שופו !
S Sashka7 New member 23/6/06 #2 יאיאיא!!!! פששש יצאה אחלה כתבה... אבל התמונה הראשונה באמת נוראית!!! אוף!!! ועכשיו כולם יקראו לנו חנונים!!! חנונים רולז!!!! אבל פשששש איזה כיף!!! טוב אני רוצה תגונה, אנשים!! מה אתם חושבים??? סשה
יאיאיא!!!! פששש יצאה אחלה כתבה... אבל התמונה הראשונה באמת נוראית!!! אוף!!! ועכשיו כולם יקראו לנו חנונים!!! חנונים רולז!!!! אבל פשששש איזה כיף!!! טוב אני רוצה תגונה, אנשים!! מה אתם חושבים??? סשה
ת תמיר1991 New member 23/6/06 #6 קודם כל, יצאת שם מעולה בכל התמונות [מה שאי אפשר להגיד על יוראי ] חנונים רולז תמיר.
י יוראי הרצנו New member 23/6/06 #10 בעיתון עצמו זה יותר נורמלי ../images/Emo13.gif ויש שתי תמונות לכל אחד (אני מניח שזה יצא ככה כי צבע החולצה והרקע הם כמעט אותו דבר) מה דעתך על התוכן???
בעיתון עצמו זה יותר נורמלי ../images/Emo13.gif ויש שתי תמונות לכל אחד (אני מניח שזה יצא ככה כי צבע החולצה והרקע הם כמעט אותו דבר) מה דעתך על התוכן???
ת תמיר1991 New member 23/6/06 #5 אחלה כתבה../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif חבל שאין לי עיתון ת"א, הייתי רואה אותה נורמלי יותר תמיר.
אחלה כתבה../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif חבל שאין לי עיתון ת"א, הייתי רואה אותה נורמלי יותר תמיר.