שונאת iTunes

שונאת iTunes

האם יש אפשרות לעבוד עם תוכנות אחרות? אם כן, אילו, והאם הן חינמניות?

Nitzanyo

New member
יש פלאג אין לWINAMP

אני לא השתמשתי בו ואני לא יכול להגיד לך אם הוא טוב או לא להגיד לך את האמת גם אני לא אהבתי בהתחלה את הITUNES אבל הוא עכשיו הרבה יותר נוח לי אני לא יכול לעבוד עכשיו עם הWINAMP

qazol

New member
ניסיתי את הפלאגין של ווינאמפ

זה היה מאוד אבל מאוד איטי אני מדבר על העברת שיר בודד בכמעט מדקה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הפלאגין הזה אני לא יודע בכל אופן גם אני לא אהבתי את אייטיונס וניסיתי תוכנות רבות אחרות ובכל אחת מהתוכנות מצאתי בעיות כאלו ואחרות בסופו של דבר חזרתי לאייטיונס והתרגלתי לזה פחות או יותר אם יש לך בעיה ספציפית באייטיונס תשאלי וננסה לעזור לך בהצלחה

אמ.. כרגע הבעיה היא

שהתוכנה כותבת לי : " the software required for communication with the iPod is not installed correctly. Please reinstall iTunes to install the iPods software" עכשיו התקנתי את התוכנות שבדיסק, אתמול הייתה לי אותה בעיה, אז הורדתי iTunes (גרסא 4.7) מהאתר של אפל, התקנתי והכל היה בסדר. היום כשרציתי להוסיף עוד שירים הוא נתן לי אותה הודעה, ולמרות שניסיתי להתקין את התוכנה מחדש - זה לא עוזר! מה עושים? חוץ מזה שהתוכנה עצמה מעצבנת!

qazol

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזו

נקטתי בצעד קיצוני למדי שהוא פירמוט המחשב אבל זה רק משום שזה היה הקש ששבר את גב הגמל המחשב שלי היה מלא בוירוסים והוא בקושי עבד לאחר הפירמוט אין לי בעיות בתוכנה חוץ מאי הנוחות הכללית שלה אולי אצלך הבעיה דומה (?)

עדיין חייבת עזרה

בדר"כ המחשב דווקא רץ יופי... פירמוט זה קצת יותר מידי קיצוני... התקנתי עכשיו את ה- iPod agent והוא זיהה את המכשיר יופי. ה- ITunes עדיין מסרב... מה עושים???

LinkTree

New member
תעברי ל AGENT

לא נראה לי שיש מה לעשות - אם ניסית להסיר את ה ITUNES ולהתקין מחדש כנראה משהו ב REGISTRY תקול.

LinkTree

New member
מעצבנת?!

אני אישית ממש אוהב אותה אבל אם לא בא לך הייתי ממליץ על IPOD AGENT http://www.ipodsoft.com/index.php?/software/ipodagent חינמית ונוחה מאוד גם יכולה לסנכרן חדשות ל IPOD ועוד מלא דברים.

למעלה