שונאת סופ"שים!

שונאת סופ"שים!

אני יוצאת מהארון... כאילו בקטע של הסופ"שים.
כמו כולם, גם אני מדי שבוע, מחכה במשך כל ימות בשבוע שיגיע כבר סופ"ש ויגמר לו השבוע!
ואז הוא מגיע... ואיתו מתחיל סבל אמיתי בשבילי.
מרבית הדכאונות שלי מגיעים בסוף השבוע.
אין לי מה לעשות עם עצמי אף פעם וזה תמיד השלב בו אני הכי מרגישה כמה אני בודדה בעולם הזה...

וזה ממש מעציב אותי.
זה מחזיר אותי אחורה לתקופה בצבא בה היה לי ממש רע מבחינה נפשית, אז גם עשיתי שו"שים.
הייתי מחכה בכיליון עיניים לחזור הביתה כי היה לי רע בצבא ובבית הייתי מחכה בכיליון עיניים לחזור לצבא כי היה לי רע בבית.
ובכל סופ"ש שרע לי, אני מיד נזכרת בתקופה ההיא ומפחיד אותי שכך יראו חיי, שאין לי שום מפלט ומנוחה אמיתית.
הסופ"ש הוא לגמרי הזמן שלי לישון ולנוח אבל אני לא הכי מצליחה, לפחות לא כמו שצריך, השינה מתעוררת ואני מתעוררת מוקדם ואני משתגעת.
וזו תמיד אותה תחושת מועקה... ואני יכולה לבכות כך סתם, כביכול בלי סיבה.

שונאת את זה!

מה מונע ממך להנות? מה גורם לך להיות מאושרת? למה לסבול?

אין לי כ"כ איך להנות

פשוט אין הרבה דברים שגורמים לי הנאה ואני שוברת את הראש ואין לי איך להעביר את הזמן בצורה שאני אוכל לקרוא לה מהנה.
אין לי מה לעשות עם עצמי.
נזרקתי למשל במיטה לכמה זמן ושמתי מוזיקה, זה רק מרמר אותי יותר. הרי מה יש לי לעשות במיטה? אני לא ישנה ולא נחה ולא כלום...
ושיעורים נמאס לי מהם... אני לא רוצה לעשות שיעורים גם בסופ"ש, במיוחד ששבוע הבא לומדים רק יומיים אז אין לי הרבה לשבוע הבא.
מעבר לזה, אין לי מה לעשות עם עצמי, אני כמו נטל על עצמי...

לא בא בחשבון.

לא אפרט את כל הסיבות לכך, אבל אני בבית, גם אם הייתי רוצה או היתה לי אפשרות לצאת.

אז למצוא דברים חדשים שגורמים להנאה...

ביליארד, באולינג, יצירה, קריאה...

סתם לשכב במיטה ולהקשיב למוזיקה נשמע לי משעמם...

זה לא שאני במצב טוב יותר...
צריך לקרוא ולסכם כל כך הרבה!

אני לא מרבה להנות מדברים

וגם נטולת תקציב או חברים להתנסויות חדשות מחוץ לבית.
אז דברים בגדר היצירה זה נחמד אבל אני נהייתי פחות יצירתית עם השנים, כך שכל דבר משעמם אותי.
כאילו לא אכפת לי אפילו להתעסק בהשחלת חרוזים כמו שהייתי קטנה... אבל הכל משעמם אותי.
אני למשל רוצה לכתוב, דברים שאני צריכה ואין בי טיפת יצירתיות.

את יכולה להוריד GIMP

תוכנת גרפיקה/ציור/עריכת תמונות ולהתעמק בה...

אם מתאים לך להתחבר לבני 30+, יש קבוצת חיפאים בפורום הכרויות 30+ שנפגשים פעם ב...

זה אולי נדוש אבל אנחנו חיים 70 שנה בערך... אולי התוחלת תעלה כאשר נזדקן... אבל בכל מקרה, מבחינתי, החיים הטובים מוגדרים כהרגשת סיפוק מהדרך שהלכנו בה כאשר אנחנו מסתכלים עליה לקראת סוף החיים...
כלומר נצלי את הזמן להנות...

מוכר

במיוחד בתחושה שאחרי הצבא.
הרגשה של חוסר מעש,

בעיניי, אהבה תעשה לך מהפך בעסק .
לי זה עשה.

צאי לסיבוב

הליכה\ספורט, סתם סיבוב לטיילת ובחזרה זה עוזר יותר ממה שחושבים

מאוורר את המערכות, אפילו בדרך קצת לדבר לעצמך לעודד את עצמך
פתאום את נתקלת באנשים שאת מכירה\לא מכירה
אנשים שאת יכולה להגיד להם שלום או בוקר\ערב טוב

אפילו צאי לסיבוב בקניון עזריאלי

בעיקר לצאת מהבית מהקירות האלו שסוגרים עליך
קצת להיתאורר

יצאתי מהמחשב למיטה

בסביבות 10 וחצי נכנסתי למיטה, קמתי ממנה היום ב8.
לא כל הזמן הוקדש לשינה, אבל בהחלט הוקדש ללא לקום עד שכבר לא היתה לי ברירה והגוף זעק לקום!

זה לא נחשב

לצאת זה אומר לעשות מקלחת לשים בגדים נוחים שאת אוהבת
נעליים נוחות ולהוציא את התחת מהבית!

זה אולי ירגיש מוזר בהתחלה אבל אין כמו הליכה\סיבוב של שבת בבוקר
הראש חופשי

אנשים וילדים מסביב שמש והרגשה של כיף כללי

גילושיט

New member
אז תשני את זה!

אפילו סתם ללכת לטייל בקניון (גם בלי לקנות כלום) יכול להיות נחמד ו"מאוורר", וזה כיף גם לבד! אני אישית מעדיפה לבד לרוב... גם סתם סיבוב בשכונה כמו שכבר מישהו הציע פה יכול לשבור שגרה.. ללכת לסרט.. ואם המצב מכריח אותך להישאר בבית תנסי לפתח תחביב
אם בא לך לכתוב כמו שאמרת קחי עט ויאללה!!!

בדיוק :)

אין דבר כזה ש"אין מה לכתוב", יש "לא בא לי להרים את העט ולהתחיל".

מבחינתי כשכתבתי פעם(לתקופה ממש קצרה)
זה היה יכול להתחיל ב"אין לי מה לכתוב אז אני כותב שטויות
והיום היה לי בלה בלה בלה מחפירה אחת לשניה
המוח ניפתח ומתחיל לזרום איתך ואז אפשר פשוט להעיף את הפתיחה הלא קשורה ולהיתפעל מהיצירה

אני מדברת על כתיבה של משהו ספציפי

משימת כתיבה שיש לי. לא כתיבה פריסטייל.
וזה לא עניין של "לא בא לי להרים את העט ולהתחיל" כי דווקא התחלתי כבר כמה פעמים, בעט או במחשב, פשוט או שלא יוצא כלום או שיוצא משהו שאני מוחקת/ מקשקשת/ זורקת, לא מה שאני צריכה.

למעלה