שומר חדר לפורום

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
שומר חדר לפורום

שלום לכולם, היום מצטרף אלינו גם לפורום yosefgod מנהל חדר 20 פלוס שיהיה בהצלחה

yosefgod

New member
תודע על קבלת הפנים..

שלום לכולם. נעים מאד, יוסף.

ברוך הבא יוספיייי.........

טוב אחי כמה כללים... כלל מספר 1 !! - תימני הוא הבוססס !!!!! כלל מספר 2 - אין עוד כללים חוץ ממספר 1 ! שיהיה בהצלחה אחוקי ונתראה בשמחות !

yosefgod

New member
יאלי אני לא רוצה על ההתחלה להצטרף

אבל אתה מזמין את זה|!! מה בוס מה? ? ראיתי את ההודאה (הודעה?) על בעית הסמים שלך.. שנשלח אותך לריטורנו? זה שילוב של מוסד גמילה עם בית חולים לאנשים חלשים נפשית.. (ראית איך אני נחמד?)

זה בסדר אחי...

אני כבר במוסד "שלוותא - דראגס" ... זה מקום שתפוז הקים בשביל מנהלים שמשתגעים ומתחילים לקחת סמים בגלל הלחץ הנפשי מהעבודה ... יש לי עוד חודש ואני משתחרר .. מקווה לראותך במסיבת השחרור שלי.. אחי תביא "שלג"...

yosefgod

New member
אביא לך אבק מלאכים...

אביא לך קראק אביא לך ירוק וחום אביא לך הרואין אביא לך מורפיום אביא לך אקסטזי אביא לך LSD (או LCD תבחר..) אביא לך בולי דואר שתלקק ותתמסטל מהדבק.. אביא לך כמובן דבק מגע אני אביא לך כל סם שקיים בעולם! אפילו גז מזגנים וגז צחוק! רק תתמסטל ועזובותי בשקט.. :p

No-FeaR

New member
ברוך הבא יוספיייי....

טוב אחי כמה כללים... כלל מספר 1!!! - תימני הוא הקוףףףף !!!! כלל מספר 2 - כל פעם שאתה חושב אחרת תיזכר בכלל מספר 1 ! שיהיה בהצלחה אחי

yosefgod

New member
אני אקח לתשומת לבי

אוף הלב שלי לא ממש שם לב מספיק טוב.. כלל מספר 1 שהוא קלט הוא: למי כפת מי קוף ומי "הבוס" ? אני פה פשביל לרדת על יאלי ולצחוק עם יולה.. :p

No-FeaR

New member
יש לך עוד אחד שחושב שהוא מצחיק

בפורום... אפשר לעשות מהפורום הזה "פורום אנשים חושבים שהם לצים"

D Smiley

New member
יוס היקר..

קודם כל- וולאקם 2 דה קלאב (משתתפת בצערך)
שיהיה ברור.. מוקד ההתעללות- שחורי! ממ.. וזהו D: Have fun!

למעלה