שומם פה

AeroSlash

New member
שומם פה ../images/Emo4.gif

אז ככה, אתמול בערב קירושה נתן לי משימה, להחיות את הפורום! (הוא לא יודע עד כמה הוא הולך להתחרט על זה
) בקיצר, כיוון שהיום אני ממש אבל ממש לא יצירתית וחסרת מצב רוח להמציא דברים מעניינים אני פשוט אשאל שאלה פשוטה: מה התכנונים שלכם לחג? (זה בטח יחובר לשרשור "חג שמח" אלב כדי שישימו לב לקיום ההודעה אני פותחת חדשה :]) אני אישית
לפולין, ולפני זה באה למפגש.. ועוד דבר שמעניין אותי אישית, כמה זמן כל אחד ואחת מכם נמצאים כבר בפורום? אני הצטרפתי ב-10 ליולי, יומיים אחרי היום הולדת של נסטיה.. ואם כבר, בקשה לי אליכם, אני ונסטיה לא נהיה פה 8 יימים ואני יודעת איך הפורום הזה יכול לגדול 8 ימים, פלייייייז אז תציפו, אני אהיה חייבת לשבת פה 25 שעות ביממה במשך שבוע כדי להשלים..

wildgirl1

New member
../images/Emo46.gifלא נכון לא שומם כאן

ואממ בקשר לתוכניות לחופש : לבוא למפגש כנראה, לעבוד, לצלם תרגיל ארט שאין לי מושג איך אני יצלם אותו! ואמממ פולין זה נחמד הייתי שם שנה שעברה! אני מקווה שיהיה לך מסע מוצלח וגם מהנה קצת! בקשר להצטרפותי לפורום אני זוכרת ששלחתי הודעה לפני שאני יציאתי לפולין שנה שעברה אבל משום מה אני לא מוצאת אותה... אז כנראה באיזה אפריל או משהו כזה הצטרפתי סופית וזה....

איזה חופש? ../images/Emo10.gif

בשבוע של החופש, אני מתכננת לסיים טירונות, להשתבץ לבסיס הדרכה שלי ואז בתקווה לצאת רבעוש ולעשות הרבה כ-ל-ו-ם... היו לי מחשבות על לנסוע לאילת אבל אני לא יודעת איך זה ילך.. קיצר, בגלל החג אני מקווה לשבוע קל, קצר ובבית..

M a r U s k A

New member
=/ אלה למה את שואלת שאלות קשות../images/Emo35.gif

יש לי המון דברים לעשות בחופש הזה.. ואממ נדמה לי שאני לא אספיק כלום =[ אבל לפחות אני מתנחמת בזה שאני באה למפגש =] ואלצ'קה אין מה לעשות תשבי ותשלימי הכל... כמו ילדה גדולה
ומתי הצטרפתי לפורום? אין לי מושג!!! מתישהו שם בחופש הגדול.. תשאלי את עומר הוא בטוח זוכר!

AeroSlash

New member
ואני אנצל את השרשור שלי

כדי להגיד שאני שוב נעלמת ליומיים וכמוני גם נסטיה. הכלבה החתולית נסעה היום בבוקר לכינרת עם המשפחה ותחזור רק מחר בערב ואני גם לא אהיה בבית עד מחר בערב, הולכת להיפגש עם הנשמות התאומות, החבורה הקטנה שלנו (לא כולל את נסטיה הכלבית שהדעיפה את כינרת על פנינו
) אתם יודעים איזה מין שקט נפשי ושלווה ייחודית יהיו לכם שנסטיה ואלה שתיהן לא יהיו בפורום?! מקווה שהנשמות שלי יוציאו אותי מהצב רוח והנפש החראי שבו אני נמצאת ואני אחזור להציק לכם במלוא הכוח..

v o d k a

New member
אלקה... אל תלכו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מי צריך שקט נפשי
חחחחח תשארו
או לפחות תחזרו מהר עם המון מה לספר

M a r U s k A

New member
אל חכי חכי...

מה יהיה פה כשאת ונסטי תסעו לפולין
סתאם סתאם יהיה לי עצוב בלעדיכן
האמת עצוב לי גם עכשיו

AeroSlash

New member
לכולם עצוב בזמן אחרון...

זה תקופת דיכאון לאומית? ואני לא הלכתי כל כך בסוף, אני מצליחה להגניב כמה דקות על המחשב איפה שאני נמצאת =]

אמממ....

לי לא עצוב לאחרונה....=/...לשם שינויי :] אגבבב...אתמול...חבר שלי ואני חברים 4 חודשיםםם |מזל טוב| אמממ בקשר לחופש.. אין לי ככ הרבה שעורים וזה...א=ב=ל...ב-12 לאוקטובר יש פסיכומטרי, אז אני מתרגלת מבחנים המון...וכל מבחן זה שלוש שעות וחצי...!!!...שזה המון זמן לשבת על התחת ולסבול...אבל לא נורא...אני מקווה להוציא ציון ראוי:]... עכשיו כשאני מסתכלת..אני לא בטוחה ששרשרתי נכון.. אז, תסלחו לי, פעם אחת גמאני יכולה לטעות :] אוהבת, ושיהיה המשך חופשה נעימה:]

אז ככה!

הצטרפתי לפורום הזה לפני חודש וחצי ב-15.8 מה אני הולכת לעשות בחג? מחר יש לי יום הולדת ואני חוגגת אותו עם הקרובים שלי בפיקניק ו.. ביום ריאשון איתכם(מקווה) ואחרי זה ניראה לי אני אנסע לירושלים לקטיושה!!:) וזהו..

Vrock

New member
אני עוד לא הצטרפתי..

עוד מחכה לי טקס חניכה ומבחן בקיאות.

v o d k a

New member
כן.. קצת שומם..../images/Emo122.gif

אני מתכננת בעיקר לבלות בחופש, וכן גם קצת שיעורים (או יותר נכון, מלא שיעורים שכולם עבודות מתישות להגשה
) מתי הצטרפתי?? על ההתחלה נראה לי... ואז יצאתי לפגרה ארוכה של כמה חודשים ושוב חזרתי... מעניין מה התאריך המדוייק באמת..

s h u r i k

New member
../images/Emo9.gifראיתי את אנוטה שלי../images/Emo9.gif

אני חולה עלייה, היא פשוט מדהימה
והיא שלי
המחשב שלה מת =(( ככה שהיא לא תוכל להישתתף בזמן הקרוב בפורום!! ראיייייייייייייייייייתיייייייייייייייייייי אותהההההההההההההההההה
ואני כל כך מיתגעגע עכשיו
אבל ראיתי אותה
ובידיוק פגשתי אותה בחצות ב1 באוקטובר- חודשיים שאנחנו אחים... צירוף מקרים

s h u r i k

New member
באשדוד

הייתי אתמול אצל אלה ונסטיה המדהימות... בשמונה בערב הלכתי לתחנת רכבת כדי לחזור הביתה לכיוון חיפה, ואז צילצל אליי מישהו ובגללו עליתי בטעות לרכבת שנוסעת לרחובות (הייתי שקוע בשיחה).... קיצר החלטתי להמשיך לאשדוד. אחרי שגיליתי שהתחנה הסופית זה רחובות ולא אשדוד ערס נחמד אחד הציע לי טרמפ (אני לאהוב ערסים.... לא אני לא) והסיעה אותי עד לתחנת אוטובוס אחת ברחובות ואז תפסתי מונית לאשדוד ופגשתי את אנוטה שלי =))) פגשתי אותה בערך בחצות וישבתי איתה כל הלילה עד חמש וחצי בבוקר ואז נסעתי הביתה ברכבת מאשדוד!!

v o d k a

New member
שוריק... וואו... איזו חוויה....

אתה בטח באופוריה יא אללה...
רק מלקרוא את זה יש הרגשה טובה... אז לתאר לעצמי איך אתה הרגשת זה כבר מעבר ליכולות שלי...

s h u r i k

New member
אני כל כך מיתגעגע ../images/Emo7.gif

חמש וחצי שעות האלו לא הספיקו לי....

v o d k a

New member
../images/Emo7.gif מכירה את ההרגשה...

אבל תחשוב ככה
עדיף חמש וחצי שעות מדהימות\נפלאות\נדירות\מרגשות על כלום
כל כך כיף לך שמצאת את אנה...

v o d k a

New member
די נו... זה ממיס לי את הלב ../images/Emo7.gif

לא יודעת מה נהייתי רגשנית כזו פתאום... אבל דמיינתי לעצמי את ההרגשה של כל אחד מכם, ואיך שהכל התחיל ביניכם.... לפחות ברגעים כאלה אפשר להסכים עם זה שהחיים יפים- לפחות מדיי פעם מתוך כל החרא, נוצרים כמה רגעים יפהפיים ובלתי נשכחים כאלה... דברים כאלה גורמים לי למצוא איזה שארית של תקווה... באמת, מחמם את הלב

למעלה