מחפש אהבה בחיים
New member
שונא !!! ../images/Emo12.gif
אמממ.. מן שיר תסכול פסימי שכתבתי. לא ניראה לי שטוב שכתבתי איתו כי אני לא הכי שלם איתו... אבל... לא יודע... זה מה יצא.
"שונא" אני שוכב לי על הגב, על הדשא הקר השמיים שחורים והאויר באפילה כוכבים מנצנצים והירח עוד מלבין ורוח קרירה עוד מכה לי בפנים ואני שוכב וחושב ורצים לי סרטים בראש תופס את החזה חזק, כי יש לי כאב ענק, אני חושב עליך מחייך ואומר לי שיהיה בסדר אבל בינתיים אני שוב בוכה והולך להסתגר בחדר אני שונא לאהוב, שונא לחייך, שונא את הבכי, השכול, הכאב. שונא את הרגע, שונא את ההווה, שונא כל שנייה שאני עוד בוכה. אני שונא לאהוב, שונא את החום, שונא את הרגע שאומרים 'יהיה טוב', שונא אשליות, שונא ציפיות, רוצה סך הכל לחיות, רק לחיות. מחפש שיאמרו לי תמיד שאני אהוב, שאני אהוד, שאני חשוב. כבר שונא את עצמי, את הילד שבי, המראה משקרת, לא, זו לא הדמות שלי! אני אדם כה אבוד, מרגיש רק נטוש, כל משפט אופטימי נישמע לי חרוש, אני רוצה שהחלום שלי יתחיל להתגשם, אבל כמו תמיד אני בסוף מרגיש אשם. אני שונא לאהוב, שונא לחייך, שונא את הבכי, השכול, הכאב. שונא את הרגע, שונא את ההווה, שונא כל שנייה שאני עוד בוכה. אני שונא לאהוב, שונא את החום, שונא את הרגע שאומרים 'יהיה טוב', שונא אשליות, שונא ציפיות, רוצה סך הכל לחיות, רק לחיות. ואין לי כוחות להמשיך עוד לרוץ, נפלתי לארץ, מופקר לבדידות .
אמממ.. מן שיר תסכול פסימי שכתבתי. לא ניראה לי שטוב שכתבתי איתו כי אני לא הכי שלם איתו... אבל... לא יודע... זה מה יצא.