שומרים על המשפחה ב-
אנשים

שומרים על המשפחה ב-../images/Emo43.gif אנשים

דר' אג'יט קולקרני מהודו, אחד מבכירי ההומיאופתים בעולם רופא והומיאופת המטפל בהצלחה במצבים כרוניים חריפים, יגיע להתארח בפורום הומיאופתיה קלאסית בשיתוף האגודה להומיאופתיה קלאסית וויא הומאופטיקה בואו לקרוא את כל הפרטים ולשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2124&MessageId=127235180
רוצים לדעת איך להחזיק מערכת יחסים ואיך לגשר בין בני המשפחה? מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית, תתארח הערב בפורום מודיעין בין השעות 21:00-23:00 ותשיב לשאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=313&MessageId=127165383
תיאטרון קרוב נותן לכם כרטיסים להצגה! רוצים לזכות בכרטיס זוגי לאחת מההצגות המועלות בתיאטרון "קרוב"? תפוז
אנשים ותיאטרון "קרוב" מחלקים לכם כרטיסים ומזמינים אתכם לספר על הרגע המרגש ביותר שחוויתם בעקבות צפייה בהצגה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=167&MessageId=127235168

Roncha87

New member
אז... מה שלום כולם? ../images/Emo13.gif

רציתי לכתוב פה משהו שקשור לסקראבס, אבל אין לי כלום. אז ספרו לי, מה שלומכם? איך עובר עליכם היום? האם יש חדש שאתם רוצים לשתף? סתם חבר'ה, הפורום בשלבי גסיסה שוב אז רציתי להעלות פה קצת את המורל
שיהיה המשך יום מקסים!

hodown

New member
light up, light up

שלווווםםם רונה, מה שלומך???? אצלי סבבה. חופשת סמסטר. עברתי את כל המקצועות בהצלחה ווהווווווהווו. ייתכן שנלך לסקי. מתגעגעגעגעגעגעת לכולם

Angelus

New member
lookie lookie

יפה לך רומניה. איפה טרנסלבניה ממוקמת? אני בכלל לא זוכר אם זה ברומניה. רק שהמקום gives me the היבי ג'יביז.

hodown

New member
כן זה פה ברומניה

האמת טוב שהזכרת לי צריך ללכת לשם

Roncha87

New member
יפתי!!!../images/Emo99.gif

תחזרי אליי מהשלג הרומני!! תהני לך בסקי!!! אגב כנראה המגורים שלי יהיו בעפולה בקיץ אז נהיה קרובות

Angelus

New member
שלום!

אני בסדר.. היה לי שבוע הזוי.. אבל זה גם לא רע. ממליץ בחום לכל חברי הפורום לא ללכת לסרט סיפורו (המשעמם להפליא) של בנג'מין בטן. ואולי כן, אבל לעזוב אחרי שעה וחצי. סקראבס חסרה לי מאד, ואני שוקל לעשות מרתון של עונות 1-5 לכשאסיים את חברים (אני איפשהו בעונה ה-9) אני מחפש עבודה כרגע.. אז אם מישהו מכיר משהו ששווה לעבוד בו, או דרך מהירה להרוויח כסף -- אני אשמח לשמוע. מה קורה איתכם? ערב טוב..

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

ואם לא לעזוב אחרי שעה וחצי, לפחות להביא כרית נוחה

Roncha87

New member
לעזוב אחרי שעה וחצי זה רעיון מצוין

איפשהו מתי שהוא עושה משהו נורא חשוב לבין מתי שהוא עושה משהו ממש חשוב

TheLost

New member
איזה רעים אתם ../images/Emo10.gif

זה לא כזה סרט נמתח ומשעמם. רק קצת...

jess r

New member
נו באמת

אפילו פינצ'ר חושב שזה סרט נוראי. כשקראו את שמות המועמדים לפרס הבמאי הטוב ביותר והגיעו לשם שלו, פינצ'ר עשה פרצוף שהדרך היחידה לפרש אותו היא "נו באמת, איזה שטויות במיץ. עשיתי את הסרט המחורבן הזה רק בשביל להוכיח כמה אתם פאקינג סתומים. אם הייתי זוכה - הייתי פותח את הנאום ב"תודה, הייתי צריך לקבל את זה לפני עשר שנים כשעשיתי את 'מועדון קרב'". הסרט הזה גוש חרא. והכל פה מכור בכל מקרה. הייתי צריך לעשות סרט על פקיסטני" (זאת היתה הבעת פנים מאוד מורכבת).

steelwater

New member
חחחחח!

אהבתי בעיקר את הסוף עם הפקסיטני!
"זאת היתה הבעת פנים מאוד מורכבת" חחחחחחחחחח!
ג'ס, את בנאדם מצחיק, את יודעת את זה?

TheLost

New member
נכון, זה בדיוק מה שהבעת הפנים שלו אמרה.

*מגלגל עיניים כי בנג'אמין באטן הוא סרט ארוך, אבל גם זודיאק ולא שמעתי אף אחד מתלונן עליו כשלפי דעתי הוא הרבה יותר תפל ומשעמם*

jess r

New member
אתה כזה בחור

זה לא עניין של אורך, זה פשוט היה סרט רע.

TheLost

New member
לא לא לא

זה סרט נחמד שאפשר למחוק בו הרבה קטעים. אבל הוא טוב עדיין. חסר פואנטה? פסדר, ככה זה החיים. וזה לא יפה שאתם כועסים עליו ככה

jess r

New member
נוראי

אחרי שלפני שבוע נמחק לי כל המחשב בבית, נכנס וירוס למחשב העריכה בבית הספר ונמחק לנו כל הסרט הערוך. שיחררו אותנו מכל השיעורים ואתמול ישבנו כל היום לערוך. עוד לא חזרנו למצב הקודם. ואז באתי הביתה ורציתי לראות את האוסקר וגיליתי שהוא - איך לא - נמחק לי מהיס מקס. זה כמו איזה קומדיית אימה מעוותת, הכל נמחק. וגם הפסדנו.

למעלה