שונאת את ברוקילה

מילי17

New member
לאאאאאא

ברוקי מאמי.. איזה חמודה עם השמלה התואמת להופ... אוף איזה יפה השיער שלה היום... ושוב, ברוקי מאמי סטפני איכסססססססס (כן, אני ילדה בוגרת..)

morgold

New member
ממההה?!?! איך אפשר לשנוא את ברוק?

היא כזאת חמודה!!! ויפה!!

morgold

New member
אני חולה עליה! היא בין השחקניות

המצויינות בסדרה,כמובן שגם יש את סטפני וסאלי שהן חבל על הזמן וגם שילה שחקנית מעולה למרות שהיא כבר לא בסדרה.. אבל ברוק היא אחת ה"פנינות" הטובות זה בטוח

NarihS

New member
מסכימה איתך בהחלט!!

ברוק מדהימהההה!!!
גם כשחקנית וגם במראה

נ ו ל י 1

New member
השחקנית מדהימה..

גם ביופיה וגם בכישוריה אבל בתור הדמות ברוק.... היא רע!!!! כל ילד שלה מאבא אחר.... מצחיק!

הדס123

New member
הייתה חתונה יפה...אבל

מה זה הנוסטלגיה הזו פתאום?! סיג'י שהגיע לחתונה של דרלה, כשהוא השתתף בסדרה הם לא היו החברים הכי טובים. או קריסטין שמגיחה מידי פעם מבלי שיהיה לה שום תפקיד מעניין. וגם פתאום נזכרו בסול!!! ואתמול במייסי... בכל אופן החתונה הייתה יפה, דרלה הייתה מתוקה. מוזר שהאחות בריד'גית הבריזה ולאן נעלמו הופ ואחת התאומות???

S c a r l e t t

New member
נוסטלגיה זה תמיד טוב...

ואגב
סיג'י ודרלה תמיד היו קרובים..לא חברים הכי טובים אבל די קרובים, כמו אחים...
קריסטין תמיד נתקעת באירועים, כדי שלא נשכח חס וחלילה שהיא קיימת
בסול דווקא נזכרים מידי פעם, מן הסתם בד"כ רק בחתונות אבל בכל זאת...כבודו במקומו מונח. וכנ"ל לגבי מייסי ואותה דווקא מזכירים הרבה
ברידג'ט באמת הבריזה , והופ כנראה עם קתרין אבל שתי התאומות היו שם... ואני לא נכנסתי לפרטים בכלל

Mikel20

New member
קטע אחד קרע אותי מצחוק../images/Emo6.gif

הקטע שבו סאלי שואלת את סטפני למה היא לא נראית מאושרת, סטפני מראה לה את רידג' וברוק ביחד וסאלי בתגובה אחת מושלמת: "תנחומיי"..

S c a r l e t t

New member
עוד משהו בקשר לפרק היום../images/Emo58.gif

ששכחתי להגיב עליו, ריק וקייטלין
כשסיג'י שאל את ריק אם הוא מכיר את המשפחה של סאם, וריק ענה "לא כמו שהייתי רוצה" בא לך להיות פדופיל? אני יודעת שיהיה בינם משהו אבל משום מה לא חשבתי שזה יבוא דווקא מצידו של ריק, הרי הוא אמור להיות בן 25 עכשיו, משהו כזה, לא? וקייטלין בת כמה?15? עוד לא סיימה תיכון המסכנה...

Guy K

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

שמעתי כבר הרבה דברים אבל "אישה עכבישה פוי" הוא הכי חזק
ברוכה הבאה לילית, לא זוכר אם ראיתי אותך כאן קודם
(אגב בפעם הבאה, אני אשמח לשמוע גם למה את שונאת את ברוק)

NarihS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח כן זה באמת קורעע!!

יניב1

New member
ציון יומי לפרק ../images/Emo26.gif 9../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין מה לעשות, זה מה שקורה כשיש חתונה. הרגישות עולה, (כמעט) כל הדמויות נפגשות, יש מספיק אינטרקציות ביניהן והציון מוענק בהתאם, כדילקמן:
כמו שכבר אמרו כאן על סאלי וסטפני "תנחומיי" (על ברוק)
רידג' לת'ורן "תודה, אחי" - עוד מעט הם לא יהיו כל כך קרובים!
ת'ורן לברוק "שנינו שמחים שבאת". מי בדיוק עוד שמחה, דרלה?
סי.ג'יי. כל מילה מיותרת, צריך להחזירו לתמיד!
דרלה - על משחק מעולה בחתונה אמיתית. האמנתי לכל דימעה שלה!
לריק כמובן, וגם זה הוזכר "לא כמו שהייתי רוצה להכיר" (על קייטלין).
ובכל זאת על השאלה של CJ על הרמירזים. עידכון למי שלא מכיר אותם. אחלה פרק , בקיצור!

לינה18

New member
באמת צריך להחזיר את סי-גי'יי לתמיד

בפרק הזה שמתי לב שאני ממש מיתגעגעת אליו!

למעלה