שועיתי, יש חדש???

שעועית 27!

זה לא יפה להשאיר אותי ככה במתח אחרי הפלה..... נו עדכני כבר!!!! מקווה שאת בעיצומן של החגיגות!!!

הסמיילי נמחק לי...

שעועית - "גערתי" בך בצחוק כשביקשתי התחשבות והסמיילי משום מה לא נקלט..... זה לא היה ברצינות... Sorry

פּוֹנְג

New member
ניחוש שלי שהיא עכשיו

אחרי בדיקת הדם ומחכה לתוצאות ובינתיים מנסחת לנו הודעת שני פסים

היי בנות יקרות ! רק עכשיו יצא לי

להגיע אל המחשב ,אז אל תכעסו...חוץ מזה,אין כרגע שום שינוי ואין עדיין מחזור.והאמת היא...שעדיין לא עשיתי שום בדיקה כי אני פחדנית...ריקי 29 מהפורום השכן יכולה לספר לכן שאני ממש פחדנית ! מצד שני להמשיך להסתובב ככה ולתקוע מד חום לכל מיני מקומות כל הזמן זה גם לא פיתרון ! אז זה המצב בנתיים.אני צריכה קצת דירבון וטיפול באומץ מכן ...

פּוֹנְג

New member
אני דווקא חושבת שאת אמיצה לאללה

זו בכלל לא פחדנות. זה אומץ רב לא לתת לסקרנות הטבעית שלך לשלוט בך להיות החלטית ולבצע את הבדיקה ביום שמתאים לך, או לתת לטבע קודם כל לומר את דברו (סימני הריון או מחזור) אולי אומץ זו לא המילה הנכונה אבל נחישות ואחריות ועוד מילים אחרות. מה שבטוח - פחדנות זה לא. מה שכן יקירתי - אנחנו לא אמיצות כמוך ואנחנו רוצות שני פסים

תודה על העידוד פונג יקרה ! ../images/Emo108.gif

אבל בנתיים אני עדיין מסתובבת עם גוש לא קטן של דמעות שלא מצליח להחליט אם לקחת את הערכה איתי לשירותים או לא ...

שולחת לך בקבוקון עם ממיס גושים...

שעועית יקרה, אני יכולה להבין (האמת שלא ממש להבין, אבל לקבל) את זה שאת רוצה לחכות עוד קצת, אבל אם זה עושה לך כל כך רע - אז למה לא לגמור עם זה וזהו? או שתופתעי לטובה (והאיחור המצטבר הזה רק מחזק את ההשערה של כולנו שזה אכן "זה") או שאם חס וחלילה, התשובה שלילית, לפחות תגמרי עם חוסר הודאות הזה, שגורם לך לגדל גושים בעיניים ובגרון...... אז - זהו, שתדעי שאנחנו מחזיקות לך אצבעות (תפסתי בעלות על הצבעות של כמה מבנות הפורום לצורך העניין)... שיהיה בה-צ-ל-ח-ה!!!

מיאני ומה שמי היקרה ! האמת היא

שיש המון הגיון בדברייך אבל בכל זאת אני כנראה לא אעשה את הבדיקה היום אלא אחכה לבוקר(מקווה שיהיה לי את האומץ מחר בבוקר) .המוזר הוא שאני פועלת בניגוד גמור לרצונות שלי כי ברור שהייתי רוצה לדעת מה באמת קורה ! הסיבה האמיתית שלא עשיתי עד כה את הבדיקה היא שאני חושבת על מה זה יגיד אם התשובה שלילית,כמו למשל-למה המחזור לא מגיע ? עד כה כל חודש הוא היה כאן ואולי באמת משהו לא בסדר וכן הלאה(ויש הרבה כן הלאה כיוון שאני אלופה בכתיבת תסריטי אימה ואולי בכלל אני צריכה לשקול מעבר להוליווד ולהיות תסריטאית) וכאן קבור הכלב.במיוחד לאור העובדה שבחודשים קודמים רצתי לעשות בדיקה עוד לפני שהיה צל כל שהוא של איחור ועשיתי אותה בשעות הערב והתשובה הייתה שלילית מין הסתם..מקווה שאני מובנת יותר.

אז זהו, בדיוק בגלל זה הצעתי...

שתלכי לעשות. כי מנסיוני - המחזור מתאחר מסיבות נ-פ-ש-י-ו-ת!!!!! המחזור שלי שהיה כל כך סדיר במשך תקופה כל כך ארוכה פתאום התחיל לאחר - אחרי יומיים שלושה של איחור כיתתתי רגליי לסופר פארם וקניתי ערכה. התשובה כמובן היתה שלילית וכמה שעות!!!!!!!!!!! אח"כ כבר התחילו ההכתמות.... זה קרה פעמיים וזה היה מתסכל שחבל על הזמן. בקיצור - אני סתם רוצה לקצר לך את הסבל. אני נורא מבינה אותך ומזדהה איתך והכי חשוב - מאחלת לך ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקית מחר בבוקר.......

אני חושבת ש"גוש לא קטן של דמעות"

הוא דווקא סימן טוב, מצבי רוח וכאלה... אני מחכה ומצפה שבפעם הבאה שאכנס לפורום אראה
אם האחור מספיק רציני אני די בטוחה שהפסים כבר אמורים להופיע בבדיקה, אז כדאי כבר לעשות אותה, ולהשתחרר מהמתח.

למעלה