שונא

DarkNight

New member
שונא

שונא לשקר אבל עושה את זה בכל הזדמנות בלי להבחין אוהב לבכות אבל נועל את הדמעות בפנים שונא לשתוק כשרוצה לצעוק אך מציב את המילים תחת מנעול ובריך אוהב לחייך אבל מעקל את השפתיים בכל מצב נתון שונא להכאיב אבל לא יכל להפסיק לענות את עצמי אוהב לאהוב אבל תמיד מוצא את הפגם בכדי לשנוא שונא לחיות בחלום אבל בורח מהמציאות בכל דרך אפשרית אוהב לעצום את עייני בכדי לא לראות את העולם אבל פותח אותן בכל יום מחדש...

השיר הזה, מביע בעוצמה את הניגודים

הנוראיים שבחשיבה הדיכוטומית = דו קוטבית. לא מומלץלאמץ אותה. ואם יש אותה, כדאי להפטר ממנה. לבד, או בעזרת מטפל. לא צריך להיות חולים כדי לרצות להיטיב את חייך

חוכמית

New member
ד``ר עישר

אני יכולה למצא את עצמי בחלק מהשיר הזה. אולי תוכל להרחיב ולפרש את המונחים שציינת? כדי שאוכל אולי להבין אותם יותר טוב. דו קוטבי זה משהו שיש לי בהרבה מובנים. אני מאוד רוצה להייטיב את חיי ואני לא מרגישה חולה. תודה לך.

העולם אינו נחלק לקיצוניויות

בין הקיצוניות האחת להפך ממנה יש מגוון שלם של אפשרויות הקרובות יותר לקצה האחד, לאמצע או לשני. יש אנשים שאינם ערים למרכז זה, ונעים בקפיצות נחשולים מקוטב לקוטב. ברור שהדבר מונע כל המשכיות, הואר תמוהה בעיני הסובבים וגורם קשיים נוראיים בחיים, אם זה הוא המאפיין את רוב תחומיו. ברגע שהתפקוד לקוי יש לעשות הכל כדי ללמלא את החללים הבין-קוטביים.

למעלה