שונאת אותך "אבא"

deep sadness

New member
שונאת אותך "אבא"

אתה בן אדם מגעיל פשוט ככה אתה לא שם לב למה שאתה עושה לי... נכון ההתעללות נפסקה אבל היום זה חזר נזכרת במה שעשית לי בעבר ופשוט... לאנשים כמוך אסור להיות אבא ואתה עוד רוצה שאמא שלי תלד לך בן כן שתתעלל בו ותעשה אותו אומלל מה אתה יכול בכלל להציע לילדים שלך?! אם אין מה להציע אז אין מה להביא ילדים עולם יש כבר מספיק אנשים שסובלים בעולם ומספיק שאני סובלת כי בגללך יש לי את המין פחד הזה והביישנות ואתה אלוהים... אני לא מאמינה בך יותר כנראה אם היית קיים היית עוזר לי והיית עושה משהו... ולא בקשר לאבא שלי להתאבד.. אני לא יכולה בכלל אימא שלי ובגלל סבא וסבתא אבל לא אכפת לי ממך.

wolfbrother27

New member
dear deep sadness

קל לנו לפנות לאלוהים בהאשמה, אחרי הכל הוא הכוח העליון ששולט בכל, אבל המצב הוא שונה לגמרי. כואב לי לשמוע שעברת התעללות ושאת ואנשים שיקרים לליבך נמצאים עדיין תחת התעללות מכל סוג שהוא. אני מאמין שכל דבר קורה מסיבה מסויימת, ואפילו כאב שאנו חווים בא ללמד אותנו ו\או להכין אותנו בפני העתיד לבוא, ולך יקירתי יש את הכוח למנוע את מה שמתרחש ומפריע לך כל כך. אני מאמין שאלוהים אכן מביט מלמעלה, אך אין הוא יכול להתערב כך סתם, הוא עוזר לאלה העוזרים לעצמם. את כועסת ובצדק, אחרי הכל אב שמתעלל בילדיו אינו ראוי כלל לזכות הזו של להיות הורה. החיים הם אוצר ואם אביך התעלל בך בכל צורה שהיא אין הוא שווה שתאבדי את חייך בגללו, ומאחר ואת זו שקמת והעלית את הנושא בפורום אני מאמין שזה השלב להתחיל ולטפל בזה, יש מקומות שיעזרו לך, תתחילי בכך שתפני אליהם לעזרה. היי חזקה יקירתי... בכבוד ואחווה דובי לנגברג - לוחם

drnaji

New member
קבלי ../images/Emo24.gif מועעעעעעעעעעעך

דבר ראשון את חייבת להפנים,שלא משנה מה ה"אבא" שלך עשה לך,את לא אשמה בכלום
לא היית יכולה לעשות כלום,ולכן אין טעם להאשים את עצמך. מה שכן את יכולה לעשות,זה להתלונן עליו,כי כמו שאמרת,אם יהיה לך אח קטן גם הוא יפול קורבן למעשי הזוועה של אבא שלך,ואני בטוח שאת לא רוצה שאף אחד יסבול כמו שאת סבלת. תחשבי על זה טוב. בקשר להתאבדות: לפני שתחשבי על אמא וסבתא שלך,את לא צריכה להתאבד בגלל עצמך. החיים שלך,למרות הכל שווים יותר מזה
חבל שלא אמרת את הגיל שלך כי אז התיחסות הייתה יותר יעילה. המון המון המון

למעלה