שומר הסף

Sophalin

New member
שומר הסף

שלום לכולם אני מחפש משחק לוח ששיחקתי לפני עשר שנים ויותר אני לא בטוח במאה אחוז אבל נראה לי שקוראים לו "שומר הסף" אני אתאר אותו ומי שמכיר בטוח יזהה: השחקנים משחקים בלוח דמויות אל-מתות (שלד, זומבי, ערפד וכדומה). אני לא זוכר מה בדיוק הם צריכים לעשות שם אבל יש להם שעה לעשות את זה. מה שהופך את המשחק למיוחד ככך זה שלמשחק מלווה קלטת וידאו שמודדת את הזמן לאחור. ומדי פעם צץ לו ה"grim" ונותן הוראות לשחקנים (למשל: "עצרו, השחקן שתורו עכשיו עובר לבור השיכחה" או "עצרו, איש הזאב מאבד תור כי יש ירח מלא" או כל מני שטויות כאלה...) מישהו מזהה ויכול להגיד לי איך קוראים למשחק ואיפה אפשר להשיג אותו?

Sophalin

New member
תודה תודה!

עכשיו מאחר ואולי אתה מכיר אותו אז יש לי עוד שאלה/ות א. אתה יודע אולי איפה אפשר למוצאו בארץ? ב. האם אתה יודע אם יצאו קלטות נוספות למשחק או אולי DVD?

לינק

New member
תשובות

א. לצערי לא. אני זוכר שראיתי אותו בזמנו בארץ (שנות ה 90) אבל מאז עברו הרבה שנים. בספק אם תצליח למצוא אותו כאן. ב. היו 4 משחקים בסדרת Nightmare. מה שכן, המשחק מבוסס על משחק דומה בשם Atmosfear שלו באמת יצאו גרסאות DVD בשנים האחרונות.

Sophalin

New member
אז אתה ממליץ לקנות את אטמוספיר?

(משחק מילים משעשע :)) תודה רבה על המידע - עזר לי מאוד מאוד :)

לינק

New member
לא שיחקתי בו בעצמי

ככה שאני לא יכול להמליץ לך עליו. הרעיון מעניין ומאגניב, המשחק נוסטלגי (כנראה יותר משהוא טוב בתור משחק לוח, על פי דירוגים שהוא קיבל) אז אם זה מה שאתה אוהב, לך על זה... רק תיקון להודעה הקודמת שלי - מבדיקה שעשיתי קיבלתי כמה נתונים סותרים לגבי היחס בין אטמוספיר לנייטמר, ואני לא בטוח מה קדם למה ואם אחד מבוסס על השני או שהם אותו משחק בשם אחר. כנראה שהאחרון הוא הנכון.

למעלה