שונאת את אבא

etiush

New member
שונאת את אבא

אני כועסת על אמא מאוד היום... למה היא השאירה אותנו ככה עם אבא לבד? למה היא מענישה אותנו ככה? ואולי מגיע לנו על כך שהיינו ילדות רעות במשך כל השנים? ולמה דווקא איתו? עם האיש הזה, שאני מתביישת לקרוא לו אבא? בנאדם כ"כ אנוכי וצבוע... רודף בצע ולא אכפתי כזה... ההיפך מאמא... בדיוק כמוני. אז למה? למה היא הכניסה את עצמה לסבל הזה ואז השאירה אותנו, בנותיה, לבד איתו? זה לא פייר. אני לא רוצה אבא כזה. אם אמא הייתה זו שהייתה נשארת, הכל היה שונה...

gלולוגית

New member
מילים אין לי יותר מידי...

אפשר לתת לך חיבוק?
חזק חזק.

libi4

New member
להישאר עם אבא...../images/Emo82.gif

אני אומנם נשואה ולא ממש נשארתי עם אבא אבל אחי כן....יש המון חיכוכים כי אין את אמא שתרגיע...בכלל לא פשוט...אמא ידעה בדיוק עם מי היא הולכת להשאיר אותנו ומה לעשות? זה מה יש... צריך לנסות להישאר שפויים במצב הזה ולא להתפרק...לנסות להפיק את המקסימום מהמינימום.... יעבור.... בהצלחה.... שבוע טוב!

שלום

בתוך תוכך ברור לך שאמך לא "עזבה" אותך עם אביך וודאי שכוונתה לא היתה "להעניש" אתכן, אלא הגיעה זמנה... עלייך לנסות להמשיך בחייך ולמצוא דרך להתמודד עם הקשיים. לעיתים קרובות מערכות יחסים עם ההורה הנותר, האב בד"כ, משתנות והופכות להיות קשות יותר ממה שהיו קודם לכן, ועל אחת כמה וכמה אם היו קשות עוד קודם לפטירת האם. מתפתחים כעסים, ציפיות ורגשות סוערים, מה עוד שאם אני זוכרת נכון העומס בבית נפל עלייך לעומת שתי אחיותייך והיה לך גם קושי בעזיבת הבית לחיים עצמאיים. האם ניסית לפנות לייעוץ/טיפול? אולי כדאי לשקול טיפול כלשהו במסגרת שתתאים לך או לכולכם יחד - חשבי על כך. ובינתיים שולחת לך
ומחזקת אותך.

אתיוש!!! ../images/Emo24.gif

היי חמודה! כמה זמן לא שמענו ממך. טוב לקרוא אותך שוב, גם אם הנושא כאוב. תשמעי, זה נורמאלי לכעוס לפעמים. זה אפילו חלק מתהליך האבל וההשלמה. לפעמים בא לנו פשוט להסתכל לשמיים ולזעוק 'למה?' אבל אחרי שאנחנו קצת נרגעות, אנחנו, שהחיים ביגרו אותנו טרם זמננו, יודעות שאין תשובה לזה. התשובה היא 'ככה'. מתסכל, אני יודעת. המעט שאני יכולה להציע לך זה לבוא לכאן כל פעם שרע לך וקשה, לפרוק, ולקבל חיבוק ענק ועוטף מאילה שמבינות אותך כל כך טוב [ואת כמובן מוזמנת גם כשטוב...] וגם אני, אגב, כמו איחוד, סקרנית לדעת מה קרה עם ההחלטות שהתבטת לגביהן, בעיקר עם המגורים. וגם - מה המצב עם אחותך הקטנה - האם היא קצת נרגעה, או שגיל ההתבגרות עדיין עושה את שלו? שיהיה לך שבוע נפלא, יקרה שלי.
סקאלי

ToTos KiD

New member
מבינה ומצטערת ../images/Emo24.gif

גם אני לבד עם אבא, המון שנים. יש לי הרבה משקעים בנוגע אליו, ולפעמים אני מגיעה בגללו לרמות של כעס (ודציבלים) שלא ידעתי בכלל שאני מסוגלת אליהם. אבל אין לנו ברירה, אלא לנסות להבין את המצב ש"נפל" על גבר שנשאר לבד עם בנות, ולא מוצא את ידיו ורגליו במציאות החדשה שנקלע אליה. עצוב מאוד שלפעמים אלו גברים שאין להם שום זכות ויכולת לשמש כהורה יחיד.

נ ע ם ב ת

New member
היום בדיוק מישהי אמרה לי :

יש רק אדם אחד שאין לו תחליף. האדם הזה הוא: א מ א.

למעלה