שונא פסיכומטרי!

Arielcohen

New member
שונא פסיכומטרי!

ועדיין, האנשים הטובים ב"לחמן" הצליחו לשעשע אותי בסימולציה שהייתה לי היום (ולהוציא אותי מריכוז כמובן...) עם השאלה הבאה: "טענה א': כל הערפדים לא מוצצים דם בערב יום שישי. טענה ב': ערפדים יפי נפש לא מוצצים דם. באפי היא ערפדית יפת נפש. מה מהבאים לא ייתכן? 1. קיומה של באפי יסתור את טענה א' ולא יסתור את טענה ב'. 2. קיומה של באפי יסתור את טענה ב' ולא יסתור את טענה א'. 3. קיומה של באפי לא יסתור אף אחת מהטענות 4. אף תשובה אינה נכונה" מקווה שבמבחן האמיתי לא יחליטו לשאול אותי על ההסתברות שבאפי תלך לעשות את ספייק כשקצת קשה לה בעונה השישית...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ממש אהבתי פסיכומטרי דווקא, אבל לא לקחתי קורס. בפסיכומטרי עצמו הייתה לי שאלה על אריק ובנץ ועל "רייצ'ל, ג'ואי, פיבי ורוס יושבים מסביב לשולחן של מוניקה...". גם הייתה לי שאלה על ממבו שאוהב לאכול רק מנגו.

nick at noon

New member
זה כן 1

הרעיון הוא כזה: אנחנו לא יודעים אם באפי מוצצת דם ואם כן אז באילו ימים יש שלוש אופציות: A. באפי לא מוצצת דם B. באפי מוצצת דם, אבל לא בערב יום שישי C. באפי מוצצת דם גם בערבי שישי אם אופציה A נכונה אז זה לא יסתור אף אחת מהטענות. אם אופציה B נכונה אז זה סותר את טענה ב' (כי היא ערפדה יפת נפש ולכן לא אמורה למצוץ דם) אבל לא סותר את טענה ב'. אם אופציה C נכונה זה סותר את שתי הטענות. הדבר היחיד שלא אפשרי הוא שהקיום של באפי יסתור את טענה א' ולא יסתור את טענה ב'.

אה, נכון.

צריכה לזכור לקרוא את השאלה. *נופלת* הייתי בטוחה שהשאלה היא מי מהבאים בהכרח מתקיים על פי הטענות.

כל הכבוד לי:)

עשיתי תאונה היום

נתקע בי רכב מאחורה, בקריות.

אני בסדר, גם האוטו לא מת. סתם מעצבנת התגובה של ההורים. ואין לי כוח להכנס לזה:) תודה ששאלת

thinman

New member
מאיזו קריה אתה ידידי?

ביאליק במקרה? כי אז אנחנו שכנים. (כאילו הקריות - אנחנו שכנים בכל מקרה)

NorthernStar

New member
בהצלחה בבחינה

אני למשל גיליתי, שלראש החוג שלי יש אובססיה לערפדים, ולמעשה, הוא יקדיש שיעור שלם בקורס שאני לוקחת אתו לאובססיה שלו!

למעלה