שומרי משקל

nuritco

New member
שומרי משקל

היי בנות. החלטתי שאני הולכת לנסות את "שומרי משקל" בהמלצתה של בת הדודה הטרנרית שלי מארה"ב שניסתה והצליחה. אני לא במצב טוב מבחינת משקל ואני מרגישה שהגוף שלי מתחיל להתפרק לי. ואני עוד לא בת 30 אפילו!
יש קבוצה בשכונה שלי די קרוב אלי. אני מכירה קבוצה די גדולה של בנות עם טרנר, ורובן ממש בסדר "משקלית". חלקנו לא כל כך. אני די דוחה את העניין כי אני מאוד אוהבת לאכול וזה גם נותן לי תחושה של שליטה עצמית. להפך מאנורקסיה (אלוהים ישמור את הבנות האלה!) אני מקווה שיצליח לי. אני צריכה להוריד די הרבה... נורית

לנורית

אני יודעת שבשומרי משקל זה הולך בנקודות ,אפשר לאכול הכל ולספור את הנקודות שאת אוכלת במשך היום ,ויגידו לך כמה נקודות את צריכה לאכול ביום .אני מקווה ששיטת ספירת נקודות באמת תעזור לך מחזיקה אצבעות ובהצלחה

היי

קודם כל אני רוצה לאחל לך בהצלחה ושבאמת תורידי את מה שאת צריכה להוריד דבר שני , אני אישית לא כל כך אוהבת את הקטע של כל הדיאטות כמו אילנה רז שומרי משקל ועוד , אני בעד שלוש ארוחות מסודרות ביום והמון המון , אבל המון ספורט והיתה תקופה שדווקא הדבר הזה מאוד הצליח לי והורדתי כמה קילו נכבדים , עכשיו גם אי צריכה להתחיל להוריד כי בעוד חמישה חודשים אחי מתחתן ואני צריכה להיות יפה בשמלה. אז המון בהצלחה ומקווה שזה יעבוד לך , וחוץ מיזה את יכולה לקחת את ההמלצה שלי על ספורט כי כדיי שבאמת הגוף לא יתפרק זה חשוב מאוד ולא רק לדיאטה תעדכני אותנו דלית

nuritco

New member
מעריכה את הברכות

תודה בנות אני מעריכה את איחולי ההצלחה וההמלצות שלכם. אני צריכה להוריד בסביבות 30-35 קילו (אולי קצת פחות). זה לא מצב טוב אבל לא גרוע כמו הרבה מאוד אנשים... לא הלכתי אתמול לפגישה כי לא הרגשתי טוב ואני עדיין מתלבטת אם ללכת או לא. אני גם לא אוהבת את הקטע של להיות כפופה לספירה של משהו. לא משנה עם זה קלוריות (מה שנשמע יותר הגיוני) או נקודות. גם לא נשמע לי הקטע של הקנסות אם מחמיצים פגישות (במסלול של כרטיסיות לזמן ארוך טווח). נראה לי שאני אנסה את הערכה לבית ללא הצורך במפגשים שבועיים ואתחיל לעשות ספורט בעצמי... גם ככה אני הולכת 25 דקות כל יום לתחנת האוטובוס אז אולי בדרך חזרה אני אלך קצת יותר... אני כל הזמן מתכננת אבל לא עושה עם זה כלום... נורית

למעלה