שונאת בתי חולים

שונאת בתי חולים

סבא שבר את הרגל, אני עושה איתו לילה, קודם הייתה רוח מטורפת, לא ידעתי כבר עם זו היא או משהי שצורחת בחדר בסוף המסדרון, נרדמתי קצת אבל התעוררתי מסיוטים שהיו לי... יש פה עוד משהו?

דנטל

New member
הלכתי לישון מוקדם לפני 3

כי הייתי צריכה לקום ב- 8 כי היה לי תור לפיזיותרפיה ב- 9. פחדתי שלא אצליח להרדם בגלל שצריך לקום מוקדם יחסית בשבילי, אבל רק לקח לי הרבה זמן להרדם וכן נרדמתי בסוף. גם ישנתי חרא כרגיל ולא יותר גרוע. קמתי עם כאב ראש נוראי בגלל השעה ובהתחלה הרגשתי ממש לא טוב עם בחילה מגעילה, שזה הזכיר לי למה אני כל כך שונאת בוקר, אבל חזרתי מהפיזיותרפיה והלכתי לישון ואפילו כאב הראש לא העיר אותי, ובסוף הקצתי בשתיים ומשהו ויצאתי מהמיטה בשלוש ולקחתי אופטלגין שנראה לי שקצת עזר. איך הוא שבר את הרגל?

shaiush4

New member
היה לי לילה של שינה טרופה...

הלכתי לישון בערך 5 שעות לפני שהייתי צריכה לקום, והתעוררתי מלא, אבל בסופו של דבר כשבאמת הייתי צריכה לקום - לא קמתי, אלא רק אחרי חצי שעה. זה היה הזוי. המציאות והחלום התערבבו לי לגמרי, ולא שמתי לב שסגרתי את השעון המעורר שלוש פעמים לפני שהתעוררתי וראיתי את השעה... בכל מקרה, החלמה מהירה לסבא שלך!

shaiush4

New member
קודם אני צריכה לסיים את הרפראט שלי

למחר!... בלעעע. למה נפלתי על המאמר הכי משעמם בעולם? אוף.

gavrik

New member
join the club ../images/Emo13.gif

זה קורה לי לפחות פעם בשבוע.. לפעמים אפילו מתקשרים אליי ואני ממלמל דברים מתוך שינה ובקושי שם לב עם מי אני מדבר בכלל, ואז כמה שעות אחרי שאני מתעורר אני רואה פתאום שהייתי לי שיחה נכנסת בבוקר ולא הייתי בטוח אם חלמתי את זה או מה

shaiush4

New member
אויש... זה כל כך מוכר.

לפעמים אני זוכרת שחלמתי על איזו שיחה, אז אני בודקת בשיחות הנכנסות, ואוי, הפתעה... הייתה שיחה כזו... אבל הכי מצחיק זה כששולחים לי הודעות ואני עונה חצי מתוך שינה. בבוקר כשאני בודקת אם זה אמיתי או שחלמתי, אני מגלה שעניתי דברים ממש, אבל ממש לא קשורים לתוכן ההודעה ששלחו לי...

shaiush4

New member
התוכן של ההודעה הגיוני...

הבעיה היא שהקשר בין ההודעה שלי לזו שקיבלתי מקרי בהחלט.

איכסה בתיי חולים

מבין אותך הייה לי גידול בראש והייתי איזה חצי שנה בבית חולים והיה גועל נפש , במיוחד שזה שבמיטה לידיי מת באחד הימים וזה מחלקה אונקולוגית והיא מחלקה מאוד קשה איכסה בתיי חולים גועל נפש .

למעלה