שומר הדבורים

garbush

New member
שומר הדבורים

רכשנו את The Beekeper לאחרונה, ואני חייב לומר שמאוד התאכזבנו. אשתי חובבת/מעריצת טורי איימוס (אולי לא כמוכן בנות), וזה אולי התקליט הכי פחות מוצלח שלה שיש לנו. אפילו Boys For Pele שלרוב פחות מוערך, יותר טוב מ"שומר הדבורים", לדעתנו. אפשר לקבל חוות דעת שתסתור או תאושש את דעתי? תודה

רעוּת

New member
אפילו בויז פור פלה?! ../images/Emo2.gif

הביקיפר הוא חרא של אלבום. צריך להשמיע אותו בתור מוזיקת עינויים לשבויים בגואטנמו.

garbush

New member
אוקיי... הבנתי...

תודה על דעתך המקצועית. אני שמח שהדעה שלי לא היתה מוטעית.

avivs

New member
אני מבקש,

לא להשוות בין הביקיפר לבין פלה. שני האלבומים הוקלטו בנסיבות שונות לחלוטין. אלבום אחד הוקלט על ידי טורי, והשני על ידי רובו-טורי. וכן, יש הסכמה רחבה בקרב המעריצים שהביקיפר הוא הנפילה הגדולה שלה. כלומר, עד האלבום האחרון, שהגיע לשיאים חדשים של בזבוז זמן. אבל תנסו את האלבום שבא אחרי הביקיפר, AMERICAN DOLL POSSE. הוא הרבה יותר טוב.

avivs

New member
קודם כל תטפלי בדיסוננס שלך,

ואחר כך תדברי על ADP. יש שם שירים מעולים, ואם היו מורידים ממנו 9 שירים בערך, היה אלבום נהדר ובועט.

Gremshnit

New member
הו, גם מדינת ישראל היא מדינה מעולה,

אם אתה מוריד ממנה את הפלסטינאים, והבדואים, והערסים, והפרחות, והשוטרים, והמתנחלים, והשמאלנים והיהודים!
אה, ומוריד קצת יותר גשם... חחח מה שאני מנסה להגיד, זה שלא חכמה להגיד על אלבום שהוא טוב אם אתה מקצץ אותו בחצי. כי אז זו כבר לא אותה יצירה, ואדרבה כשמדובר ביצירה כמו ADP. ובכלל, לדעתי, אם טורי הייתה יותר אמיצה, היא הייתה צריכה לשחרר מיני-אלבום לכל בובה. ואומר זאת שוב, בעיניי הביקיפר הוא אלבום טוב+ עם אווירה מאוד נעימה ואחידה, ויש בו כמה שירים יפהפיים למדי. אני לא הולך לטעון שזו יצירת מופת ולא בזכות האלבום הזה טורי תיזכר בדפי ההיסטוריה (יזכרו אותה בכלל נראה לכם?), אבל הוא עוד נקודה מעניינת בדיסקוגרפיה שלה שמציגה פאן אחר באישיות שלה. ובכלל, לאלבום הזה יש פאקינג את אחד הביסיידים הכי טובים של טורי EVER~!!!!!!!!!!

garbush

New member
האמת שגם עליו לא השתגעתי

אבל עדיין הוא יותר טוב משומר הדבורים. אמריקן דול פוז פשוט ארוך מדי, ויש בו הבלחות מצוין, אבל הוא לא עקבי...

noosh

New member
זה נכון

זו באמת הבעיה העיקרית איתו, כי כשחופרים בו אפשר למצוא בו שירים ממש טובים. אינ לא מהאנשים שעורכים אלכומים ומקבצים לעצמם רק את השירים שהם אוהבים, אז אינ גם לא ממש מקשיבה לו, כי הוא מתיש אותי. פלה הוא אלבום מאוד אהוב פה בפורום, כפי שאתה יכול לשים לב
. הוא אמנם ארוך, אבל במקרה שלו זה לא מתיש, זה פשוט מתאים. ועכשיו אין שום שיר שהייתי מחסירה ממנו. לקח לי זמן לעכל אותו, ואני משערת שיש אנשים שיתעייפו ממנו גם אחרי הרבה ניסיונות, אבל לי הוא מדויק.

אפילו בויס פול פלה טוב יותר מביקיפר../images/Emo7.gif

אני יכולה להישבע,שפיזית,היה כואב לקרוא את המשפט הזה. בויס פור פלה הוא אולי האלבום הטוב ביותר שלה, וכל השוואה בינו לבין הביקיפר פשוט מעוררת.... בכי. וגם עוול. גדול מנשוא

figure it out

New member
../images/Emo2.gifבויז פור פלה לרוב פחות מוערך מ...מה?

זהו אלבום שאנשים חותכים לצליליו! זה אלבום שלם של שירים שאשמע על ערש דווי
לעומת זאת, חלק מהרצועות בביקיפר הן הן המקרבות את יום מותי! נא להבדיל!

למעלה