שונאת את

שםאנילא

New member
ד"א...אחלה שיטה להשיג את מספר מבחור...../images/Emo13.gif

כנראה שהיאוש עושה את שלו...

בת תורה

New member
מה אתה מקשקש?

אין לי שמץ מי אתה ומניין באת. הצעת הצעה הומוריסטית והשבתי לך באותה מטבע זה הכל.

קליט

New member
יש לי שדכן מאוד נחמד ומנוסה שאני חושב

שהוא יסכים שתכתבי את מס` הטלפון שלו . .

שונא את זה

שלא בא לי להתחתן. ולא ב לי להפגש. ולא בא לי להשאר במצב הקיים. אז מה?

אל

אל תתקשרי...תשלחי אנשים אחרים שיתקשרו בשבילך.... או שפשוט רק תתפללי, גם ככה לא יוצא משדכנים שום דבר...

בת תורה

New member
לא תמיד אנשים יכולים/מתאימים לעשות

זאת עבורי.. אני אחת שלא אוהבת להיות תלויה בחסדי אחרים אוהבת להסתדר .. תפילה..? זה חלק ממני בדיוק כמו הנשימה.

ארטיימר

New member
ממממ

לא יודעת מה לומר חוץ מהזדהות... אבל תזכרי שלא השדכניות האלו שיעזרו.. מי שבאמת יעזור לך ויציע לך הצעות - מתאימות - .... זה אנשים שמכירים אותך, מבפנים.. וכדי שזה יהיה.. ואם את כן פונה לשדכניות אז עדיף לפנות לשדכנית שמבינה ענין, שתוכלי לפתח איתה שיחה.. שתכיר את מי שאת... הבעיה שהיא לאו דוקא תכיר את מי שהוא.. ולכן השידוכים לא הולכים חלק.. כי מה שגורם לנו להקשר אחד לשני זה לא הנתונים , או הישיבה, או איזה רב יש לו, אלא מי הוא.. ואם מי שהוא מדבר אליך.. (כמובן שהנתונים חשובים, אבל לעולם לא יתאים, אם הבסיס, שהוא החיבור הפנימי בין שניכם, עובד טוב..) ולכן הכי כדאי .. דרך אנשים מסביבך.. שיכירו אותך, שידעו מה את מחפשת... ושתדעי להגדיר גם לעצמך.. דברים מבפנים... ולא רק נתונים חיצוניים, כמו ישיבה או סוג כובע וכו', אלא מה בפנים חשוב לך.... ואחרי שאנשים מסביבך , משפחה, חברות, קרובים, עבודה.. כל מקום.. שיש לך בו שיחה.. ידעו מי את.. אז במקום שתצטרכי לרדוף אחרי כל זה.. אז עוד מישו שמכיר אותך, שפוגש אנשים אחרים.. יחשוב על עוד משו...שהסיכוי שמתאים יהיה גבוה הרבה יותר..

בת תורה

New member
אני עשר שנים בסיוט הזה..

אנשים מסביבי לא מכירים.אני לא גרה בבני ברק או ירושלים שם יש מאות אלפי אנשים חרדים .. נראה לך שאם היה להם רעיון הם לא היו מציעים.כולם מצפים כבר שאתארס.

ארטיימר

New member
נכון..

לכן זו הבעיה.. שלא נמצאים בחברת אנשים שיכולים להכיר.. אולי זו חובת ההשתדלות.. להכיר אנשים , וחברות.. לצאת החוצה..

בת תורה

New member
מה פירוש?

נולדתי כאן?גדלתי כאן.ואני עובדת כאן. מה את מציעה שאעשה?להסתובב ברחובות ירושלים ולפזר פשקוילים?לעזוב את העבודה ולשכור דירה בירושלים?להפוך ממורה מכובדת לאיזו זבנית ביפו או גאולה?

SOFTIS

New member
בתוש!

ראיתי פרסומת של שדכניות שנראות אמינות,רוצה מספרים? היה כתוב שם שזה לגילאי 25 עד 35 נראה לי.

למעלה