שומר ´מגן´ מסך ל Vx

Dino2

New member
שומר ´מגן´ מסך ל Vx

באופיס דיפו נגמר להם ומימלא הם מוכרים בחבילות של 10 במחיר מעל 100 שח. זה יקר? יש חבילות קטנות יותר בזול יותר? איפה? כמה זה מתבלא?

Dino2

New member
הם עושים שיפינג רק בתוך ה US

והאתר הבינלאומי שהם מפנים אליו מוכר רק מסכים (זכוכית). המלצה אחרת???

אז... תעשה כמוני...

קח שקף רגיל (כזה דק שמציירים עליו להקרנה) חתוך בגודל המסך+ 3 מ"מ . דחוף בעדינות בין המסך לבין ה Case שמחזיק אותו , ובא לציון גואל...

leurer

New member
מאוד לא מומלץ. אומנם (לפי האגדה) ../images/Emo46.gif

בתחילה זה עובד ונותן תחושה מאוד נעימה. לטווח ארוך הכנסת השקף פוגמת באטימות של המסך ואז, אבוי, יש לתקן אותו (וזה כואב, במיוחד בכיס).

סליחה... למה ?

אני משתמש בפתרון זה כבר כמעט שנה (פאלם 3) ונהנה מאד והכיס שלי... ממש לא כואב ! אני לא יודע לגבי VX ודומיו.

leurer

New member
כי לתקן מסך זה לא עניין נעים

כפי שציינתי, יש חשיבות עליונה לאטימות של המסך ולפחות בVX הוא מחובר היטב לגוף הפאלם. למיטב הבנתי כל פגיעה באטימות סופה ....

gt-master

New member
אני לא מבין מה יש לכולם עם השקפים

יש לי מספר מכשירים כבר שנתיים ואין לי שום שריטה. המסך שלהם מיועד לכתיבה עליו כמובן עם עט בעל ראש פלאסטי. תפסיקו להיות פרנואידים. (פלאסטיק מעוגל שורט זכוכית?)

גיא .ל.

New member
Vivanco מוכר בארץ את המדבקות...

אין לי את הטלפון שלהם אבל ראיתי באחת מתערוכות המחשבים האחרונות (וקניתי) מדבקות לסידרת ה-VX ו M505 לא היה יקר בתערוכה - 50 שקלים ל 10 מדבקות (יחסית) אבל אני לא יודע בכמה הם מוכרים את זה עכשיו.

Dino2

New member
חיפשתי ויגעתי תאמין (לינק מצורף)

יש להם אתר. עכשיו רק נשאר לברר מחיר.

גיא .ל.

New member
המחיר הוא 85 שקלים ל-10 יחידות

הם נמצאים בנווה ימין הטלפון שלהם הוא - 097669311

גיא .ל.

New member
אגב - המדבקות הן טובות מאוד !

אני עובד כבר חודשיים עם המדבקה הראשונה ולמרות שעות רבות ומתישות של משחק ה- Ababall (בו אני "רץ" על המסך עם הסטיילוס הלוך ושוב) המדבקה לא עושה רושם של מתעייפת. כך שבחשבון כללי ניתן לומר שסט כזה של מדבקות יכול להחזיק אותך גם 3 שנים (עד אז בטח כבר נשדרג לפאלם Z-2005 החדש עם מעבד מוטורולה טייגר ג´ט 500MHZ הארד דיסק חדש של IBM MiniDrive בגודל של 5 ג´יגה והמסך החדשני של סוני FeelScreen 32BIT... )

caiim

New member
מגן לפאלם

לגיא אולי תוכל לומר לי איך קוראים בעברית אלו שמוכרים אותו ואז אוכל לברר היכן הם ולקנות כי יש בנוה ימין שמוכרים 10 ב 20 דולר כפול תודה מראש

גיא .ל.

New member
הנה הפרטים המלאים... ../images/Emo26.gif

החברה נקראת ויונקו (Vivanco) האתר שלהם הוא - www.vivanco.co.il הטלפון שלהם הוא - 097669311 המוצר נקרא - Screen Protector for Palm v\vx (מתאים גם לסדרת ה-500) המחיר הוא 85 שקלים (10 יחידות בחבילה)

למעלה