שונא סופי שבוע!!!!!!

שונא סופי שבוע!!!!!!

שונא סופי שבוע!!!!ו ארבל מהכרמל בסתם יום של חול קם בבוקר,שותה קפה שחור, דבר ראשון רץ לטלפון הנייד מחייג לשרה לעבודה מיד. הזמן חולף,הלב עולץ מתקשרים מתי שמתחשק. פגישות ,כמובן ,באות בחשבון רק בימי חול. היום חולף ,הזמן רץ ואחה``צ כבר פג. בלילה פגישה בצ`ט את הלב לרגש. כל יום אותו פזמון בין אהבה לבין לישון, עד שמגיעה שבת ומטביעה חותם אכזר- הטלפון אסור לשימוש מחשש בן הזוג. המחשב לא בשימוש כי לבעלך יש חוש... וחולפת השבת מיותמת ממך ואני רק ליום א` מחכה. סופשבוע ממש מר שרק יגיע לגמר!!!!!

ספירו^ש

New member
גם אני! :)

במיוחד כי אפשר לישון עד מאוחר.. ולקום בצהריים.. אחחחח.. בוקר טוב!!! :)

lmerav

New member
לארבל היקר !!!

אני חדשה ואותך עדיין לא מכירה אך אשמח לדעת ולהבין את המרירות והעצבות שאותך אופפות . (אם אפשר ?!) למה שתאהב מישהי נשואה ? הצל עצמך ואל תאמר מאוחר מדי... ברח... אלה אם.. מירב

פושעת-

New member
מירב, לאט לך

ארבל מאוהב כי זה טבעו, הוא שמח באהבה, הוא עצוב באהבה כי הוא חי באהבה הוא מאוהב באהבה ועשי לו טובה (וגם לעצמך) אל תבקשי ממנו להסביר כי לא יוותר לנו, הקטנות מקום בפורום

tairon

New member
החסרונות בשישי שבת על פי ארבל..

לנו מאידך הרווקים ממתינים לשישי שבת בקוצר רוח אבל מין הסתם בכל דבר ובלכל יום יש את החסרונות והיתרונות שלו מה אגיד? אני אוהב את שישי שבת... ובעצם כל יום בשבוע אין לי את הבעיה הזו שלך אבל יכול להבין ת`תיסכול

למעלה