שומעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך להתקלח עוד מעט אני יחזור...
ע עודד86 New member 3/8/05 #1 שומעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך להתקלח עוד מעט אני יחזור...
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #6 פאק זה לא נשמע טוב... אבל הכוונה הייתה טהורה נוו הברווז הצהוב הזה.. יש כל מיני סוגים חח
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #12 כזה בדיוק יש לי!! זה כמו הסיירת שחבר שלי הולך להיות בה... מה שמה נוו?
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #11 בתאבון אחי.. תנקה בין השיניים.. תראה שניה? לא לא שם! לא נוו יש לך שם משהו... שם שם! פאק אני כל כך עייף =/
בתאבון אחי.. תנקה בין השיניים.. תראה שניה? לא לא שם! לא נוו יש לך שם משהו... שם שם! פאק אני כל כך עייף =/
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #14 כמו ההוא בפיגוע בקניון השרון? ההוא שהיה על הכביש ועשה חביתה שנחצתה לשניים בגלל החום אוף אני עושה פאדיחות לילה טוב פורום
כמו ההוא בפיגוע בקניון השרון? ההוא שהיה על הכביש ועשה חביתה שנחצתה לשניים בגלל החום אוף אני עושה פאדיחות לילה טוב פורום
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #16 אני מצטער ../images/Emo10.gif זה כבר לא אני מדבר בשעות האלה.. =/
S Seventeen1 New member 3/8/05 #17 רואה עודד... רק בתפוז אנשים יחכו עד שתחזור מהמקלחת בשלוש לפנות בוקר... אחחחח..האחווה...
M M a t h 0 0 7 New member 3/8/05 #19 ../images/Emo6.gif נוו מהה... איך משו אחרר לעשות אני לא מצליח להרדם!! יש לי חלומות על הקפצה וכאלה..=///
../images/Emo6.gif נוו מהה... איך משו אחרר לעשות אני לא מצליח להרדם!! יש לי חלומות על הקפצה וכאלה..=///