נו

אני יכולה להגיד שטיירה בנקס כזאת יפה
והיא יוצאת ממש בסדר. יש לה טאקט והיא יודעת איך להגיד את הדברים, גם אם זה משהו ממש קשה. ואמ. ג'ניס יכולה להיות כזו כלבה לפעמים. יש לה הערות מגעילות. אבל נו, זה מה שעושה את הסדרה קצת יותר מצחיקה.

oOBAGIRAOo

New member
אז דעתי:

טיירה: האמת? טיירה היא:american's next top model. היא יפייפיה פוטוגנית ופשוט מדהימה. אבל..... היא מתמודדת בסדרה? לא, ולכן צריכים להפסיק לשים תמונות שלה כל שנייה. אל תגידי למתמודדות משפט כמו: לי היה 11 פגישות והספקתי את כולם ברכבת התחתית. אנחנו יודעים שהספקת, את טופ מודל, אבל הם לא, הם כולה חודשיים בקטע הזה. נייג'ל: לא כזה הורס. בסדר, שיהיה שם. ג'י אלכסנדר: הוא לא שופט, ולכן אין לי בעיה איתו. ג'יי מנואל: הוא יותר ה"עוזר האישי" שלהם מאשר שופט....... ג'ניס דיקנסון: מיותרת. היא ממש מעצבנת אותי, וחוץ מלהעיר לכל העולם היא לא עושה ממש משו מיוחד. "עמק הסיליקון יושב בקצה השולחן".

lovemichael

New member
אז ככה..

טיירה בנקס-אהבה,חלום,מושלמות,מה שלא תרצו!!! נייצ'ל ברקר-לא מבינה מה התלהבת ממנו..לא סובלת אותו!! ג'יי אלכסנדר-או גברת ג'יי מוכשר בטירוף ואני אוהבת את איך שהוא הולך!(משום מה..) ג'יי מנואל-אהההה
אני מאוהבת בדבר המושלם הזה חבל שהוא גיי..
אבל הוא מוכשר בטירוף,הוא יודע לעבוד עם דוגמניות. ג'ניס דיקנסון-כפרעע עליההההה כמה שהיא ביץ' ומניאקית אני שרופה לה על התחת,היא מוכשרת,היא אומרת את כל האמת בפרצוף!! והיא פצצה!!! *לגביי השופט הסטייליסט(ממש...) שהופיע בעונה השניה כשופט אורח ובעונה השלישית כתמידי..לא סבלתי אותו,שנאתי אותו בדם!! הוא לא אהב את אמנדה מהתחלה...מניאק!!

smadar91

New member
חחח

טיירה בנקס- מהממתתתת היא חמודה.. היא גם לא סתם קוטלת אנשים.. נייג'ל ברקר- חמדמד+ חחחחחח ג'י אלכסנדר- חחחחחחחחח הוא קורע אותי עם ההערות שלו!!! גיי מנואל- כתבתם נכון.. גיי... אבל בהקצנה!! ג'ניס דיקנסון- טוב נו חייבים את זאת עם ההערות המעצבנות.. אב היא קורעת אותי מצחוק!!

JULI4561

New member
עונהההההה...

טיירה בנקס - כוסית מעצבנת! .. נייג'ל ברקר- לא הורס! ... חחח ג'י אלכסנדר -פסססססססססססדר... ג'י מנואל - שיחליף את הצבע של השיער לשחור . ג'ניס דיקנסון- ביץ' שולטתתתתת!

שופטים שופטים.

טיירה בנקס- יפהפיה ומדהימה לדעתי. אני מתה עליה. נייג'ל ברקר- הוא חמוד אבל לא ממש מעניין. ג'י אלכסנדר- גברת ג'יי? מצחיקה ומאוד מוקצנת. ג'יי מנואל- אני אוהבת אותו. ג'ניס דיקנסון- כמה רעה ככה אני אוהבת אותה!

למעלה