אל תדאגי אני לא
אגע לך ב ע´. טוב, אולי קצת. את נראית לי נחמדה ומסבירה פנים עם המון רצון טוב לתרום ולסייע, לפעמים יותר ממה שרוצים לקבל. את מצפה להיענות ושתוף פעולה. מחוייכת ועם הומור אך גם מאד מאד רצינית בגישה לחובות ומחויבות אישית, עם המון חריצות, שקדנות, סבלנות, יסודיות והתמדה. ולא נשכח את ההתעמקות שיכולה לגלוש לקריאה מאומצת של חומר רב בנסיון להתחקות ולהגיע למקורות, להתוודע לרקע שמאחורי דברים. נימה בקורתית, אפילו כעוסה ומאוכזבת לנוכח סביבה שלא מספיק רינית ואחראית, מזלזלת בערכים ומחויבות, מתעסקת בדברים שוליים ושטחיים במקום לנצל את הזמן ביעילות לדברים החשובים - לטעמך. אמינות רבה וצורך מצפוני לדייק במסרף למנוע אי הבנה והטעיה בשוגג, לא להבטיח אלא אם כן את יודעת ויכולה, וכד´. לא משלה את עצמך אך בכל זאת מנסה בכוחותיך הדלים קצת לשנות את העולם, לתקן דברים, לחנך כדי לעשותם טובים וערכיים יותר. את בחורה מסודרת ומאורגנת שגם מתכננת וגם מבקרת את צעדיה. חינוך שספגת לערכים אינו מאפשר שחרור טבעי של חושניות וזיקה להתנסות חופשית, שאולי כן היינו מוצאים זאת אצלך אילולא החינוך. בהקשר זה יש רגישויות, עין בקורתית ואף נבוכה לנוכח תופעות מופקרות, תשדורות זולות וכד´. את שמורה לגבר עמו תחלקי שותפות. סליחה שהארכתי, אני פשוט חייב להתאמן על פסקאות. אריק.