שונשון ומיכל..

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
שונשון ומיכל..

אני יודעת שזה לא ממש הזמן לזה, אבל מישהו מכם ראה את הקובץ? אסתי.

שלום לכולכם והודעה דחופה לשונשון

שונשון הבטחתי שאגיע לכאן ובאמת עוד לא יצא לי להכנס ולהתאקלם כאן למרות שנושבת מפה אוירה נפלאה ככה אפילו מהכותרות מיכל אני דליה ובעבר מאד התעניינתי בגרפולוגיה למעשה גם היום פשוט קשה לצאת מההרגלים ברשת אבל אני עוד אתמקם פה ויהיה לנו כיף ביחד אני בטוחה כי יש לי מה לתרום לכם למרות שאני לא מבינה כלום וגם לא זוכרת הרבה מגרפולוגיה אבל יש לי כתב יד נפלא חבל שאנילא יכולה להראות פה גם אין לי סורק או דיגיטלית לשונשון משהו חשוב - באת אלינו לאמנות אחרי המון המון זמן כתבת משהו מבריק ומצחיק ומפרה והמחייה אבל הרגזת אותי בגלל שאתה אף פעם לא בא וכשאתה בא יש לך בקורת על הפורום שהוא סטרילי הפורום שלנו עומד כמעט לגווע שונשון אבי לפעמים יש לו תחייה מדהימה לאיזה יום יומיים ואז הוא שוקע האחריות היא גם עליך כי אנחנו כל כך כל כך מעטים ויש המון כאלה שהתרחקו הצידה ועושים טובה ונכנסים פעם בכמה ז זמן אנחנו זקוקים לרוח החיה שלך לאהבה שלך לנפלאות שלך להומור שלך לחכמת החיים שלך עם כל המצב הזה בארץ צריך להתייחס אל כל יום כאל אחרון בפוטנציאל אנא שוב אלינו, אנחנו כל כך מעטים שעל כל אחד מוטלת אחריות כל כך כבדה לקיים את הדיאלוגים תעשה טובה שונשון אנחנו כל כך אוהבים אותך ואתה מתעלם מהאהבה הזאת ונעלם לחיק פורומיות אחרות תן גם לנו קצת מטובך וחזור קצת למקום שהיה לך בית ביואל נכון תמיד היית קצת אאוטסיידר ומפרפר מפרח לפרח כהגדרתך אבל הנוכחות שלך היתה יותר מאסיבית ועכשיו אתה בא וזורק הודעה פעם בשלושה חדשים ואפילו לא חוזר לראות אם שרשרו לך משהו אז תדע לך שאני ושר עשינו התכתבות שלמה בעקבות ההודעה שלך לשם הנימוס לפחות תבוא לראות מיכל - סליחה פשוט אין לי איפה לחפש את שונשון אם אני שולחת לו אימייל הוא לא זוכר לראות אותו אפילו והוא ממש יקר לי האבי הזה הפונפון שונשון

מאדאם בי, הודעות כאלו עדיף

לשלוח בתפוז חפוז, ואם בכל זאת שמים אותם בפורום אז לפחות לשרשר להודעה אחרת. כמעט מחקתי את זו.

מתנצלת מיכלי זה דיני נפשות וחששתי

שאם אני אשרשר לו את זה אי שם למטה הוא לא יבחין בה כי יש פה המון המון הודעות מעליו אז מבטיחה שזו פעם ראשונה ואחרונה והמון תודה לך

shonshon5

New member
דליה....

אמרה אליס, בתחילת דרכה בארץ הפלאות: "עצום את עיניך, כדי שתוכל לראות". אבי נ.ב.: בואי לא נעביר את הדיון בפורום ההוא לכאן, אז זה בסדר מצידי אם לא תגיבי פה להודעה זו. או קיי?

ST

New member
אוף.. האיכות על הפנים...

אולי ככה יהיה יותר טוב? (מנסה להעלות את הקובץ שאצלי) אגב, נראה לי ששכחתי להגיד - אני שמאלית, ולפני 5 שנים שיחקתי כדורסל ופצעתי את היד, וקיבעו לי את היד לחודש. (אין לי מושג אם זה כ"כ חשוב, אבל קראתי איפשהו שזה גם משפיע, אז רק שתדעו) תודה, אסתי.

אסתי, תגידי, הלחץ של העט על הדף

בדף הזה שצירפת, הוא חזק? חלש? חלש מאוד? בתמונה זה נראה מאוד חלש. יש שוני מאיך שהיה לפני הגבס ?

ST

New member
הוא די חלש, כי ככה אני כותבת בד"כ..

גם לפני שנפצעתי זה היה ככה (אגב, זה לא היה גבס, רק קיבוע.. ואין לי מושג אם זה משנה) נדמה לי שפעם זה היה אפילו יותר גרוע - תמיד ביסודי המורים שלי התלוננו שהם בקושי יכולים לקרוא את מה שאני כותבת (ואז עוד כתבנו בעיפרון.. אני באמת מרחמת עליהם) בגלל זה אני בד"כ כותבת בפיילוט אם כותבים איתו ב"שיפוע" קצת, הוא נותן יותר צבע, וזה יותר נוח אבל ביקשת לכתוב בעט כדורי, וככה אני כותבת... מקווה שהסברתי.. אסתי.

jean

New member
סוף סוף ´ע´ מיתולוגית ?

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
לפני כמה חודשים, ניתחו (נדמה לי שזה היה עוד בימי IOL) כמה מידידנו חובבי הגרפולוגיה את כתב ילדה של נערה בת 14 עם ה´ע´ הטפוחה. ודיברו בטעות גדולה ובהטעייה בזכות היצרים הבריאים שלה, שלא היו ולא נבראו לפי ה´ע´. לעומת זאת כתב ידך, הוא גם צעיר,והאות ´ע´ בולטת בו מאוד. האותיות שלך מרוכזות במרכז השורה והן עגולות בד"כ. מכך ניתן להסיק שאת אדם מאוד נעים על הבריות, חברותי, יוצר קשר במהירות, את טיפוס שאוהב לתת ולתרום לאחרים. עם זאת נראה שהחברה החיצונית ,דחקה את היצרים שלך לתחום הפנטזיה, הכתב יד שלך לא מראה על ניסיון בתחום המיני, כמו יותרעל השתעשעות במחשבות. אז שוב, ה´ע´ המיתולוגית לא מתקיימת. מה קורה כאן ??? האם צריך לשנות את התאוריה, התשובה היא לא. יש לבדוק את הגיל, לבדוק את ההקשר שלה בכתב היד. שוב, את אדם אהוב על הכלל והזולת, פעיל חברתי, אבל ה´ע´ איננה ה´ע´ המיתולוגית של היצריות והמיניות המגשימות מהכח אל הפועל.

shonshon5

New member
אהלן ST ! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

אני, יו נו, קטונתי מלהביע דעה. אבל, פורום זה משופע בטובי המוחות, גדולי המנתחים, אלופי הקליגרפיה, האורים והתומים של הגרפולוגיה. ובעזרת השם, או הפרוטקציה, הם בוודאי לא יתנו לכתב כזה לחמוק משולחן הניתוחים. הימים קשים, אז הסבלנות נדרשת ומשתלמת.. אבי

אריק!

New member
זה הזמן

לחגוג על חשבון ´ע´ בת 16 וחצי, ואולי טוב שהכתב חיוור ולא רואים הכל. ולכל מי שהחליף תחביבים בזמן האחרון שיהיה לו בהצלחה.

אריק!

New member
אל תדאגי אני לא

אגע לך ב ע´. טוב, אולי קצת. את נראית לי נחמדה ומסבירה פנים עם המון רצון טוב לתרום ולסייע, לפעמים יותר ממה שרוצים לקבל. את מצפה להיענות ושתוף פעולה. מחוייכת ועם הומור אך גם מאד מאד רצינית בגישה לחובות ומחויבות אישית, עם המון חריצות, שקדנות, סבלנות, יסודיות והתמדה. ולא נשכח את ההתעמקות שיכולה לגלוש לקריאה מאומצת של חומר רב בנסיון להתחקות ולהגיע למקורות, להתוודע לרקע שמאחורי דברים. נימה בקורתית, אפילו כעוסה ומאוכזבת לנוכח סביבה שלא מספיק רינית ואחראית, מזלזלת בערכים ומחויבות, מתעסקת בדברים שוליים ושטחיים במקום לנצל את הזמן ביעילות לדברים החשובים - לטעמך. אמינות רבה וצורך מצפוני לדייק במסרף למנוע אי הבנה והטעיה בשוגג, לא להבטיח אלא אם כן את יודעת ויכולה, וכד´. לא משלה את עצמך אך בכל זאת מנסה בכוחותיך הדלים קצת לשנות את העולם, לתקן דברים, לחנך כדי לעשותם טובים וערכיים יותר. את בחורה מסודרת ומאורגנת שגם מתכננת וגם מבקרת את צעדיה. חינוך שספגת לערכים אינו מאפשר שחרור טבעי של חושניות וזיקה להתנסות חופשית, שאולי כן היינו מוצאים זאת אצלך אילולא החינוך. בהקשר זה יש רגישויות, עין בקורתית ואף נבוכה לנוכח תופעות מופקרות, תשדורות זולות וכד´. את שמורה לגבר עמו תחלקי שותפות. סליחה שהארכתי, אני פשוט חייב להתאמן על פסקאות. אריק.

ST

New member
רק בינתיים...

אני פשוט המומה מכמה שחלק מהדברים פה פשוט מדוייקים... ואלו דברים שאנשים שמכירים אותי שנים לא ראו... מקווה לשמוע מעוד אנשים.. (אם אפשר) ותודה! (לך, וגם לז´אן, ולמיכל ושונשון על ההתייחסות) בשורות טובות, אסתי.

למעלה