בגלל ללי קניתי קרמבו מוקה. בגללה. היא מפרנסת המון מהחבר'ה של הרכבת.
היא יכולה לצאת מזה נכה, תדעו לכם. אוי! תראו מי מגיע היום! מסכן קינדר. אני חושב שעדן קצת מתמקדת בטפל. זה גם לא היה אמצע הלילה. אבל היא יודעת לחקות יפה את אלה לי. תראו, זה פרק לקט מוזר. יותר רומנטי לרוץ אחריה כשהיא ברכבת. כמה זמן היא סיפרה את הסיפור הזה? ואין צופית גרנט. יש רק את מרב בן-בסט. ודנה לא כלבה.
היא באמת נשמה. כן, שייק עשבים ירוק. מעניין מי הביא לה...
פלוס פלוס פלוס.
מה סופרמן? חשבתי החבר שלו בקטע של גיבורי על.
גם אני חושד.
אכן איו. בשום מקום. סה"כ נשמע רגיל. ולאד, אתה לא בקטע של אחת אחרת?
אני חושב שהתבלבלת ברעה מנעלמים. כן, עוד שיר אהוב מאוד על אורי. שרו אותו המון. גם קינדר חמוד. ההפסקה שלהן ואז החזרה לשיר קרעה. אז מי עדיפות? הן, שמש, אהובה או מיה ונועה? אני מהמר על מיה ונועה. אוי, מסכן.
כן, האנשים האלה שמאוהבים בחברות ילדות ולא מספרים להן, נורא.
זה ישתבש.
כן ולאד. אתה מכיר. מסתבר. בסדר, ברני.
אכלתי קרמבו מוקה! לי יש קרמבו מוקה! אה, גם את מפנטזת עליו. זה נפוץ, נפוץ. תשאלי את מיקה. הו, דמיונות. זה כדאי.
אני לא חושב שזה יעבוד. לא אומרים חוביזה בקמץ?
אני מבין שקובי שוב צריך לחסל אנשים בקומה. תמיד הוא מחסל אנשים בקומה. היי! איך אף אחד לא ראה, אף אחד לא ראה, איך הוא לאט התקרב? מה זה? בנות, רק אל תהיו איתו באותו החדר. אני לא סומך עליך, אלירז. לא מאז שהורדת את התלתלים.
אני לא יודע. זה שייק ירוק. זה גועל נפש.
היא עם בעיות רציניות. השיער מראה את זה. אין אמונה בשיער כזה.
גאליס? איזה גאליס? פילאטיס, את התבלבלת. פיקניקים במצוקים זה לא טוב. אני העדפתי קרטיב אננס.
אני יודע מה יקרה. אני מבין מה יקרה.
אמרתי שזה יקרה.
אבל למה הוא לא רץ אחרי הרכבת? אהבת חיי זאת החברה הטובה של דנה פלדמן. אוי ואבוי.
תשמעו, זאת דנה. היא מהממת. היא גם חושבת שאני מהמם. תכל'ס, חוץ מפיליפ, רועי לא הצטלם עם אנשים שלא פגשתי וקריטי לי. כמובן שהיה מעניין לפגוש אותם ולצפות, וכמובן שהייתי מוצא עוד אנשים מגניבים. איתי הוא היה מצטלם גם עם התסריטאיות המוסרטות. טוב נו, אז עם אורי, צודק, אורי זה שיחוק גדול. אבל בוא. אופס. תראה, ולאד, אני חושב שיש לי בדיוק את הנקמה המושלמת. אולי תגנוב לו גם את החברה?